Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Skoda Fabia

-

Skoda Fabia Renkleri

Beyaz (Siyah Tavan)
Kapuçino Beji (Siyah Tavan)
Kırmızı (Beyaz Tavan)
Kırmızı (SiyahTavan)
Mavi (Beyaz Tavan)
Metal Gri (Gümüş Tavan)
Metal Gri (Kırmızı Tavan)
Pasifik Mavisi (Gümüş Tavan)
Sarı(Siyah-Tavan)
Siyah (Siyah-Tavan)

2014 Yılında yapılmış resmi test sonucudur.
Yetişkin Yolcu
Güvenliği
Çocuk Yolcu
Güvenliği
Yaya
Güvenliği
Güvenlik
Ekipmanı

Skoda Fabia Resimleri

Skoda Fabia Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

Skoda Fabia Versiyonları

Skoda Fabia Yorumları

Skoda Fabia Misafir 14.09.2018
çok iyi gerçekten
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 2.07.2018
Alalı 2 hafta oldu beklentilerimin üzerinde bir araç tavsiye ederim
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 31.05.2018
2016 Eylul’de aldik. Cok iyi araba. 1.0 mpi cekmez diyene inanmayin. Su an pazardaki fiyat/kalite dengesi acisindan en iyi arac. Ayrica cok yakisikli.
(2)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 9.05.2018
ufak ama güzel bir araç
(1)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 4.05.2018
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 4.05.2018
mükemmel
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 29.04.2018
2017 yılından bu yana 1.2 cc ni kullanıyorum eski aracım olan 1.4 corsa ile kıyasladığımda aynı parkurda için de 1532 km fazla araç sürmeme rağmen yakıt tüketimimde 135 lt azalış bulunmaktadır bunu şunu kıyaslıyorum 0.2 lt motor hacminde azalış turbonun getirdiği düşük devirlerdeki canlılıktan dolayı bu fark oluşmuştur
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 22.02.2018
performansına göre konforuna göre fiyatı oldukça oluygun
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 22.02.2018
çok kullanışlı çok rahat çok güzel araba be
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 15.02.2018
tasarımı gayet güzel ama sağlam arabaya benzemiyor
(2)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 15.02.2018
cazibeli rahat ucuz çok ilginç değil mi sizce alınıcak araba mı ?
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 16.01.2018
skoda fabia 1.0 motor 110 beygir dsg sanjıman kullanıyorum çok memnunum. küçük ama seri ve az yakıyor.
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 24.10.2017
çok hoş tasarımlı küçük güzel bir araba
(1)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 16.06.2017
lpg ye felan gerek yok al bin
(4)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 14.06.2017
Fiyatı uygun ama satışı az
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 13.06.2017
Skodanın en az satan modeli
(1)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 30.05.2017
Çok güzel renkleri var arabanın çok hoşuma gitti
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 23.05.2017
Küçük sağlım bir araba seri hızı hoş bir araba
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 9.05.2017
Ufak ve seri bir araba ama biraz fiyatı tuzlu geldi bana
(2)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 3.05.2017
PAHALI ALINMAZ
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 2.05.2017
Genç işi biraz araba o tarzda bir araba gibi geldi bana
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 25.04.2017
Küçük hızlı ve etkili performanslı bir araba
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 18.04.2017
Güzel araba küçük güçlü tipi şekilli şukullu
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 12.04.2017
Küçük araba ve gerçekten hoş bir araba genci yaşlısı hepsine gider bu araba
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 3.04.2017
Tasarım gerçekten başarılı ve hoş
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 29.03.2017
wosvagenle aynı fiat pahalı
(1)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 28.03.2017
dış tasarımından ziyade iç tasarım daha şık ve zengin görünüyor
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 21.03.2017
skoda nın arabalarının yanında bu hamster gibi kalıyor
(1)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 16.03.2017
Bu arabayı çok beğendim.Bu tarz araçların kullanımı şehir içidir ve şehir içinde konfor önemlidir.Çok güzel olmuş çok güzel gözüküyor.
(0)
Cevap Yaz

Skoda Fabia Misafir 15.03.2017
Bu arabaya tek renk olmasın bence yoksa çirkin gözüküyor
(0)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
Skoda Fabia için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

Skoda Fabia Hakkında Genel Bilgiler

Benzersiz otomobille tanışın
Hayallerinizi serbest bırakın, içinizdeki tasarımcıyı keşfedin ve kendi eserinizi yaratın. Bunu yapmanız için size herşeyi verdik. Visualizer ile tarzınıza en uygun gövde rengini seçin ve otomobilinizi gerçekten farklı yapmak için ColourConcept'i (Renk Konsepti) kullanın. Fabia için düşüncelerinizi ifade eden alaşımlı jantları seçin. Otomobilinizi 360 derece döndürün ve hangi açının en iyi olduğunu bulun. Şimdi de içeri girip oturun, çünkü hayal kurmanız için iç mekan sizi bekliyor. "Gezintiyi başlat" düğmesine basın ve Fabia dünyasındaki sanal yolculuğunuzun keyfini çıkarın. Bundan sonra, kendi otomobilinizin konfigürasyonunu yapabilirsiniz. 

Vizyon ve Gerçeklik
Yeni bir aracın, çizim masasından yollara çıkışı birkaç yıl alan bir yolculuktur. Tasarımcılar ilk fikirlerini müşterilerin kullanışlılık, dinamizm, konfor ve güvenlik ile ilgili ihtiyaçlarına cevap veren nihai bir ürüne göre şekillendirmelidirler. Bir vizyonun nasıl ŠKODA Fabia'ya dönüştüğünü izleyin.

Ön Tasarım
Otomobilin önü, ızgaranın duru geometrik biçimi, kaputun eğimli ön ucundaki ŠKODA logosu ve farların kristalimsi tasarımı da dahil, yeni ŠKODA tasarım dilinin temel unsurlarını bünyesinde toplamaktadır. Burnun yol görüş açısına göre monte edilmiş gümüş logo, yatay çizgileri vurgulayan özgün bir genel tasarımın başlangıç noktasıdır.

Arka Tasarım
ŠKODA Fabia arkadan bakıldığında da güç ve özgüven yaymaktadır. Bagaj kapağı kenarının altındaki yüzeyler açık ve koyu gölgeler arasındaki kontrastı zenginleştiren ve optik bir derinlik veren özgün bir içe doğru (negatif) eğime sahiptir. Diğer tasarım unsurlarının zarif yapısı ve aracın arka görünümünün duru, yatay düzeni ile vurgulanan bir etkidir.

Kokpit Tasarımı
Yeni ŠKODA Fabia'nın ön kumanda paneli, tasarımcıların, diğer şeyler arasında, merkez hava girişlerini daha yukarıya konumlandırıp ön göğüs panelinin üst kısmına daha belirgin konturlar kazandırmalarıyla elde edilen, dinamik bir görünüme sahiptir.

Otomobiliniz Sizi Yansıtsın
ŠKODA Fabia bir binek otomobil konseptine tümüyle yeni bir boyut getirmektedir. Diğer küçük otomobillerin sadece insanları bir yerden bir yere taşımak amacıyla tasarlanmış olmalarına karşın, Fabia sahibinin kişiliğini ifade ederek kendini ayrıştırır. Elinize verilen özgürlüğü hayal edin:  gövde, tavan, yan ayna muhafazaları, alaşımlı jantlar ve iç mekan renklerini Konfigürasyon Aracı ile karşılaştırabilir ve eşleştirebilirsiniz. Bu 125 varyasyon - kendi ruhu olan 125 Fabia demektir. Ve bu kadar da değil: ŠKODA Orijinal Aksesuarları daha da fazla olanak sunmaktadır.

İç mekan
ŠKODA Fabia'nın iç mekanı son teknoloji malzemeler, incelik ve üst sınıf işçilik ile ışıldar. İç mekan tasarımcıları yatay çizgilere önem vererek bu küçük otomobilin geniş ve özgüvenli görünmesini sağlamışlardır. Renk ve donanım opsiyonları müşterilere otomobilin içini kendi tercihlerini yansıtacak şekilde kişiselleştirirken daha önce hiç olmadığı kadar seçenek sunmaktadır.

Performans
Motor yelpazesi özel olarak yeni tasarlanmış motorlardan oluşmaktadır. Bu motorların geliştirilmesinde güç aktarma organları tasarımındaki en son yenilikleri kullanmak için çok fazla fırsat vardı. Sürücüler sadece motorların pürüzsüz çalışmasını değil, aynı zamanda gaz pedalına hemen tepki vermelerini, optimal tork ve düşük yakıt tüketimlerini de takdirle karşılayacaklardır.

Donanım...
Tamamen yeni MPI motorlar
Küçük bir benzinli motor, çalışma sıcaklığına hızla ulaştığından, şehir için uygundur. Basit, hafif tasarım, yüksek güvenilirlik düzeyi ve kolay kullanım anlamına gelir. 1.0 litre üç silindirli, 75 PS gücünde ki benzinli motor, motor yelpazesinin çekirdeğini oluşturmaktadır. Çalıştırma/Durdurma sistemi ve fren enerjisi geri kazanımı standart özelliklerdir. Bu MPI (çok noktadan enjeksiyonlu) motor, şehiriçi ve şehir dışı trafiğinde kullanılacağı varsayımıyla, optimum performans ve yakıt ekonomisine göre ayarlanmıştır.
T
amamen yeni TSI motorlar
TSI sıradışı dinamizm, mükemmel performans ve düşük tüketimin garantisidir. Yeni 1.2 TSI turboşarjlı dört silindirli benzinli motorlar, önceki güç aktarma organlarının bazı temel özelliklerini -işaretleme, silindir hacmi, ve maksimum tork - korumakla birlikte, tamamen yeni bir tasarıma sahiptir. Çalıştırma/Durdurma sistemi ve fren enerjisi geri kazanımı standart özelliklerdir. TSI motorlar, durum ne olursa olsun motor esnekliğinden zevk alan sürücüler için tasarlanmıştır.

Tamamen yeni TDI motorlar
Eğer her yıl binlerce kilometre yapıyorsanız ve düşük tüketim sizin için bir öncelikse, TDI motorlar doğru seçimdir. Tamamen yeni üç silindirli common rail enjeksiyonlu dizel motor 90 PS güç seviyesi sunmaktadır. Dizel partikül filtresi, Çalıştırma/Durdurma sistemi ve fren enerjisi geri kazanımı standart özelliklerdir. Etkileyici çekiş gücü, düşük tüketim ve üstün süspansiyon sizi onlar olmadan geçmişte nasıl zahmetli bir sürüş deneyimi yaşadığınızı düşündürecek.
... ve Yazılım
Yeni ŠKODA Fabia, opsiyonel olarak sunulan MirrorLink™ teknolojisi sayesinde akıllı telefonların araç içi kullanımına yeni bir boyut kazandırmaktadır. MirrorLink™ uyumlu telefon modellerinden birine sahipseniz, ister akıllı telefonunuzdan müzik seçmek ve dinlemek isteyin, ister her dönüş için talimat alıyor olun, bunların hepsi otomobilin entegre radyosunun dokunmatik ekranında yansıtılır. 

Konfor özellikleri
ŠKODA Fabia şimdiye kadar sadece üst segment araçlarda bulabildiğiniz sayısız konfor özellikleri sunar. Bu bağlamda, yeni teknolojilerin kullanımının sonu yoktur, ancak müşterilere somut katma değer sağlamanın yolları aranmaktadır. Bu, gereksiz cazibe artırıcı unsurlar sunmak yerine, gerçekten kullanışlı, mobiliteyi daha güvenli ve daha konforlu hale getiren teknolojiye yer açılması anlamına gelir. Aşağıda yer alan donanım seviyesine göre opsiyonel veya standart sunulan teknolojik özellikler, Yeni Fabia’nın sürüş keyfini en üst seviye çıkarır.

Yakıt ve Para Tasarrufu Yapan Teknoloji
Üçüncü nesil ŠKODA Fabia hem çevreyi hem de cüzdanınızı düşünür. Yakıt tüketimi, CO2 emisyonları ve ağırlığın hepsi selefine göre azaltılmıştır. Bütün motorlar yenidir, EU6 emisyon standartlarına uygundur ve Çalıştırma-Durdurma Sistemi ve fren enerjisi geri kazanımı gibi özellikleri standart olarak sunar. Basitçe söylemek gerekirse: bu ŠKODA Fabia şimdiye kadar yapılmış en hafif ve çevik, çevre dostu ve ekonomik Fabia'dır.
Fabia + MirrorLink = Tekerlekli akıllı telefon
ŠKODA Fabia, otomobil ile akıllı telefon arasında mükemmel bir bağlantı sağlayan MirrorLink™ özelliğini ilk kullanan ŠKODA'dır. İster akıllı telefonunuzdan müzik seçmek ve dinlemek isteyin, ister her dönüş için talimat alıyor olun, bunların hepsi merkez ekranda yansıtılır. 

Bolero bilgi-eğlence sistemine takılmış olan MirrorLink™, uyumlu akıllı telefonların uygulamaları ekranda görüntülemesine ve kontrol etmesine olanak verir. Bu, örneğin, navigasyon yazılımının kullanımına veya kişisel müziğin keyfini çıkarmaya yeni bir boyut eklemektedir. Bağlantı hızlı ve kolaydır: sadece bir USB kablosunu MirrorLink™ sistemiyle uyumlu  akıllı telefonunuza ve Bolero sistemine bağlayın ve radyoda MirroLink™'i aktive ederek telefonun MirrorLink™ onaylı uygulamalarını bilgi-eğlence sisteminin ekranına yansıtın. 

Bilgi ve Eğlence Sistemleri
Dikkatle seçilmiş radyolar, multimedya yuvaları ve bağlanabilirlik seçenekleriyle Fabia her yolculuğunuzu hoş, mutlu bir deneyime dönüştürür.
Sürüş keyfinin temel unsuru
Fabia'nın sizi neşelendirebileceği birçok yol vardır. İçeri girin ve otomobilinizi bir konser salonuna mı, bir iletişim merkezine mi yoksa bir gezi üssüne mi... yoksa bunların hepsine mi dönüştürmek istediğinize karar verin.

KEYFİ SİZİN, GÜVENLİĞİ BİZİM
Ön Sürüş Asistanı
Bölge Asistanı, bir çarpışma tehlikesine karşı uyaran ve çarpışmanın kaçınılmaz olması durumunda sonuçları asgari düzeye indirgemek için frenleri devreye sokan bir emniyet sistemidir.

Çoklu Çarpışma Freni Özellikli ESC
Elektronik Denge Kontrolü otomobil kaymaya başladığında sürücünün kritik durumlarla başa çıkmasına yardım eder. Fabia'da, ESC bir çoklu çarpışma freni içerir. Bu emniyet özelliği bir çarpışmadan sonra fren sistemini aktive ederek daha fazla hasarı önler.

Sürücü Yorgunluk Tespit Sistemi
Sürücü yorgunluk tespit sistemi, yorgunluğa bağlı olarak ortaya çıkabilecek bir acil durum riskini azaltır. Sistem, sürücü davranışlarını izleyerek sürücünün yorgunluk düzeyini değerlendirir ve gerekli ise dinlenme ve seyahate ara verilmesi 
gereksinimi konusunda uyarır.
6 adede kadar hava yastığı
Hava yastıklarının ana amacı, emniyet kemerleri ile birlikte, yolcuların bedenlerini otomobilin herhangi bir sert kısmına çarpmaktan korumak, en azından böyle bir çarpmanın sonuçlarını en aza indirmektir.

Ön hava yastıkları 
Sürücü direksiyon simidine monte edilmiş bir ön hava yastığı tarafından korunur. Ön yolcunun devre dışı bırakma özellikli ön hava yastığı göğüs paneline yerleştirilmiştir.

Yan hava yastıkları
Ön koltuklarda bulunan yan hava yastıkları, yandan çarpışma durumunda hem sürücünün hem de yolcunun göğsünü ve kalçasını korur.

Perde hava yastıkları
Perde hava yastıkları cam alanını ve otomobilin A-sütunundan C-sütununa kadar olan iç yapısını kapsar. Hem ön hem de arka koltuklardaki yolcuların başlarını korur ve bu şekilde azami emniyet sağlar.

Isofix ankraj noktaları
Arka koltuk Isofix ankraj noktaları aracın içinde çocuk koltuklarının daha iyi takılmasına olanak verir ve otomobilin gövdesine daha iyi sabitlenme sağlar. Bu özellik, bir kaza durumunda emniyet açısından önem taşır. Bagaj bölmesindeki ilave ankraj noktaları Top Tether sistemini kullanarak bir çocuk koltuğu takmak için kullanılabilir.

Hız Sınırlayıcı
Adından da anlaşıldığı gibi, bu özellik aracın maksimum hızını sınırlar.  Sürücü 30 ila 210 km/h arasında bir üst hız sınırı ayarlayabilir ve yasal hız sınırını aşma endişesi olmadan sürebilir.

Ayarlanmış bir hızı muhafaza eden sabit hız kontrolünün aksine, Hız Sınırlayıcı önceden tanımlanmış hızın aşılmasına izin vermez. Diğer bir deyişle, bu özellik sadece aracın ayarlanmış hızdan daha hızlı gitmesini önler. 

Güvenlik nedeniyle, bu özellik vites küçültme sırasında (gaz pedalına sonuna kadar basıldığında) geçici olarak devreden çıkar.

Emniyetli gövde tasarımı
Bütün çarpışma türlerinde yüksek kaliteli, sağlam bir gövde yapısı güvenlik için şarttır. Aracın ön ve arka kısımları bir çarpışma sırasında maksimum enerji emilimi sağlar. Özel motor ayakları motorun yolcu bölmesine girmesini engeller. Ağır darbe durumunda, motor yolcu bölmesinin altına kayarak hiçbir yolcuyu tehlikeye atmaz. Önden darbe durumunda direksiyon kolonunun tasarımı direksiyon simidinin sürücüye doğru hareketini sınırlar. Pedallar darbe durumunda kayacak şekilde konumlandırılmış, böylece sürücünün bacak yaralanması riski azaltılmıştır.

Diğer Emniyet Özellikleri
ŠKODA Fabia tavizsiz emniyetle ilgili her şeye sahiptir. Yukarıdaki emniyet sistemlerine ek olarak, aşağıdaki özellikler Fabia'da standart veya opsiyonel olarak mevcuttur: 

• ABS acil frenleme durumunda veya kaygan zeminlerde fren yapıldığında tekerleklerin kilitlenmesini önler.
• Fren yardımcısı, fren basıncını artırarak panik frenleme yapılması gereken durumlarda sürücülere yardımcı olur. Bu, istenen fren mesafesinde önemli bir azalmaya yol açabilir.
• MSR sürücü düz bir zeminde yavaşladığında olabilecek çekiş tekerleklerinin kilitlenme hareketine karşı koyar.
• ASR kaygan zeminlerde tekerlekler patinaja düşmeksizin yumuşak bir şekilde harekete geçmeye ve hızlanmaya olanak sağlar.
• EDL hızlanırken veya  yokuş çıkarken çekiş tekerleklerinden herhangi birisinin yol tutuşunda düşüş algıladığında çekiş dengesini sağlayabilmek için o tekerleğe düşük çekiş uygulayarak yardımcı olur.
• XDS+ sürücüye keskin virajlarda yardım ederek dinamik viraj alma sırasında aracın nötr davranmasını sağlar. Viraj alma sırasında çekişi ve sürüş dinamiklerini arttırmak için, elektronik kontrol sistemi kendinden kilitli bir diferansiyeli simüle eder. Bunun sonucunda, araç virajlara öncekine göre çok daha güvenli ve doğal şekilde girer.
• Lastik basınç kontrolü sürücüyü her zaman lastik basınçları hakkında bilgilendirir.
• Yokuş kalkış asistanısürücünün yokuşta güvenli şekilde kalkış yapmasına yardım eder. Sistem yüzde beş veya üzerindeki eğimlerde devreye girerek yokuşta el freni kullanmadan emniyetli şekilde kalkış yapılmasını sağlar. Sistem otomobilin geri kaymasını veya motorun stop etmesini önler.

Akıllı ve sade
ŠKODA için, "Simply Clever" markanın sloganında yer almanın çok ötesinde bir kavramdır.  ŠKODA mühendisleri otomobilin geliştirilmesinin en başından beri akıllı çözümler üzerinde çalışmaktadır.  Bütün ŠKODA'larda gerçek hayattan esinlenilmiş bir akıllı özellikler yelpazesi bulunur. Üçüncü nesil Fabia bu iddiaya mükemmel uyum sağlamaktadır. Nereye bakarsanız bakın -akıllı telefonun bilgi-eğlence sistemiyle eşleşmesi, file sistemi, tutucular ve saklama alanları bolluğu ve markanın akıllı buz kazıyıcısı - bu küçük ŠKODA otomobil daha önce hiç olmadığı kadar fonksiyonel ve kullanışlıdır.

Sabitleme
Hiç bir topu hareketsiz tutmaya çalıştınız mı? Tam topu olduğu yerde durdurduğunuzu düşündüğünüzde, bir de bakarsınız ki beklenmedik biçimde yuvarlanmaya başlamış. Böyle durumları biz de yaşadığımız için, basit bir çözümü nasıl bulabileceğimiz hakkında düşündük. ŠKODA'nın bununla ne kadar kolay başa çıktığını keşfedin.

Akılcı Çözümlerle Dolu
Üçüncü nesil Fabia genişliği ve daha da fazla fonksiyonelliği ile etkileyicidir. Sayısız "Simply Clever" özellikler ŠKODA'nın küçük otomobilini kendi segmentindeki en kullanışlı araçlardan birisi haline getirmektedir.

Bagaj Bölmesi
Üçüncü nesil ŠKODA Fabia daha önce hiç olmadığı kadar kullanışlı ve beceriklidir. Segment lideri 305 litrelik bagaj kapasitesi, arka koltuk katlandığında 1.125 litreye kadar büyümektedir. 1.098 mm'lik geniş arka erişim genişliği, 1.915 mm'ye kadar açılabilen bagaj kapısı ve sadece 659 mm'lik eşik yüksekliği yüklemeyi daha kolay hale getirir.

Aksesuarlar
Farklı Fabia sahipleri farklı şeylere dikkat çekmek isterler, ve ŠKODA Orijinal Aksesuarları burada devreye girerek size otomobilinizin sizin için önemli olan özelliklerini (alaşımlı jantlar veya daha sportif bir görünüm kazandıran dekoratif folyolar gibi) vurgulama, veya otomobilin konforunu öne çıkarma ya da taşıma kapasitesini arttırma olanağı verir.  ŠKODA Orijinal Aksesuarları, özünde ŠKODA AUTO tarafından onaylanmış standart ve ekstra donanım yelpazesidir.

Skoda Fabia Haberleri

Daha Çok Haber Gör
Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 10 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle