Sıfıraraçal.com

Beklenen Oldu 2021 Honda Civic Sedan Tanıtıldı

18 Kasım 2020 Çarşamba

Beklenen Oldu 2021 Honda Civic Sedan Tanıtıldı

2021 Honda Civic Sedan, 18/11/2020 tarihinde Türkiye saati ile 04.00 civarında canlı yayın platformlarından birisi olan Twitch üzerinden tanıtımını gerçekleştirildi. Söylenene göre Honda Civic Sedan, 2021 yılının bahar aylarında piyasaya çıkacak.

İlginizi Çekebilir: 2020 Honda Civic Sedan Fiyatı ve Versiyonları

Prototip olarak tanıtılmasına rağmen, 2021 yılında piyasaya sürülecek seri üretim modellerinin bu tasarımı tam olarak benimseyeceğini umuyoruz. Kompakt otomobilden sonra, Japon markası sportif Si (ABD pazarı için) ve Hatchback modelinin ardından Type R'yi de piyasaya sürerek ailesini genişletecek.

Yeni Honda Civic Sedan’ın Görünümü

Twitch platformunda canlı olarak gösterilen 2021 Civic prototipi, tasarım olarak onuncu nesile benzese de yeni bir tavır sergiliyor. Solar Flare adı verilen Sedef turuncu tonunun (güneş patlaması rengi olarak adlandırılır) etkisi yadsınamaz.

Markanın açıklamasında, Honda Civic'in onuncu nesilden daha sportif bir şasiye ve daha yüksek sürüş zevkine sahip olacağı belirtildi. Japon şirketi, yeni Civic ile birlikte gelişmiş aktif ve pasif güvenlik sistemlerinde birçok yeni teknolojiyi tanıtacak. Tasarım ve mühendislik ekiplerinin yeni Civic'e en çok değer verdiği alanlardan biri, genel tasarım çizgilerini "ince" çizgilerle bozmamak. Alt kaput ve alt omuz çizgisi, havadar ve ışık alan bir kokpit tasarımına olanak tanımaktadır.

Honda ekibi, sürücünün daha geniş bir görüş alanını görebilmesi için A sütununu hafifçe geriye taşıdı. Mevcut nesilde, A direğinin köşesindeki yan aynayı kapıya taşımak kör noktaları azaltmanın bir yoludur. Uzatılmış farlı ince ızgaranın altında, çoğu radyatör ızgarası olan bir tampon var. Aynı zamanda, ön ızgaranın farların altında uzandığını lütfen unutmayın. Kuyrukta yepyeni arka lambalar ve geliştirilmiş aerodinamik var.

Yeni Honda Civic Sedan’ın  İç Mekanında Neler Değişti

Sadece taslak olarak paylaşılsa da, yeni Honda Civic'in kabininde büyük değişiklikler yapıldığı görülüyor. İç mekandaki en büyük değişiklik şüphesiz mevcut modelden daha basit ve daha ergonomik görünen yeni gösterge paneli düzenidir.

9 "çözünürlüğe sahip tam yüksek çözünürlüklü ekran, Civic'teki ilk" tamamen dijital "gösterge panelini temsil ediyor. Arkada % 100 dijital panel kullanılmış, kapı kolu eskisine benziyor ve 2021 Civic'in konsol düzeni daha ince ve bal peteği formunda menfezleri de belli.

Kabinde Honda'nın algılama sisteminin detaylarını görebiliyorsunuz. Kullanıcıları, Yeni sürücü destek sistemleri, yeni hava yastıkları, daha kibar bir direksiyon simidi ve yayaları daha iyi korumak için Honda ACE teknolojisi kullanılarak üretilmiş bir gövde bekliyor olacak.

 Honda Civic Sedan Ne Zaman Satışa Başlayacak

Bir kez daha hatırlatalım; 2021 Honda Civic, 2021 baharında belli pazarlarda satışa çıkacak. Honda fabrikayı tıpkı İngiltere'de olduğu gibi ülkemizde de kapattı bu yüzden bu aracın üretimi ülkemizde yapılamaz. Aracın fiyatı hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Honda Fiyat Listesi

Yeni Honda Civic Sedan hakkındaki gelişmelerden haberdar olduğumuza göre sitemiz üzerinden güncel Honda fiyat listesini inceleyebilir muadilleri ile araba karşılaştırması yapabilirsiniz. Eee hadi tüm Honda modelleri sana özel fiyat teklifleri için seni bekliyor.

Bu haberi okudunuz mu?

Honda Kasım Ayı Kampanyaları

 

Beklenen Oldu 2021 Honda Civic Sedan Tanıtıldı İçin Görüşlerini Bildir
Gönder

Beklenen Oldu 2021 Honda Civic Sedan Tanıtıldı Yorumları

{{yorum.KullaniciAdi}}
{{yorum.TarihStr}}
{{yorum.Yorum}}
    ÖNERİLEN YAZILAR

    Honda Yorumları

    Misafir
    20.03.2024
    Honda City için yapılmış
    Bir yıllık 2022 model Honda city kullanıcısı olarak görüşüm şudur ki bu kadar rezil bir araç olamaz ...alan bin pişman olur demedi demeyin arkadaşlar. Şunu var bunu var diye kötülemek istemiyorum ama şunu söyleyebilirim araçta kalite yok insanımıza değer yok nasıl olsa satılır diye yapılmış bir araç komedi gibi....
    Misafir
    13.03.2024
    Honda Civic Sedan için yapılmış
    2022 model 35 binde sivik hiç sıkıntı yaşamadım çok memnunum
    Misafir
    10.03.2024
    Honda City için yapılmış
    Merhaba,bende engelli raporuyla Honda city almak istiyorum kararsızım .kia mı?honda city ‘mi?
    Misafir
    05.03.2024
    Honda CR-V için yapılmış
    1999 model 2000 motor manuel CRV LPG,li yakıt tüjetimi
    Misafir
    23.02.2024
    Honda CR-V için yapılmış
    Harika
    Misafir
    05.02.2024
    Honda City için yapılmış
    Zayıf yalıtım, motor sesi içerde, multimedya zayıf, arka kamera görüntüsü bulanık, yan aynalarda ısıtma yok bagaj kapak amartisor yok ve alt malzeme kalitesiz, cam dugmeleri ışıksız yok. Kolçak çok geride , yol tutuşu yüksek hızlarda zayıf ekran ve gösterg. küçük , hararet göstergesi yok. tasarruflu, vites geçişleri hissedilmiyor, iç hacim ve bagaj çok geniş diz mesafesi iyi, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi çok kullanışlı vb. Sonuç; hem benzinli hem geniş hem otomatik diyorsanız alınır.
    Misafir
    02.02.2024
    Honda City için yapılmış
    Ben 12 yıldır engelli indirimli Opel astra easytronic 2012 model araç kullanıyorum. Aracın sertliğinden ve klima açııken ışıkta kalkarken zorlanmasından başka şikayetim yoktu. Çok araç kullanan birisi değilim zaten, 12 yılda 100 bin km anca yaptım. Değiştirmek istiyorum, bütçeme göre Honda city anca alabiliyorum. Opel astra dan sonra tavsiye edermisiniz.
    Misafir
    02.02.2024
    Honda City için yapılmış
    Ben 12 yıldır engelli indirimli Opel astra easytronic 2012 model araç kullanıyorum. Aracın sertliğinden ve klima açııken ışıkta kalkarken zorlanmasından başka şikayetim yoktu. Çok araç kullanan birisi değilim zaten, 12 yılda 100 bin km anca yaptım. Değiştirmek istiyorum, bütçeme göre Honda city anca alabiliyorum. Opel astra dan sonra tavsiye edermisiniz.
    Misafir
    27.01.2024
    Honda Civic Sedan için yapılmış
    Mükemmel
    Misafir
    21.01.2024
    Honda Civic Sedan için yapılmış
    2011 fd6 4 yıl kullandım.2020 fc5 2 yıl kullandım.ve şimdi 2022 eco exe kullanıyorum nokia nın yaşadıgı durumu yakında honda da yaşayacak sanırım. son kasanın yalıtımı çok ama çok kötü. bayii makyajlı kasanın yakında gelecegini söyledi.egerki onda da yalıtım bu şekil olursa aracı satıp honda defterini kapatacagım.
    X
    Karşılaştırma Listem
    Tamam
    X
    1

    Marka

    2

    Model

    3

    Versiyon

    4

    Tamamla
    Almak istediğin aracın markasını seç
    Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
    Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
    Almak istediğin modeli seç
    Hangi model için özel teklif almak istersin ?
    Versiyon seç
    Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
    Benzin
    Dizel
    Otomatik
    Manuel
    Formu Doldur
    İzinli İletişim Formu
    "İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
    KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
    www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
    6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
    • Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
    • Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
    • Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
    • Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
    faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle