Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

2024 Volkswagen ID.3 Tanıtıldı

2 Mart 2023 Perşembe

 

Volkswagen, elektrikli küçük şehir otomobili olarak nitelendirdiği Volkswagen ID.3 modelini güncelledi. Teknik ve tasarım anlamında bazı yenilikler ile karşımıza çıkan otomobil, çok büyük bir olasılıkla 2023 yılı sonunda karşımıza çıkacak.

Alman otomotiv üreticisi Volkswagen, 2023 yılından birkaç sene önce Volkswagen ID.3 olarak bizlere sunduğu elektrikli şehir otomobili ile karşımıza çıkmıştı. Bu araç henüz ülkemize gelmedi ancak bugün düzenlenen bir etkinlikte ikinci nesil Volkswagen ID.3 modelini tanıttı. Volkswagen markasının 2024 model olarak bizlere sunduğu yeni Volkswagen ID.3 modeli tasarım anlamında düşünüldüğü zaman büyük yenilikler ve güncellemeler ile karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Volkswagen ID.3 modelinin değişikliklerine baktığımız zaman en büyük tasarım değişikliğini aracın ön tamponunda görüyoruz. Volkswagen modelinde hafif dokunuşlara yer verildiğini ifade edelim. Volkswagen modelinin hava deliklerini genişleten tasarımcılar, tamponun daha agresif görünmesine olanak sağlıyor. Ayrıca birinci nesil Volkswagen ID.3 modelinde kaput kısa bir şekilde karşımıza çıkıyor. Volkswagen modelinde camın bittiği alana siyah bir plastik yerleştirildiğini de ifade edelim. Bu tasarım detayını hayatımızdan çıkaran Volkswagen, aracı daha fazla premium hale getirmek için mesai harcamış.

Volkswagen ID.3 modelinin iç tasarımına baktığımız zaman büyük değişikliklere yer verilmediğini görüyoruz. Ancak özellikle aracın döşeme ve kaplamaları ile ilgili ilgili bazı çalışmalar yapıldığını ifade edelim. Bu anlamda; Volkswagen ID.3 modelinde artık daha yumuşak malzeme kullanıldığını ifade edelim. Ayrıca araç üzerinde kullanılan malzemelerin yüzde 71'i geri dönüştürülmüş plastikten imal edildiğinin altını çizelim.

Yeni Volkswagen ID.3 modelinin iç tasarımına baktığımız zaman birçok detayın bizleri karşıladığını görüyoruz. Volkswagen modelinde 5,3 inç büyüklüğünde dijital bir gösterge paneline yer verildiğini ifade edelim. Volkswagen modelinin orta konsolunda yer alan bilgi-eğlence ekranına baktığımız zaman 12 inç büyüklüğünde ve dokunmatik bir yapıya sahip bir konsol yer aldığını görüyoruz. Volkswagen ID.3 modelinde hayalet bilgi ekranı ve cam tavan yer aldığını da ifade edelim.

2024 model Volkswagen ID.3 modelinin ikinci nesli olarak karşımıza bu modelinde dikkatimizi en çok çeken detay, sürüş sistemlerinde yapılan iyileştirmeler olarak karşımıza çıkıyor. Volkswagen, aracın rota planlama sistemi üzerinde de yoğun mesai harcadı. Sistem artık batarya durumu, tahmini trafik verileri ve şarj istasyonlarını da kullanarak en iyi rotayı oluşturma özelliğini bizlere sunuyor. Bunun dışında bu araçta bulunan park yardımcısı, sürücünün hareketlerini hafızasına kaydedip, gerekli olduğu zamanlarda aktif yardım sağlama özelliği ila karşımıza çıkıyor.

Volkswagen modelinin kaputunun altına baktığımız zaman Volkswagen ID.3 modelinin kaputunun altında 201 beygir güç üretebilen 310 Nm tork değeri ile karşımıza çıkan bir elektrik motoru yer aldığını görüyoruz. Bu elektrik motoru 58 kWh ve 77 kWh kapasiteli bataryalar ile karşımıza çıkıyor. Volkswagen modeli üzerinde yer alan küçük batarya 426 km, büyük batarya ise 546 km menzil mesafesi ile karşımıza çıkıyor. Volkswagen markasına göre büyük batarya yüzde 5 seviyesinden yüzde 80 seviyesine kadar 30 dakika gibi bir sürede şarj edilebilecek.

2024 model Volkswagen ID.3 modelinin ne zaman piyasaya sürüleceği henüz belirsizliği koruyor. Volkswagen modelinin fiyatının ne olacağı hakkında ise yine aynı şekilde bir belirsizlik var. Ancak otomotiv sektöründen bizlere gelen haberler aracın 2023 yılının son döneminde piyasaya çıkacağı yönünde. Volkswagen modelinin fiyat bilgisi de çıkış tarihine yakın bir dönemde belli olacağını ifade edelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Siz de araç karşılaştırma sayfamızdan birbirinden farklı özelliklere sahip araçlara tek bir tıkla göz atabilir ve dilediğiniz araçları anında karşılaştırabilirsiniz.

Sitemiz üzerinde sıfır araç kampanyalarına yer verildiğini de belirtelim. Siz de tek bir tıkla sıfır araç kampanyalarına ulaşabilir ve anında size özel ve ücretsiz fiyat teklifi oluşturabilirsiniz.

2024 Volkswagen ID.3 Tanıtıldı İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR

Volkswagen Yorumları

Misafir
28.04.2024
Volkswagen T-Roc için yapılmış
2021 nisan da sıfır olarak aldım aracı 97000 km yol yaptım Sabah 6:30 da evden çıkıp trafiksiz yolda 60 a sabitleyip 5 lt yakarak 25 km gidiyorum Aksam 18:00 de çıkıp 9/10lt yakarak geri dönüyorum 3 yıldır 7,5 ortalamanın altına hiç düşemedim Burada daha az yakanlar nasıl yakıyor hiçmi trafiğe girmiyorlar anlayamadım
Misafir
21.04.2024
Volkswagen Touareg için yapılmış
Gönul toureg isterdi ama ulkemizde 3.0 motor bir aracin fiyatlari ortada,bizde mecburen kardesi olan kodiaq tercih etmek zorunda kaldik ??
Misafir
16.04.2024
Volkswagen Tiguan için yapılmış
Merhaba 1.4 tsi düz vitesli ve 122 ps Tiguan almayi düşünüyorum km 169.000 de şuan aktif olarak kullananlariniz var ise fikirlerinizi benim ile paylaşır mısınız lutfen
Misafir
15.04.2024
Volkswagen Caddy için yapılmış
Arkadaşlar 2007 1.9 TDi kombi otomatik caddy buldum. Almayı düşünüyorum. Önerilerinizi önemsiyorum. Tavsiyeniz varmı? Eğer olursa ilk arabam olacak.
Misafir
15.04.2024
Volkswagen Caddy için yapılmış
2007 otomatik 1.9 combi serisi Önerirmisiniz arkadaşlar yakıtı nasıldır?
Misafir
14.04.2024
Volkswagen Tiguan için yapılmış
1.6 Tiguan comfortline 2017 dizel nasıl araba
Misafir
12.04.2024
Volkswagen Tiguan için yapılmış
Merhabalar şu anda 2017 1.6 dizel manuel 4x4 higline tiguan alınırmı tavsiyeliriniz ne dir bütçe 1.300 1.400 arası
Misafir
07.04.2024
Volkswagen Caddy için yapılmış
2020 PAssat vardı sattım şimdi 2020 Caddy alıyorum. (Tabi kişiye göre değişir) araştırmalarıma görer Yeni modellerin çok arıza çıkardığını öğrendim. O yüzden Sıfır yani yeni kasa Caddy almadım.
Misafir
07.04.2024
Volkswagen Multivan için yapılmış
2004 model multivanımı zevkle kullandım, talihsiz bir kazadan sonra çok az bir hasarla sattım. Ülkemizde bu sınıf araçlar içinde en güzel ve kalitelisi. Amansız vergi politikaları yüzünden Almanya'daki fiyatların iki katından fazlaya satılıyor.Yazık protesto ediyorum. Bu fiyatları ve soygun politikasını. Tüm araçlar aynı şekilde halka pazarlanıyor. Az gelişmiş ve üretmeden tüketen bir ülkenin hali budur.
Misafir
06.04.2024
Volkswagen CC için yapılmış
2015 wolwagen CC arabamın birden çok arıza lambası yaniyor
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle