Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Peugeot Yeni Partner Van

-

Peugeot Yeni Partner Van Renkleri

Siyah
İnci Beyazı
Aliminyum Gri Metalik

2014 Yılında yapılmış resmi test sonucudur.
Yetişkin Yolcu
Güvenliği
Çocuk Yolcu
Güvenliği
Yaya
Güvenliği
Güvenlik
Ekipmanı

Peugeot Yeni Partner Van Resimleri

Peugeot Yeni Partner Van Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

Peugeot Yeni Partner Van Versiyonları

Peugeot Yeni Partner Van İle En Çok Karşılaştırılanlar

Peugeot Yeni Partner Van Yorumları

Peugeot Partner Van Misafir 9.11.2018
Bu seri vanlarin en iyisi yakıt çok iyi km de uzun yolda 1250 km yol yaptim 425 tl yaktim tarihi merak eden varsa 14 .10 .2018
(0)
Cevap Yaz

Peugeot Partner Van Misafir 9.05.2018
ufak çaplı yük taşıyacakların tam alması gereken bir araba bence
(0)
Cevap Yaz

Peugeot Partner Van Misafir 14.01.2018
Kullanışlı ve ticari için komforlu bir araç
(0)
Cevap Yaz

Peugeot Partner Van Misafir 30.10.2017
fiyatı yüksek olmayan kullanışlı bir ticari araç
(1)
Cevap Yaz
Misafir tarafından cevaplandi
Fiy
aılen n
efiyatını yazın
Misafir tarafından cevaplandi
Fiyat ne

Peugeot Partner Van Misafir 28.09.2017
tavsiye edeceğim bi araç değil
(0)
Cevap Yaz

Peugeot Partner Van Misafir 28.09.2017
tipi bence güzel değil
(0)
Cevap Yaz

Peugeot Partner Van Misafir 10.07.2017
cd calar mi oluyor track mi
(0)
Cevap Yaz

Peugeot Partner Van Misafir 14.06.2017
Kemikli bir araç
(0)
Cevap Yaz

Peugeot Partner Van Misafir 30.05.2017
Kullanışlı içine oldukça yük alan bir araba
(0)
Cevap Yaz

Peugeot Partner Van Misafir 24.05.2017
Çok sade kalmışa araba vanı olsa bile böle olmaması lazım
(0)
Cevap Yaz

Peugeot Partner Van Misafir 18.04.2017
Bu arabada güvenlik fazla aranmaz ticari arabaların nerdeyse hiç birinde aranmaz da
(0)
Cevap Yaz

Peugeot Partner Van Misafir 3.04.2017
Bak bu partner van da ön tarafta 3 koltuk var güzel olmuş berlingoda öle birşey yok mesela
(0)
Cevap Yaz

Peugeot Partner Van Misafir 15.03.2017
Tipsiz mi olmuş biraz araç pek hoşuma gitmedi de
(0)
Cevap Yaz

Peugeot Partner Van Misafir 3.01.2017
Sadece ticaret yaparsam kullanacağım bir araç
(0)
Cevap Yaz

Peugeot Partner Van Misafir 14.12.2016
Peugeot'nun acaip matrak bir ticari modeli
(0)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
Peugeot Yeni Partner Van için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

Peugeot Yeni Partner Van Hakkında Genel Bilgiler

PARTNER VAN
Yenilediğimiz Partner Van'ın akıcı ve dengeli çizgileriyle artık daha da dinamik ve sağlam bir görünümü var. Yeni Partner Van'ın özenli tasarımına, pratikliğine ve üstün yük kapasitesine hayran olmaya hazır mısınız?

DIŞ TASARIM
Yeni Partner Van akıcı ve dinamik çizgilere sahip, dengeli ve sağlam. Sizin ve işinizin imajını yükseltmek için tasarlandı.

KAPASİTE
Yeni Partner Van 3.7 m3 olan yük hacminin Multi-Flex koltuklarının katlanması ile 4.1 m3'e yükseldiğini söylemiş miydik? Yeni Partner Van, 750 kg istihap haddi ile tüm yükünüzü sırtlanmaya hazır.

ARAÇ İÇİNE ERİŞİM
Yeni Partner Van, sürgülü yan kapısı ile çok pratik: 640 mm faydalı genişlik ve 1100 mm faydalı yüksekliği ile sürgülü yan kapı, sizin için yük alanına geniş bir erişim imkanı yaratıyor.

GÜÇLENDİRİLMİŞ GÖVDE YAPISI

Üçlü darbe enerji sönümleme yapısı sayesinde yolcularına en yüksek seviyede koruma sağlayan Yeni Partner Van, onarım maliyetlerinin düşürülmesi konusunda da hassasiyetle tasarlandı

İÇ TASARIM
Modern kabin tasarımı ile Yeni Partner Van, size pratik ve dayanıklı bir yaşam alanı sunuyor. Geniş ve yüksek tasarlanan ön göğsü size güven duygusu verirken, cömertçe boyutlandırdığımız orta konsol, kabinin kalbini oluşturuyor.

SÜRÜŞ KONFORU
Yeni Partner Van, ön konsol tasarımı, güvenlik ve rahatlık konusunda Yeni Partner Tepee'nin izinden ilerliyor. Gösterge paneli kolay okunabilir hale getirildi. Tüm kumanda düğmeleri elinizin altına yerleştirildi. Vites kolu konsol üzerine yerleştirilerek ergonomi daha da artırıldı.

EŞSİZ MODÜLERLİK
Sağladığı ileri düzey modülerlik sayesinde Yeni Partner Van, size eşsiz bir yükleme kapasitesi ve araç için konfor sunuyor.

MULTİ-FLEX BANKET KOLTUK
Kendi segmenti içinde büyük bir yenilik yaratan "Multi-flex" banket koltuk, size eşi görülmemiş bir modülerlik sunuyor. Sayısız katlanma kombinasyonları yükleme alanınızı optimize ederken, kabin içi yaşamınızı daha da pratik hale getiriyor.

Yük zemini ile aynı hizada uzatılmış bir yükleme alanı, yüksek yüklerin taşınabilmesi için yukarı katlanmış yan koltuk pozisyonu, orta koltukta katlanır masa ve üçüncü kişi için oturma yeri. Bu fonksiyonların hepsi "Multi-flex" banket koltuk ile işinizi kolaylaştırmaya hazır.

YÜK BÖLÜMÜ BOYUTLARI
2.05 m'lik faydalı yük uzunluğu, Multi-Flex banket koltuğun katlanması ile birlikte 3.25 m'ye çıkıyor. Azami iç genişlik 1.50 m iken tekerlek davlumbazları hizasında genişlik 1.23 m oluyor ve bir euro-paletin yüklenmesini mümkün kılıyor.

TEKNOLOJİ
Yeni Partner Van'ın yüksek kalitedeki yenilikçi iç ekipmanıyla size rahat bir sürüş deneyimi sunuyoruz.

RADYO / CD / MP3 ÇALAR
Yeni Partner Van, MP3 uyumlu radyo CD çalar ile size mükemmel bir ses kalitesi sunuyor. Üstelik; direksiyon altına yerleştirilen kumanda kolu sayesinde kullanım kolay ve güvenli hale getirildi.

YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ (HILL HOLDER)
Yokuş kalkış desteği (Hill Holder) %5’in üzerindeki bir rampada, gerek ileri viteste gerekse geri viteste aracınızı kısa bir süre hareketsiz tutuyor. Böylece size de fren pedalından gaz pedalına geçmeniz için yeterli zaman bırakıyor.

KLİMA
Dış hava sıcaklığı ne olursa olsun araç içinde kendinizi daha iyi hissedebilmeniz için iç hava dolaşımı ile birlikte mükemmel bir soğutma sağlayan klimayı, opsiyonel olarak sunuyoruz.
GÜVENLİK
Yeni Partner Van'ı, sizin ve yolcularınızın güvenliği için en son üretilen ekipmanlarla donattık.

ESP
ESP (Elektronik Denge Programı), savrulma başlangıcı algıladığında aracı şeridinde tutar. ESP’ye bağlı çalışan çekiş kontrolü (ASR) tutunma kaybı durumunda tekerleklerin patinajını önler.

FRENLER
Yeni Partner Van, önde 283 mm çaplı hava soğutmalı, arkada ise 268 mm çaplı disk frenler ile size güçlü ve yüksek performanslı bir frenleme sağlıyor. 

YOL TUTUŞ
Yeni Partner Van, ön ve arka süspansiyonunun yüklemeden bağımsız yapısı sayesinde kusursuz bir yol tutuşu ve direksiyon hakimiyeti sağlıyor.

HAVA YASTIKLARI
Yeni Partner Van'da sürücü hava yastığı standart olarak sunuluyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER
1.6 lt HDi 90 hp
1.6 lt HDi motor sunmuş olduğu 90 hp gücün yanı sıra sahip olduğu yüksek tork sayesinde ataklık ve üstün ara hızlanma özellikleri ile her yükün altından kalkmasını biliyor. Bunu yaparken de son derece ekonomik olmayı başarıyor.

DÜŞÜK BAKIM MALİYETLERİ
Yeni Partner Van için geliştirilen "uyumlu bakım" kavramı sayesinde aracın yağ değişimi ile bakım aralıkları arasında bağlantı kurularak parçaların kullanım ömürleri bakım periyodlarına göre ayarlandı. Bu sayede bakım maliyetleri azami şekilde azaltıldı.

Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 5 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle