Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Chery'nin Yeni Amiral Gemisi Chery Tiggo 9 Tanıtıldı!

18 Şubat 2023 Cumartesi

 

Chery Tiggo 9 modeli Chery markasının diğer modelleri ile kıyaslandığı zaman daha modern bir görünüm ile karşımıza çıkıyor. Çinli yerel medyada yer alan haberde aracın iç mekân kalitesinde de büyük farklar olduğu ifade edildi. Çinli otomotiv devi Chery, önümüzdeki günlerde Omoda 5 modelini Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro modellerini ülkemizde satışa sunacak. Tiggo 8 Pro modeli şimdiye kadar Chery markasının amiral gemisi modeli olarak karşımıza çıkmıştı. Ancak bu durum çok kısa bir dönemde değişecek ve yeni Chery Tiggo 9 markanın yeni amiral gemisi modeli olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Chery Tiggo 9 modeli ile ilgili resmi görsellerin geçtiğimiz ay paylaşıldığını ifade edelim. Günümüzde ise yeni SUV modelin canlı görüntüleri bizlerle buluştu. Mayıs ayı içerisinde Çin'de satışa sunulması hedeflenen yeni Chery Tiggo 9, diğer modeller ile kıyaslandığı zaman daha şık ve modern bir görünüm ile karşımıza çıkıyor. Bunun yanında yerel medya, Chery modelinin iç mekânındaki malzeme kalitesini eski modellerle kıyaslandığı zaman bir uçurum olarak tanımlıyor.

Chery Tiggo 8 modeline baktığımız zaman oldukça büyük bir araç olarak karşımıza çıkıyordu. Bu modelin üzerine yükselecek olan Tiggo 9 modeli daha büyük gövde yapısı ile dikkat çekiyor. Söz konusu belirttiğimiz model 4820 mm uzunluk 1930 mm genişlik 1699 mm yükseklik ve 2820 mm aks mesafesi ile bilzeri karşılıyor. Bu modelin Tiggo 8 modelinden 10 cm kadar daha uzun olduğunun da altını çizelim.

Chery Tiggo 9 modelinin ön kısmında büyük sekizgen panjur yer alıyor. Dikey krom şeritlerin süslediği modelde panjur üzerinde sadece aydınlatılmış Chery logosunun yer aldığının altını çizelim.  Bu ayrıntı ile birlikte araç üzerinde ince farlar ve L şekilli krom ve siyah detayların yer aldığını ifade edelim. Araç üzerinde bulunan hava girişleri de göze çarpan detaylar arasında yer alıyor. Yeni Chery modeline profilden baktığımız zaman Chery Tiggo 9 modelinin görüntüsü lüks SUV modellere oldukça benziyor.

Chery modelinin yüksek omuz çizgisi, 19 veya 20 inç olarak bizleri karşılayan büyük jant ve geniş çamurlukları aracın oldukça heybetli gösteriyor. Kaslı bir görünüme sahip olan Chery modeli gizli kapı kolları, gövde rengi çamurluk uçları ve siyah sütunlarla göze oldukça hoş gelen bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Chery modelinin D sütunu üzerinde yer alan desenleri de oldukça dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Chery Tiggo 9 modelinin arka bölümüne baktığımız zaman tavanın bir uzantısı şeklinde bizleri karşılayan siyah spoyler ve boydan boya bizleri karşılayan LED stop lambalar araca oldukça şık bir görünüm kazandırıyor. Chery modelinin tampon kısmına baktığımız zaman sahte krom egzoz çıkışları parlak siyah bir şerit ile birbirine bağlanmış ve araca şık bir görünüm kazandırmış.

Çinli SUV modelin iç mekânına baktığımız zaman sade fakat diğer modeller ile kıyaslandığı zaman daha modern bir konsol bizleri karşılıyor. Chery modelinin konsolu, kapı içleri ve koltuklarında yer alan yumuşak deri yüzeyler iki farklı renk ile bizleri karşılıyor. Bu yüzeyler arasına baktığımız zaman ahşap detaylara yer verilerek güzel bir geçiş elde edildiğinin altını çizelim.

Chery modelinde dokunmatik tuşlara sahip üç kollu direksiyonun arkasında yer alan kavisli panelde 12,3 inç dijital gösterge ve multimedya ekranları bizleri karşılıyor. Merkezde yer alan ekranın hemen altında köşeli formdaki havalandırma ızgaralarınnı yer aldığını ifade edelim. Aracın konsolu üzerinde herhangi bir fiziksel tuş yer almadığını da ifade edelim. Piyano siyahı yüzeylerin karşımıza çıktığı orta konsol üzerinde ise iki tane kablosuz cep telefonu şarj ünitesinin yer aldığını ifade edelim.

Chery Tiggo 9 modelinin kaputu altına baktığımız zaman 261 HP güç ve 390 Nm tork üreten 2.0 litre dört silindirli turbo benzinli motor araç üzerinde yer alıyor. Chery modelinde 8 ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sisteminin standart olarak bizleri sunulduğunu ifade edelim. Chery modelinin son hızına baktığımız zaman 205 km/s ile sınırlandığını ifade edelim. Yerel medyaya baktığımız zaman yer alan haberlerde Chery Tiggo 9 modelinin başlangıç fiyatı 170.000 yuan (467 bin TL) olarak ülkemize giriş yapacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Siz de araç karşılaştırma sayfamızdan birbirinden farklı özelliklere sahip araçlara tek bir tıkla göz atabilir ve dilediğiniz araçları anında karşılaştırabilirsiniz.

Sitemiz üzerinde sıfır araç kampanyalarına yer verildiğini de belirtelim. Siz de tek bir tıkla sıfır araç kampanyalarına ulaşabilir ve anında size özel ve ücretsiz fiyat teklifi oluşturabilirsiniz.

Chery'nin Yeni Amiral Gemisi Chery Tiggo 9 Tanıtıldı! İçin Görüşlerini Bildir
Gönder

Chery'nin Yeni Amiral Gemisi Chery Tiggo 9 Tanıtıldı! Yorumları

{{yorum.KullaniciAdi}}
{{yorum.TarihStr}}
{{yorum.Yorum}}
    ÖNERİLEN YAZILAR

    Chery Yorumları

    Misafir
    27.04.2024
    Chery Tiggo8 Pro için yapılmış
    engelli raporu ile silivri çetaştan aldım arac çok yakıyor diyen arkadaslar Dsuv benzinli araç bu 100 km 8-11 lt arası yakması normal niye şaşırıyosunuz Arslanı besleyen yemine razı olur...der konfiçyus usta...
    Misafir
    04.04.2024
    Chery Omoda5 için yapılmış
    Bu aracin LPG uyumu nasıl
    Fikret Terzioğlu
    30.01.2024
    Chery Tiggo8 Pro için yapılmış
    D segmenti bir araç olduğundan Yakıt olarak diğer markalar la aynı derece de yakıyor. Chery yakıt tüketim bilgisini gerçek değerlerle veriyor. diğer markalar ise verilen değer üzerine ortalama 2 Lt ilave etmeniz gerekiyor. engelli raporuyla En full paketi de alına biliyor.
    Misafir
    17.11.2023
    Chery Omoda5 için yapılmış
    Ben Ötv siz Engelli Raporu ile omoda5 Almak istiyorum ancak Bayilerin hepsi ya yok çekiyor yada aylarca bekletiyorlar
    Misafir
    28.09.2023
    Chery Tiggo7 Pro için yapılmış
    Cok güzel
    Misafir
    16.09.2023
    Chery Tiggo8 Pro için yapılmış
    Yakıt olarak nasıl bilen varmı
    Misafir
    07.09.2023
    Chery Tiggo8 Pro için yapılmış
    Çin üretimi olduğu için %40 ek gümrük vergisi ile geliyor. Bu olmasa belki de engelli raporu ile alınabilir durumda olacaktı.
    Misafir
    22.08.2023
    Chery Tiggo8 Pro için yapılmış
    Farklı bir marka amblemi takılsa 5milyon
    Misafir
    13.06.2023
    Chery Tiggo8 Pro için yapılmış
    üretici firmanın bayi oto kontrol sistemini iyi konsulude etmesi lazım bayiler normal fiatların üstünde tefeci gibiler eger bu araç piyasaya girecekse olumsuz yol haritası çizmiş otokontrol şart yada kendisi on line satış yapar veya kendi bayililer açarsa aram suv modeli olarak keskin hatlarıyla mükemmel mekaniği ve elektroniği de iyidir umarım bir yıldızıda kullanınca verecem
    Misafir
    22.05.2023
    Chery Tiggo7 Pro için yapılmış
    Gaziantep te var Bzl otomotiv arayın
    X
    Karşılaştırma Listem
    Tamam
    X
    1

    Marka

    2

    Model

    3

    Versiyon

    4

    Tamamla
    Teklif almak istediğin markayı seç
    Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
    Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
    Teklif almak istediğin modeli seç
    Hangi model için özel teklif almak istersin ?
    Versiyon seç
    Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
    Benzin
    Dizel
    Otomatik
    Manuel
    Formu Doldur
    İzinli İletişim Formu
    "İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
    KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
    www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
    6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
    • Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
    • Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
    • Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
    • Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
    faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle