Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Audi A6 Avant

-

Audi A6 Avant Renkleri

Açık Kırmızı
Beyaz
Derin Mavi
Kahve
Kırmızı
Koyu Gri
Silver
Siyah
Tas Rengi

2011 Yılında yapılmış resmi test sonucudur.
Yetişkin Yolcu
Güvenliği
Çocuk Yolcu
Güvenliği
Yaya
Güvenliği
Güvenlik
Ekipmanı

Audi A6 Avant Resimleri

Audi A6 Avant Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

Audi A6 Avant Versiyonları

Audi A6 Avant Yorumları

Audi A6 Avant Misafir 30.01.2019
geçen yıl kuzenim için almıştık A6 bu yıl ise kendim için almayı düşünüyorum ayrıca test sürüşü de yaptım gayet guzel bir araç rahat bir yolculuk yapılıyor diyebilirim
(0)
Cevap Yaz

Audi A6 Avant Misafir 26.07.2018
a6 sedanın yerine kesinlikle tercih edeceğim bir araç.
(0)
Cevap Yaz

Audi A6 Avant Misafir 26.05.2018
arkadaşlar pahalı olan ötv si 36 bin euro satıcının kar edip sizden aldığı para 55 euro her zamanki gibi devletin ayak bastı parası
(0)
Cevap Yaz

Audi A6 Avant Misafir 23.05.2018
bu kadar pahalı olmasının sebebi ne acaba demir erine altınmı kullanıyorlar yoksa farkı sadece fiyatımı yüztane fabrikam olsa bu parayı vermem bu arabaya..............
(0)
Cevap Yaz

Audi A6 Avant Misafir 16.03.2018
limuzin gibi maşallah upuzun :D
(0)
Cevap Yaz

Audi A6 Avant Misafir 16.03.2018
araba çok güzel iyi hoş da çok pahalı araba piyasası çok arttı
(0)
Cevap Yaz

Audi A6 Avant Misafir 13.06.2017
Harika bir araç.
(0)
Cevap Yaz

Audi A6 Avant Misafir 22.05.2017
Güçlü ve güzel bir aile arabası güvenilir olduğu için sıkıntı yaşamazlar bu araba da
(0)
Cevap Yaz

Audi A6 Avant Misafir 10.05.2017
Sade ve güzel bir araç fena değil yani
(0)
Cevap Yaz

Audi A6 Avant Misafir 3.05.2017
Bu kadar güçlü bir arabanın yakıtı tüketimi az oluyor ?
(0)
Cevap Yaz

Audi A6 Avant Misafir 26.04.2017
Arabanın arka kısmı pek hoşuma gitmedi açıkcası ama ön tarafı güzel
(0)
Cevap Yaz

Audi A6 Avant Misafir 19.04.2017
Araba gayet iyi ve rahat
(0)
Cevap Yaz

Audi A6 Avant Misafir 3.04.2017
Aile arabası ve çok geniş büyük bir araba gerçekten
(0)
Cevap Yaz

Audi A6 Avant Misafir 13.03.2017
İç mekanı hayran bırakan güçlü performansı ile göz alıcı ve konforluk bakımından çok iyi tam uzun yol yapma aracı yada aile arabası bana göre ama çok iyi hoşuma gitti
(0)
Cevap Yaz

Audi A6 Avant Misafir 4.01.2017
Bu araba nie bu kadar pahalı a4 avant la nerdeyse aynı bunu alacağıma a4 avant alrımım daha iyi
(0)
Cevap Yaz

Audi A6 Avant Misafir 19.11.2016
Almanya'da yaşamaktayım.Ailem ile her yaz Türkiye'ye gittiğim için geniş bagaj hacmi bana tüm eşyalarımı rahatlıkla koyabileceğim bir hacme sahip olduğundan yolculuklarımda sıkıntı yaşamamaktayım.
(0)
Cevap Yaz

Audi A6 Avant Misafir 26.09.2016
Uzun ve hoş bir araba. Uzun yollar için ideal bir araba bağajı geniş. Tasarımı güzel ama arabanın arka tasarımı hoş durmuyor.
(0)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
Audi A6 Avant için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

Audi A6 Avant Hakkında Genel Bilgiler

Audi A6 Avant’ın dış tasarımı.
Her çizgide ortaya çıkan dinamik tasarım.
Sportiflik zarafetle buluşuyor. İşlevsellik konforla buluşuyor. A6 Avant, çok yönlülüğü, ideal bir denge içerisinde gösteriyor. Aydınlık, zarifçe akan orantılar ve kusursuz biçimde tanımlanan gövde çizgisi. Bağımsız bir silüet. Karakteristik yüksek omuz, dar cam şeridi ve biçimlendirilmiş marşpiyeler. Tüm bunlar, coupé benzeri tavan çizgisi ile şık bir şekilde tamamlanır.

Yenilikçi ihtişam.
İlerici tasarım ve yenilikçi ihtişam. Diğer özelliklere ek olarak, yolu, gün ışığına yakın bir ışıkla aydınlatma özelliği. Opsiyonel alınabilen Audi Matrix LED farlar geceyi gündüze döndürür.

Gösterişli görünüm.
Her türlü ışıkta etkileyici: Üç boyutlu tasarımıyla Audi Tek Çerçeve tasarımı. Düz ve geniş. Mükemmelliği yansıtıyor. Audi A6 Avant’ın dinamizmini çarpıcı şekilde vurgulayan, büyüleyici bir ön görünüm.

Güçlü etki.
255/40 R 19 lastiklerle sunulan 8,5 J x 19 inç ebadında, 15 kol tasarımlı, opsiyonel alüminyum döküm jantlar görünümü pekiştirir. Gücün etkisi – hareketsizken dahi.

Audi A6 Avant’ın iç mekânı.
Mükemmellik, açıkça sürücüye odaklı iç mekân aracılığıyla kendini gösteriyor.
Konfor odaklı iç mekân tasarımıyla birleşen etkileyici bir mekân duygusu. A6 Avant’ın özel detayları, daha yüksek düzeydeki ayrıcalıklı özellikleri garanti ediyor.

Kullanıcı dostu bir tarzda bütünleştirildi.
İstek üzerine dokunmatik MMI ile donatılan MMI navigasyon plus ile. En yeni nesil Audi bilgi-eğlence sistemi. 8 inçlik geniş TFT renkli ekran. Kullanıcı dostu bir şekilde eklenen geniş işlev seçenekleri yelpazesi.

Kolayca fark ediliyor.
14 hoparlör ve 600 watt’ı aşan toplam güç çıkışı ile Bose surround ses sistemi sayesinde her koltukta etkileyici bir ses kalitesine sahip… Aracın içine eşit şekilde dağıtılan muhteşem bir ses. Karakteristik. Ve fark edilir. Güçlü bas performansına sahip subwoofer’lar sayesinde.
Zengin donanım kendisini size sunduğu rahatlıkta hissettiriyor.
Çok sayıdaki eşya saklama alanı ve pratik istifleme seçeneği ile cömertçe tasarlanmış mekân ve konfor. Her yolculuğu dinlendirici bir seyre dönüştürüyor. Konforlu işlevsellik. Örneğin arka koltuk sırtlığı 40:60 oranında katlanırken, uzaktan kumandalı koltuk sırtlığı serbest bırakma işlevini bagaj bölmesinden rahatça kullanabilirsiniz. Bagaj bölümünün hacmi 565 litredir.

Kolay erişim.
Opsiyonel olarak bagaj bölmesi kapağı elektrikli olarak açılır ve kapanır. Opsiyonel alınabilen konforlu anahtar ile bagaj kapağının sensör kontrollü olarak açılması için bir ayak hareketi yeterlidir. Açılma açısı özel olarak programlanabilir. Bagaj muhafazası, bagaj kapısı açıldığında otomatik olarak geri çekilerek bagaj bölmesine kolayca erişmenizi sağlar. Bagaj kapısı kapandığında bu muhafaza yeniden öne gelir.

Audi A6 Avant’ın TDI motorları.
Akıllı performans.
Azami güç. Azami fayda. Her hareket başka bir şeyden doğar. O hareketi başlatan şey, bir fikir… Yeni Audi A6 Avant’ınızın motorlarının izi de bu ilk ilham kıvılcımının çaktığı ana kadar sürülebilir: Daha düşük yakıt tüketimiyle birlikte daha yüksek güç. Sözde birbiriyle çelişen bu amaçlar, devrimsel nitelikli bir sürüş teknolojisinde buluşturuldu: TDI. Gelin, bu unsurlarla tanışın. Sonra da sizi en çok heyecanlandıran motor sistemini tercih edin.
Doğrudan püskürtme ve turboşarjın birleştirilmesiyle Audi TDI motorlar, tüm motor devirleri aralığında devamlı güç tesisi ile birlikte yüksek tork çıkışları sayesinde sıra dışı performansı garanti ederler. Bu motorlar, yakıt yönünden verimli olmaları ve emisyonları azaltmalarıyla ünlüdür. TDI motorların tamamı EU6 emisyon standardı ile uyumludur. Fakat aynı zamanda inanılmaz ölçüde dinamiktirler de – ve bu özellikleriyle her türlü yolda azami verim almanızı sağlarlar.

Yenilikçi verimlilik teknolojisi
Yakıt tüketimi ve emisyonları devamlı azaltılıyor. Örneğin daha da geliştirilen start-stop sistemi, araç hareketsiz konuma geçtiğinde otomatik olarak motoru durdurur. Ve bu, daha aracı durdurma işlemi sırasında yapılır. Audi drive select (sürüş seçimi) sistemi, sürüşte en yüksek verimliliği sağlar. Standart olarak… Ve bunu, özel araç ayarına imkân veren, konforludan sportife kadar uzanan beş ayrı mod ile gerçekleştirir. Verimlilik modunda özellikle enerji tasarrufu sağlıyor. Gaz pedalından ayağınızı çektiğiniz anda boşa geçiş yapan, boşta seyir modu da dâhil olmak üzere S tronic ile birlikte.
Audi A6 Avant’ın S line paketleri.
Sportif çizgiye sadık kalıyor.


Audi A6 Avant’ın S line paketleri.Sportif çizgiye sadık kalıyor.
S line paketler Audi A6’nızın sportif karakterini ve dinamik gövde çizgisini vurgular, iç mekâna daha da büyük bir etkileyicilik katar veya daha sportif süspansiyon ayarı ile sürüş dinamiklerini geliştirir. Ve Audi’nizi tam bir sporcuya dönüştürür.

Dış tasarım
Çarpıcı spor tasarımlı ön ve arka tamponlar, yan radyatör ızgaraları, marşpiye trimleri ve difüzör eki, dinamik dış tasarımı vurgular.

Jantlar
245/45 R 18 lastiklerle (sadece 4 silindirli motorlarla birlikte) sunulan 8 J x 18 ebadında, ikili 5 kol tasarımlı veya 255/40 R 19 lastiklerle sunulan 8,5 J x 19 ebadında Audi Sport alüminyum döküm jantlar güçlü bir görünümü garanti eder. 18 inç veya daha geniş jantlar da seçenek olarak sunulmaktadır.

İç mekân
Kontrast dikişli, S line kabartmalı, perfore Alcantara/deri veya siyah Sequence kumaş/deri döşemeli spor koltukların yanı sıra mat alüminyum S line dekoratif unsurlar, siyah rengin hâkim olduğu iç mekâna sportif bir atmosfer katar.
Audi A6 Avant’ınız için hazırlanan Audi exclusive serisi.

Sizin kişiliğiniz. Sizin Audi’niz.
Her Audi sizin için özel olarak üretilir. Audi exclusive serisi ile size, otomobilinizi arzunuza göre tasarlama fırsatını sunuyoruz. Seçkin dekor unsurları ile malzemeler, iç mekânda ahenkli bir bütün oluşturur. Böylece kendi özel tarzınızı, seçkin ve şık bir şekilde vurgulayabilirsiniz.

Audi exclusive. Özel bir karakteriniz var
O hâlde neden Audi’nizin karakteri de özel olmasın?
O hâlde neden Audi’nizin karakteri de özel olmasın? Audi exclusive serisinin amaçladığı özellik ve ayrıcalık adından da anlaşılır. Seçkin dekor unsurları ve renkli deri ile geniş Audi exclusive renk yelpazesinden kişiye özel boya seçenekleriyle kişisel tercihlerinize uygun şekilde kombine edilebilir. Böylece otomobilinizin sıra dışı karakterini en avantajlı şekilde öne çıkarabilirsiniz. Audi yetkili satıcınız ve Audi Forum Neckarsulm’un Audi exclusive Stüdyosu isteklerinizi bekliyor.

Deri döşeme ve trim
Audi exclusive deri döşeme ve trim olanaklarını kapsayan çekici seri, Audi A6 Avant için sunulan iç mekân seçeneklerini genişletir. Aracınızda kendi kişisel ortamınızı yaratın.

Dekoratif unsurlar
Audi exclusive kaplamalar Audi A6 Avant’ınızın iç mekânına ek bir ışıltı katar; sportif ya da ayrıcalıklı – zevkiniz, aracınızın kişiliğini belirler.


Kişiye özel renk seçeneği
Audi exclusive kişiye özel boya, Audi A6 Avant’ınıza bilhassa seçkin ve ince bir etki katacaktır. Arzu ettiğiniz rengi seçin.


Kendi standartlarınız kadar belirgin:
Audi design selection.
Audi design selection size, iç mekân için özel malzemeler ve renklerden oluşan estetik bir ön seçki sunar. Çekici, kontrast dikişli taş grisi renkte son derece kaliteli deri döşeme ve trim, iç mekâna, ayrıcalıklı bir hava katar.
Audi design selection – Flint grisi aşağıdaki donanım ve aksesuarları içerir:
• Önde opsiyonel olarak koltuk havalandırmasının bulunduğu bağımsız, konturlu koltuklar
• Pirinç renkte kontrast dikişli, flint grisi perfore Valcona deri arka iki dış koltuk ile koltuk orta paneli
• Pirinç renkte kontrast dikişli, flint grisi perfore Valcona deri koltuk yan destekleri, orta arka koltuk, baş dayamalar, kapı trimi ekleri ve önde orta kol dayama (sipariş edildiği takdirde)
• Pirinç renkte kontrast dikişli, flint grisi renkte deri kapı için kol dayamaları ve orta konsol alt bölümü
• Doğal pirinç renginde, ince damarlı dişbudak ağacı ahşap dekoratif unsurlar
• Üst kısmı granit grisi, alt kısmı flint grisi renkte ön panel
• Granit grisi direksiyon
• Kontrast dikişli, flint grisi velur paspaslar

Audi A6 Avant Haberleri

Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 10 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle