Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Ford Transit Courier

-

Ford Transit Courier Renkleri

Aytozu Gri
Blazer Mavi
Beyaz
Gök Mavi
Kırmızı
Derin Mavi
Siyah
Tektonik Gri

Ford Transit Courier Resimleri

Ford Transit Courier Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

Ford Transit Courier Versiyonları

Ford Transit Courier Yorumları

Ford Transit Courier Misafir 8.08.2018
Tek kelimeyle harika
(0)
Cevap Yaz

Ford Transit Courier Misafir 16.03.2018
yakıtı çok uygun
(0)
Cevap Yaz

Ford Transit Courier Misafir 16.03.2018
Ticari araç için çok ideal bir araba
(0)
Cevap Yaz

Ford Transit Courier Misafir 20.11.2017
kesinlikle tasarım harikası bir araç.
(0)
Cevap Yaz

Ford Transit Courier Misafir 8.09.2017
konforlu bir araç fakat klimasının olmaması çok kötü
(0)
Cevap Yaz

Ford Transit Courier Misafir 24.05.2017
Arabanın panelvanı bile güzel
(0)
Cevap Yaz

Ford Transit Courier Misafir 2.05.2017
Fena değil güzel bir ticari araç arkası geniş büyük her daldaki işle uğraşa bilirsin
(0)
Cevap Yaz

Ford Transit Courier Misafir 12.04.2017
Yakıt tüketimi az ve ticari araç olarak kullana bilinecek bir araç bence
(0)
Cevap Yaz

Ford Transit Courier Misafir 15.02.2017
Araçta klimanın olmaması kötü bir dezavantaj.
(1)
Cevap Yaz

Ford Transit Courier Misafir 5.01.2017
Çift kabin çift teker fiyat ver
(3)
Cevap Yaz

Ford Transit Courier Misafir 31.12.2016
Konforlu çok az yakan bir araç 140 KM sonra rüzgar sesi olmasa birde
(0)
Cevap Yaz

Ford Transit Courier Misafir 12.11.2016
bence ciddi manada güzel bir araç. tertemiz yormayan konforlu bişey arıyorsanız paranızda yetiyorsa durmayın derim.
(2)
Cevap Yaz

Ford Transit Courier Misafir 14.09.2016
transit courier ile partner arasında gidip gelmekteyim.Hangi tarafa yaklaşsam bilemedim
(1)
Cevap Yaz
Misafir tarafından cevaplandi
Bencede YBR oksozu güzel olur

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
Ford Transit Courier için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

Ford Transit Courier Hakkında Genel Bilgiler

FORD TRANSIT COURIER
Her Transit ticari araç gibi yetenekli, güvenilir ve yüksek yakıt verimliliğine sahip, bir Ford binek araç gibi rahat, sürmesi keyifli ve akıllı teknolojiler ile dolu. İşte, Ford Transit Courier. 

Kompakt boyutu ticari araca yüksek bir manevra kabiliyeti kazandırıyor ve sınıfının en iyi dönüş çaplarından biri sayesinde kalabalık, dar sokaklardan ve sıkışık park alanlarından kolayca geçebilirsiniz. 

Transit Courier'in küçük görünümüne aldanmayın sakın; 2,3 metreküplük yük hacmi, aynı sınıftaki diğer araçlara göre %10 daha fazla yük hacmi sağlar. 'Katlanıp kapanabilen' yolcu koltuğu ile katlanır bölme seçeneğini tercih ederseniz, 2,59 metrelik sınıfında lider bir yük uzunluğu elde edebilirsiniz. 

Birçok kez durmanız gerekse bile, bunların çoğu yakıt almak için olmayacaktır. Gelişmiş 1,5 litre ve 1,6 litre Duratorq dizel motorlar, üstün yakıt ekonomisi ile birlikte düşük emisyon sağlar. 

ESP, Yokuş Kalkış Desteği gibi gelişmiş teknolojiler (diğer birçoğu ile birlikte), her yolculuğu mümkün olduğunca güvenli, kolay ve stressiz hale getirmeyi amaçlıyor. 

Sürmekten keyif alacağınız bir ticari araç
İleri teknoloji ürünü şasi tasarımı, gelişmiş direksiyon sistemi ve yüksek ayar kalitesine sahip sürüş dinamiğini bir araya getiren Transit Courier'in direksiyonunda geçirdiğiniz vakitten keyif alacaksınız. En gelişmiş teknolojiler sürüşün daha güvenli ve hayatın daha kolay hale gelmesine yardımcı olurken, diğer sistemler yakıt ekonomisini azamiye çıkarır. Yalnızca küçük bir araçta ulaşabileceğiniz mükemmel manevra kabiliyeti eklendiğinde, işletmenizin ihtiyacı olan kusursuz ticari aracı bulmuş olacaksınız.
Standart ya da isteğe bağlı sunulan bir dizi gelişmiş teknoloji, iş gününüzü kolaylaştırmayı, daha üretken ve daha zahmetsiz çalışmanızı hedeflemektedir. Bu teknolojilerden bazıları doğrudan sizin ve değerli yatırımınız olan ticari aracınızın korunmasına yönelikti

Quickclear sayesinde ön camınızı kolayca temizleyin
Bu akıllı özellik, buzlu kış sabahlarında zaman kaybetmeden yola çıkabilmenizi sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sadece bir tuşa basın, ultra ince filamanlar ısınarak sileceklerin buzunu gidermenin yanı sıra ön camınızın buzunu, sisini ve buğusunu çözsün. Sıcaklık dışarıda sıfırın altında olsa bile, sistem birkaç saniye içinde çalışmaya başlar.

Hatasız yakıt doldurmayı sağlayan Ford Kolay Yakıt Sistemi
Bu özellik sayesinde aracınıza yanlış yakıt koymak neredeyse olanaksızdır, çünkü farklı bir yakıt pompası depoya uymayacaktır. Ford Kolay Yakıt sisteminin kapaksız bir sistem olması sayesinde kirli yakıt kapaklarına dokunmanıza gerek kalmaz

Akıllı Cihaz İstasyonu
Akıllı Cihaz İstasyonu, Uydu Navigasyon cihazını, akıllı telefonunuzu ya da MP3 çalarınızı yerleştirebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır, ayrıca birUSB bağlantı noktası bulunur.

Hassas ve güvenli eşya saklama bölmeleri
Her iyi iş yeri gibi, ticari aracınız da akıllı saklama bölmeleri ile doludur. Orta konsolda, A4 dosyalarını her an elinizin altında tutabileceğiniz bir bölme mevcuttur. Ekstra güvenlik için, koltuk altında dizüstü bilgisayarınızı gözlerden uzak güvenle saklayabileceğiniz bir bölme bulunmaktadır. Hatta, her kapıda bulunan 1,5 litre ve 550 gr şişe tutucuların yanı sıra yolcu tarafında bulunan kullanışlı madeni para bölmesi ile birlikte ön kapı panelleri kullanabileceğiniz büyük bir alan sunar.

Sizin ticari aracınız: Sizin ofisiniz
Yeni Transit Courier'in tümleşik mobil bağlantı sistemiyle işinizi bulunduğunuz her yerden yürütebilmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Kabin içinde sunulan tüm özellikler ihtiyacınız olan her şeyin elinizin altında bulunmasına yardımcı olmak için tasarlandı. Bir veya iki 12V soket, Aux girişi ve USB bağlantısı, ayrıca bardak tutacaklar, dizüstü bilgisayarınız ya da A4 dosyalarınızı koyabileceğiniz bölme ve koltuk altı eşya tepsisi de mevcuttur.

Yılın her günü konforlu
Soğuk kış sabahları, sıcak yaz günleri.... ticari aracınız her zaman keyifli bir çalışma ortamı sunar. İsteğe bağlı bir seçenek olan klima ile istediğiniz kabin sıcaklığını belirlersiniz ve konforlu bir şekilde yolculuk edersiniz.

Pratik, sağlam, optimum kullanım maliyeti
Kompakt olabilir, ancak 2,3 metreküplük yük hacmi, aynı sınıftaki diğer araçlara göre %10 daha fazla yük hacmi sağlar. Standart tam bölmenin arkasında, Euro palet koyabileceğiniz bir alan ve 660 kg'lık geniş bir yük kapasitesi bulunur. Sahip olduğu akıllı özellikler, hem yükünüzü hem de aracınızı zorlu çalışma koşullarına karşı korumanıza yardımcı olur. Zorlu koşullarda kullanılan ticari araçlarla aynı standartlarda yapılandırılan ticari araç, hem dayanıklı özelliklerle hem de sahip olma maliyetini en aza indirmek hedefiyle tasarlanmıştır.
Verimli ticari araç, kârlı ticari araçtır. Bunun için yeni Transit Courier kullanılabilir yük alanını azamiye çıkaracak şekilde inşa edilmiştir. 'Katlanıp kapanabilen' yolcu koltuğu ile katlanır bölme seçeneğini tercih ederseniz, 2,59 metreye kadar çıkabilen 1,62 metrelik sınıfında lider bir yük uzunluğu elde edebilirsiniz. Bu özellik, merdiven, boru veya döşeme tahtası gibi uzun malzemeleri yerleştirmenizi ve içeride güvenle saklamanızı sağlar. Tasarım özellikleri, yükünüzü mümkün olduğunca güvenli yerleştirmeniz ve boşaltmanızı hedeflemiştir.

Katlanır tel ara bölme
Katlanır ara bölme yalnızca 2,59 metreye varan uzunluktaki yükleri taşımanızı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda, bu yükler katlanmış yolcu koltuğunun üzerine yerleştirildiğinden sürücünün bu yüklerden korunmasını da kolaylaştırır. Bu özellik, Van modellerinde mevcuttur ve katlanıp kapanabilen ön yolcu koltuğuna sahiptir

Yük bağlantı noktaları
Yan duvarlarda bulunan sabit bağlama noktaları, aracınızın yük tabanının pürüzsüz kalmasını sağlıyor. Sistem, DIN ve ISO standartlarıyla uyumludur. Ayrıca, yan gövde duvarında bel ve omuz hizasında yer alan bağlantıların her biri 30 kg yük kapasitesine sahiptir.
İyi düşünülmüş tasarım maliyeti minimumda tutmanıza yardımcı olur. Örneğin, çok parçalı arka tampon, yan kaporta koruması ve stratejik bir noktaya yerleştirilmiş ön ve arka farlar kaza hasarını önlemeye veya en aza indirmeye yardımcı olur. Böylece, onarıma daha az vakit ve para harcarsınız, bu da, sigorta primlerinizi düşürmenize olanak sağlar. Yüksek konstrüksiyon kalitesi, uzun ömürlü parçalar ve bileşenler, bakım aralıklarının uzun olmasını sağlayacağından, duruş süresini azaltmaya ve para tasarrufuna yardımcı olacaktır.

Titizlikle test edilmiştir
Kabin içerisindeki tüm malzemeler, maksimum dayanımın garanti edilmesi için yoğun testlere tabi tutulmuştur. Daha az aşınma ve yıpranma, aracınızın şık ve profesyonel görünümünü daha uzun süre koruması ve ikinci el satış değerinin düşmemesi anlamına gelir.

Onarım kolaylığı sağlayan çok parçalı tampon
Sınıfındaki diğer ticari araçlardan farklı olarak, bir uçta çökme oluşması durumunda, Transit Courier'de tüm tamponu değiştirmeniz gerekmez. Bunu sağlayan, 3 bölmeli akıllı tasarımdır, dolayısıyla, bağımsız parçalar gerektiğinde düşük bir onarım maliyeti ile değiştirilebilir.

Daha kısa durma süreleri için uzun bakım aralıkları
Yeni Transit Courier'in her parçası ve bileşeni, aracın dayanıklılığını en üst düzeye çıkarmak, bakım gerektirmeden daha uzun süre çalışmak hedefiyle geliştirilmiştir. Bu sayede, bakım aralıkları 15.000 km ya da bir yıl olarak belirlenmiştir.

Ticari bir araçta binek araç özellikleri
Ön tekerlekten çekiş, yüksek sürüş konumu, gelişmiş hidrolik direksiyon ve ileri teknoloji ürünü şasi tasarımı... Transit Courier bir ticari araçtan beklemeyeceğiniz bir sürüş deneyimi sunar.

Güçlü ve yakıtı verimliliğine sahip dizel motorlar
1,5 veya 1,6 litre Duratorq TDCi dizel motordan birini seçebilirsiniz: 75PS, 185Nm, beş ileri manuel şanzıman veya 95PS, 230Nm, beş ileri vitesli manüel şanzıman. Akü Yönetim Sistemi ve Akıllı Rejeneratif Şarj Sistemi ile birlikte sunulur.

Her manevranız daha kolay
Dönüş çapı yalnızca 10,5 m gibi çok düşük bir değerdir ve bu manevra, direksiyonun kilitten kilide yalnızca 2,6 tur dönüşü ile sağlanabilir. Sonuç: Dar alanlara kolayca park etme ve dar sokaklarda daha kolay manevra yeteneği.

Güvenebileceğiniz koruma ve emniyet
Yeni Transit Courier, sizi, yolcularınızı ve yükünüzü korumak için tasarlanan birçok akıllı teknoloji içerir. Örneğin, ıslak veya buzlu yol şartlarında savrulma riskini azaltan, otomatik frenleme yapan, acil yardım servisini arayan, yokuşta kalkışları kolaylaştıran teknolojiler. Ayrıca, kapıları ayrı ayrı açıp kilitlemenizi sağlayan sistemler taşıdığınız her şeyi korumanızı kolaylaştıran hareket detektörlerine sahiptir ve akü bağlantısı kesilse bile, alarm çalabilir.
Kapsamlı bir liste oluşturan pek çok sürücü destek teknolojisi hayatınızı kolaylaştırabilir, beklenmedik bir kaza durumunda hemen tepki verebilir ve kazaların yaşanmasını önleyebilir.

Yokuşlarda kalkarken daha fazla kontrol
Yokuş Kalkış Destek Sistemi, yokuşta kalkış sırasında aracınızın geriye veya ileriye kaymasını geçici olarak önler. Sistem, 2,5 saniye süreyle fazladan fren gücü uygular ve ayağınızı fren pedalından gaz pedalına geçirirken size daha fazla süre ve kontrol sağlar. Kaygan yüzeylerde aracınızı durdurmak ya da hareket ettirmek istediğiniz zaman da yararlı bir özelliktir.

Minimum çabayla maksimum yol tutuş gücü
Gelişmiş bir Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), tekerleklerin gereksiz patinaj yapmasını engeller ve ihtiyacınız olduğunda en iyi kavrama gücü, performans ve dengeyi sağlar. Sistem, aracınız hızlanır ya da yavaşlarken mümkün olan en iyi kavrama ve yol tutuş gücünü sağlamak amacıyla her tekerleğin gücünü sürekli olarak izler ve ayrı ayrı ayarlar
Ford, yenilikçi ve ödüllü güvenlik özellikleri ve teknolojilerinin geliştirilmesinde her zaman öncülük yapmıştır. Yeni Transit Courier'de birçok özellik keşfedeceksiniz; bunların her biri, siz direksiyon başındayken güvenliğinizi sağlamaya yöneliktir.

Zorlu koşullarda sağlanan güven
Elektronik Stabilite Programı (ESP), araç üzerinde daha fazla hakimiyet sağlamak ve güvenliğinize yardımcı olmak amacıyla geliştirilen bazı teknolojiler içerir. Örneğin, ayrı ayrı her tekerleğin hızı, aracın 'sapma oranı' (açısı ve yönü) ve direksiyon açısı sensörlerle sürekli olarak izlenir. Önünüzdeki bir engelden kaçmak için sağ veya sola doğru keskin bir dönüş yapmanız gerektiğinde, ESP her tekerleğin fren gücünü hassasiyetle dengeler ve aynı zamanda motorun gücünü azaltabilir. Böylece direksiyon sisteminin yetersiz veya aşırı tepki vermesinin önlenmesine, aracınızın daha dengeli ve kontrollü bir şekilde seyretmesine yardımcı olur. ESP ve Çekiş Kontrol Sistemi ayrıca ıslak veya buzlu yol şartlarında patinaj riskini azaltabilir.

Acil fren durumunda daha fazla güç
Acil Durum Fren Desteği (EBA), acil bir durumda ticari aracınızın maksimum fren etkisine ulaşmasına yardımcı olur. Sistem, frene uyguladığınız gücü algılar ve gerekiyorsa bu gücü artırır.

Sert fren yapmanız gerektiğinde aracın arka bölümünde uyarı verilir
Ani fren yapıldığında, Acil Fren Uyarı Lamba sistemi (EBL) sayesinde acil durum fren lambaları yanıp sönmeye başlar ve arkadan gelen araçların sürücülerini uyarır.

Devrilmeye karşı kesintisiz koruma
Devrilme Kontrol Sistemi (ROM), ticari aracınızı izler ve devrilmeye yol açabilecek tehlikeli seyir koşullarını saptar. Sistem gerekli durumlarda müdahale edip, hızı kontrol altına almak ve dengeyi sağlamak için ESC sistemini devreye sokar.

Daha kontrollü fren sağlayan gelişmiş sistemler
Anti blokaj fren sistemi (ABS) ve Elektronik Fren Gücü Dağıtımı sistemi (EBD) daha kontrollü fren yapmanızı sağlar.

Ford Transit Courier Haberleri

Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 5 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle