Sıfıraraçal.com

2018 Hyundai Tucson Satışa Çıktı! İşte Yeni Tucson’un Fiyatı

11 Eylül 2018 Salı

Hyundai, New York Otomobil Fuarında geçtiğimiz mart ayında tanıttığı makyajlı Tucson’u Türkiye’de satışa çıkardı.

Geçirdiği değişim ile ailenin büyüklerinden olan kardeş Santa Fe’ ye göz kırpan Tucson’un geçirdiği değişime gelin yakından bakalım.

Hyundai öncelikle bu araçta önceki nesline göre agresif değişiklikler gerçekleştirmemiş. Yumuşak bir makyaj alan Tucson’ daki değişiklikleri fark etmek çok zor olmasa da biraz yakından bakmak gerektiği kesin.

Yeni Tucson - dış tasarım

Ön ızgaralar daha keskinleştirilmiş ve panjurlar dört yatay şeride sahip olmuş. Köşeli tasarımların ağılık kazandığı makyajda led farlarda değişimden nasibini alan detaylar içerisinde yer alıyor.

Arka tarafa geçtiğimizde de yine stop lambalarında ki değişiklikler gözden kaçmıyor. Sportif ruhun daha da arttırıldığı 2018 Hyundai Tucson’da ki değişimler kokpitte de devam ediyor.

Yeni Tucson – iç tasarım

Hyundai Tucson’un tasarımcıları orta konsola da sihirli dokunuşlar yapmışlar. Bilgi-eğlence ekranını orta konsolun üzerine taşıyarak havalandırma ızgaralarını bu panelin altına konumlandırabilmişler. Güvenlik noktasında da önden çarpmayı önleme yöneticisi standart olarak tüm donanımlarda sunulmuş.

Öte yandan arka koltuklar için USB girişi, temassız şarj tablası ve uzun far asistanı gibi değişimler de yine 2018 Tucson’da göze çarpan değişimler arasında yer alıyor.

Bir makyaj operasyonundan beklenilen tüm değişimleri sunmayı başaran Tucson’da 17 inç’ten başlayıp 19 inç’e kadar uzanan jant seçenekleri yer alıyor. Alt kısmı ve egzoz çıkışları da yine değişimden nasibini alan bölümler arasında yer alıyor.

Yeni Tucson motor seçenekleri

Style, Elite ve Elite Plus olmak üzere üç donanım seçeneği bulunan aracın kaputunu kaldırdığımızda da farklı motor seçenekleri karşımıza çıkıyor. Direk satış odaklı olarak en çok tercih edilen motor hacmi olan 1.6 ile Türkiye asfaltlarına inecek aracın 2.0 litrelik motor hacminin ise Türkiye’ye ne zaman geleceği belli değil.

1.6 GDI Benzinli 4x2 6 İleri Düz motor seçeneği sadece Style donanım paketi ile geliyor. Aynı zamanda başlangıç fiyatınında sahibi olan bu versiyona focus yaptığımızda 132 PS güç, 160,8 Nm tork değerleri hemen göze çarpanlar arasında yer alıyor. Ortalama yakıt tüketim değerleri de 100 km’de 7,1 litre şeklinde değer almış.

Hyundai Tucson’un diğer motor seçenekleri de şu şekilde;

1.6 Turbo GDI Benzinli 4x2 7 İleri DCT

1.6 Turbo GDI Benzinli 4x4 7 İleri DCT

1.6 CRDi Dizel 4x2 6 İleri Düz

1.6 CRDi Dizel 4x2 7 İleri DCT

1.6 CRDi Dizel 4x4 7 İleri DCT

 

Hyundai Tucson liste fiyatına geçmeden önce tüm Hyundai bayilerinden fiyat teklif talebi alabileceğinizi biliyor musunuz? Sitemiz üzerinden istediğiniz araçlar için size özel fiyat teklifi alabilirsiniz. Hyundai Tucson Fiyat Teklifi almak için hemen tıklayın.

2018 Hyundai Tucson Fiyat Listesi

Style 1.6 GDI Benzinli 4x2 6 İleri Düz 167.100 TL

Elite 1.6 Turbo GDI Benzinli 4x2 7 İleri DCT 208.700 TL

Elite 1.6 Turbo GDI Benzinli 4x4 7 İleri DCT 218.700 TL

Style 1.6 CRDi Dizel 4x2 6 İleri Düz 195.200 TL

Style 1.6 CRDi Dizel 4x2 7 İleri DCT 198.900 TL

Elite 1.6 CRDi Dizel 4x2 7 İleri DCT 209.200TL

Elite RED 1.6 CRDi Dizel 4x4 7 İleri DCT 219.200 TL

Elite 1.6 CRDi Dizel 4x4 7 İleri DCT 219.200 TL

Elite Plus RED 1.6 CRDi Dizel 4x4 7 İleri DCT 259.700 TL

Elite Plus 1.6 CRDi Dizel 4x4 7 İleri DCT 259.700 TL

Hyundai Tucson en çok hangi araçlarla karşılaştırılıyor?

Sıfıraraçal.com araç karşılaştırma alanında Hyundai Tucson’un en çok karşılaştırıldığı araçları listeledik. Sizde karşılaştırmaları görmek için linklere tıklayabilir yada dilerseniz şuradan istediğiniz araçları tüm detayları ile karşılaştırabilirsiniz.

Hyundai Tucson VS Peugeot 3008

Hyundai Tucson VS Hyundai Kona

Hyundai Tucson VS Ford Kuga

Hyundai Tucson VS Nissan Qashqai

Hyundai Tucson resimleri, videoları, kullanıcı yorumları, teknik özellikleri, donanım özellikleri gibi tüm detaylara erişmek için Hyundai Tucson sayfasını ziyaret ediniz.

Hyundai Eylül Kampanyası

“Avantaj dediğin göz alıcı olmalı” sloganı ile Eylül kampanyasını duyuran Hyundai’da 26.000 TL'ye varan indirim yer alıyor. Ayrıca %1,69 faiz oranı ve 10.000 TL'ye varan hurda indiriminin de yer aldığı kampanya detayları için fiyat teklifi istemeyi unutmayın.

 

 

 

2018 Hyundai Tucson Satışa Çıktı! İşte Yeni Tucson’un Fiyatı İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR

Hyundai Yorumları

Misafir
15.03.2024
Hyundai Kona için yapılmış
Almayı düşünüyorum 1lik benzinli olanını tavsiye edermisiniz.
Misafir
14.03.2024
Hyundai Elantra için yapılmış
2023 elit paket aldım. Aracın iç hacmi ferahlığı çok iyi. 2023 corolla hybride göre iç hacmi ve motor sessizliği çok iyi. Yol tutuş ve performans benzer. 1.2 turbo aracım vardı bundan önce öyle bariz bir fark yok performansta. Elantra da beni rahatsız eden şeyse rüzgar sesini fazla alması. Ama corolla ile aynı hemen hemen. Bide dört camın tam otamatik olmaması. Sürücü hariç diğer camları basılı tutmak zorundasın.
Misafir
02.03.2024
Hyundai Staria için yapılmış
Araci alali bir hafta oldu araç gayet konforlu,ayni konfordaki araçlar bunun ıkı kati fıyatta .yakıta gelince trasporter ile ayni yakıyor.mekanik sağlamlık ise bıraz bınelim arıza drumuna göre tekrar yazarım.
Misafir
27.02.2024
Hyundai i20 için yapılmış
Jump ve style arasında kaldım sizce konfor için hangisini tercih etmeliyim
Misafir
25.02.2024
Hyundai Yeni i30 için yapılmış
Araç soğukken çalıştırdığında çat çat diye ses yapıyor ısınınca geçiyor nedenini bilen varmı 2017 dizel araç
Misafir
24.02.2024
Hyundai Tucson için yapılmış
Benim anlamadığım bu araçlarda atıyorum 4*4 almak istemiyorum ama özellikleri ve donanım elit plus gibi olsun istiyorum. Aynı zamanda cam tavan olmasın gibi seçenekleri seçemiyormuyuz.
Misafir
20.02.2024
Hyundai Tucson için yapılmış
Bnde Tucson alma arifesindeyim Qashqai dizel otomatik den buna geçmek istiyorum ikilemde kaldım çok arıza yapıyor yorumunu fazlaca görülmekte 2017/17 arası 100 km altı elite yada plas var yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Misafir
15.02.2024
Hyundai i20 için yapılmış
Yeni i20 makyajlı kasa araba aldım bu modellerde hız tabela okuma sistemi var. Şöyle bir sıkıntısı var hız tabelası okul önlerinde ve yaya geçidinde 20 ve 30 tabelayı okuyor, o cadde hız limiti 50 ve üstüde olsa normal tabela olmadığı için bütün yolu 20 veya 30 kabul ediyor ara ara sürekli ötüyor ve kalıcı olarak kapatılmıyor bir noktadan son işkence gibi geliyor Benim tavsiyem muhakkak alacağınız araba ile test sürüşü yapın. Banada bu konu hakkında yardımcı olanlar varsa sevinirim.
Misafir
14.02.2024
Hyundai i20 için yapılmış
Hundai20 1.2 team benzin lpg almayı düşünüyorum sizce nasıl
Misafir
11.02.2024
Hyundai Bayon için yapılmış
İnternet sitesinde 1.0 motor secenegi oldugi halde bayiilerde arac yok 2 aydır ve ne zaman gelecegine dair bir bilgi yok
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Almak istediğin aracın markasını seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle