Sıfıraraçal.com

2021 Skoda Superb Konsept, Fiyat ve Özellik Önizlemesi

1 Nisan 2019 Pazartesi

Skoda Superb modeli Skoda tasarımcıları tarafından 2019 yılında tamamen elden geçirilmiş, LED stoplarının grafikleri ile de oynanmıştı. Dış tasarımda çok fazla değişikliğe gerek duyulmayan 2019 Skoda Superb önceki şık jenerasyonların bir devamı niteliğinde diyebiliriz.

2019 Skoda Superb modelinin kabininde büyük değişikliklere gidilmese de VW Passat modelinin güvenlik donanımlarını üzerinde barındıracak. Ayrıca aracın iç tasarım detaylarına bakıldığı zaman şık bir multimedya sistemi ve yeni bir dijital gösterge panelinin Skoda Superb modeline eşlik ettiğini görüyoruz. Konfor ve performans noktasında Skoda Superb sahibinden ilk günden beri tam not almayı başarmıştır.

2019 Skoda Superb modeli Skoda markasının ilk elektrik destekli modeli olacak. 2019 Skoda Superb modelinin motoruna baktığımız zaman ise 150 beygir 2.0 TDI seçeneğine yer verildiğini görüyoruz. 

2019 Skoda Euro NCAP sonuçlarına baktığımız zaman Skoda markasının güvenliğe ne derece önem verdiğini görebiliyoruz. Öyle ki Skoda Superb Euro NCAP testinden 5 yıldız almayı başarmış ve bu konuda sahibinin yüzünü güldürmeyi başarmıştır.

İkinci el Skoda Superb piyasasına baktığımız zaman Skoda Superb modelinin ikinci el piyasasına da ne derece hâkim olduğunu görüyoruz. Öyle ki ikinci el Skoda Superb sahibini zarar ettirmeyen araçlardan bir tanesi olmayı başarmıştır.

İlginizi Çekebilir: 2021 Nissan Qashqai Konsept, Fiyat ve Özellik Önizlemesi

2020 Skoda Superb modeli 2019 çerçevesini koruyarak ve birkaç küçük detay eklenerek sevenleri ile buluşacak. Aracın farları Octavia modelinin farları ile benzerlik taşırken farların arasında yepyeni bir imzası olması bekleniyor. Aracın arka kısmında yapılan değişiklikler ise arka farlarla sınırlı kalmış gibi görünüyor. Bu sebeple 2020 Skoda Superb tasarımında motor ve aracın iç kısmındaki değişimler 2020 model Skoda Superb modelini daha iyi yansıtacak.



2020 Skoda Superb modelinin motoruna baktığımız zaman 150 beygir ve 250 Nm 1.5 bir motor bekliyoruz. Buna alternatif olarak 272 beygir gücünde 2.0 bir motor seçeneği de 2020 Skoda Superb modelinde beklenenler arasında yer alıyor.

Asi bir duruşa sahip olması beklenen yeni Skoda Superb birçok anlamda modernleşecek ve elektriklenecek. 2020 Skoda Superb modeli bir başka deyişle kullanıcıyı geleceğe hazırlıyacak.

Skoda’nın gelecek yıllarda nasıl bir jenerasyona gideceği ve gündeminin ne olacağı hakkında hala akıllarda birçok soru işareti mevcut. Ancak Skoda, bu soru işaretlerinin aslında büyük bir kısmına cevap vermiş durumda. 2021 Skoda Superb modelinde ve diğer gelecek jenerasyonlarda Skoda saf elektrikli motorlara yönelecek. Ayrıca otomobillerinin neredeyse tamamında çok güçlü motorlar kullanacak olan Skoda markası MQB platformundan daha hafif malzemelerle daha kapsamlı şekilde yararlanacak.

Ayrıca 2020 Skoda Superb modelinde Car-Net bilgi eğlence sistemi ile birlikte, Apple CarPlay, Android Auto ve MirrorLink gibi güncel uygulamalara yer verileceğini bekliyoruz. 2021 yılında ise teknoloji ve güvenlik olarak aracın daha da gelişerek kullanıcının tüm isteklerine cevap vermesini bekliyoruz.

İlginizi Çekebilir: 2021 Audi A4 Konsept, Fiyat ve Özellik Önizlemesi

2021 Skoda Superb modelinin 2020 yılının başlarında Cenevre’de tanıtılması 2020 ortalarında ise seri üretime başlanması bekleniyor. 2020 Skoda Superb fiyatı ve 2021 Skoda Superb fiyatı hakkında henüz bir bilgiye yer vermeyen Skoda, fiyat hakkında da gizemini koruyor. Skoda ve diğer Avrupa’lı otomobil üreticilerinin fiyatını aslında hibrit batarya üretimi belirleyecek. Öyle ki günümüzde Asya ülkeleri hibrit araçlar için pil üretimine başlamış durumda. Avrupa ülkeleri ise buna karşın pil üretimi konusunda büyük bir çalışma içerisinde. Kendi hibrit pillerini üreterek maliyeti düşürmeyi amaçlıyor.

SIFIRARACAL.com sitesi üzerinden Skoda Superb ve diğer otomobil markaları ile ilgili güncel haberleri takip edebilir, araç karşılaştırmaları yapabilir veya beğendiğiniz araç için fiyat teklifi alabilirsiniz.

2021 Skoda Superb Konsept, Fiyat ve Özellik Önizlemesi İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR

Skoda Yorumları

Misafir
18.03.2024
Skoda Fabia için yapılmış
Merhaba bende Skoda Fabia sedan classic 1.4 TDI dizel 2006 model kullanıyorum çok memnunum gerçekten çok rahat konforlu ekonomik yakıtlı gerçekten çok iyi hemde tavsiye ediyorum almak isteyene
Misafir
06.03.2024
Skoda Octavia için yapılmış
2012 1.6 benzinli oktavia nasıl
Misafir
24.01.2024
Skoda Kodiaq için yapılmış
2023 prestige aracımı yaklaşık 5 aydır kullanmaktayım. Ses yalıtımı yol tutuşu vs gayet güzel ancak anlamadığım veya beklentim mi yüksek bilemedim ama direksiyon tahminimden sert geldi . Birde araziye girdiğimde taşlı veya engebeli yolda ön lastik girip çıktıkça lak luk ses geliyor ? Bilgisi olan var ise aydınlatırsa sevinirim .
Misafir
15.01.2024
Skoda Fabia için yapılmış
herkes eski kullandığı arabalardan bahsetmiş 2023 1.0 110 beygir kullanıyorum. alalı 1 ay oldu. yokuş falan dinlememesi golf de dahi motorunun kullanılması harika olduğunun kanıtı. ama 1.0 moor fabia için çok iyi altında tutamıyorsun arabayı ama octaviaya falan da koymuşlar onlarda zayıf kalıyor. iç malzeme kalitesi ve özellikler çok yerinde ve yeterli. elite kullanıyorum premiuma gerek yok şahsen
Misafir
13.01.2024
Skoda Yeti için yapılmış
1.2 yetimim ile çok mutluyum O?
Misafir
09.11.2023
Skoda Kodiaq için yapılmış
Son derece başarılı fiyat performans,
Misafir
25.10.2023
Skoda Octavia için yapılmış
2011 Skoda Oktavia TDI Ambiente var bende. Araç çok iyi. Tek eksiği 6 ileri vitesli olmaması. Yakıt tüketimi çok az. Yol tutuşu harika. Bakımlarını hep zamanında yaparım. Öneririm.
Misafir
15.10.2023
Skoda Scala için yapılmış
1.5 TSI DSG modeline sahibim. Aracı manuel moda aldığımda 1. Vitesten 2. Vitese geçmek için devrin en az 2000 olması gerekiyor yoksa ikinci vitese geçmiyor. Diğer viteslerde bu sorun yok ama 1. Vitesten 2 ye 1500 devir civarı geçmiyor illa 2000 civarı olması gerekiyor. Sizde de böyle mi?
Misafir
07.10.2023
Skoda Fabia için yapılmış
Skoda Fabia 1.0 sıfır araç nasıl bilgi verirseniz çok sevinirim engelli raporu ile ancak alabiliyorum 34 yıllık bir memur
Misafir
07.10.2023
Skoda Scala için yapılmış
Merhaba bende 1.0 comfort paket kullaniyorum 2022 model 2023 cikisli 26.000 kilometrede ikinci el adim 1 aydan beri kullaniyorum araçta kronik bir sorun var sanirim safe cp diye bir ariza veriyor servise getirdim dedikleri cevap cok sasirtici kutup basini cikarin devam edin yazilim bekleniyor dediler cok garip geldi bana 1.0 motorlarin hepsinde kronikmis
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Almak istediğin aracın markasını seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle