Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Mercedes C Serisi Estate

-

Mercedes C Serisi Estate Renkleri

İnci Beyazı
İridyum Gümüş
Metalik Gümüş
Metalik Kırmızı
Metalik Obsidiyen Siyahı
Palladyum Gümüş
Mavi
Beyaz

Mercedes C Serisi Estate Resimleri

Mercedes C Serisi Estate Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

Mercedes C Serisi Estate Versiyonları

Mercedes C Serisi Estate Yorumları

Mercedes C Serisi Estate Misafir 8.05.2018
araç mükemmel çok güzel alacam en kısa sürede
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Estate Misafir 3.11.2017
kullanım alanı açısından oldukça geniş bir araba
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Estate Misafir 24.05.2017
Güzel bir alie arabası
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Estate Misafir 19.04.2017
Geniş herah güzel bir araba
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Estate Misafir 12.04.2017
Güzel aileler için kullanışlı kalabalık aileler için falan çok ideal bence
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Estate Misafir 3.04.2017
Güzel ama mercedes alacak olsam bunu almam şahsen
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Estate Misafir 21.03.2017
Bu arabayı alan bir insan zengin tatile ailesiyle gideceğinde kullanır ben zengin olsam öle kullanırdım yani
(0)
Cevap Yaz

Mercedes C Serisi Estate Misafir 8.11.2016
spotif bir aile arabası ve tasarımıda çok hoş
(0)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
Mercedes C Serisi Estate için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

Mercedes C Serisi Estate Hakkında Genel Bilgiler

Tasarım - Sportif. Şık. Estetik açıdan tatmin edici
Şık ve yalın.
Cömertlik, her yerdedir. Sizi çeken ve bırakmayan tasarımda. İstekleriniz için daha bile fazla özgürlük sunan alanda. Yeni C-Serisi Estate ve yeni cömertlik boyutu hakkındaki her şeyi girin ve öğrenin.

Dış - Geleneksel olarak etkileyici
Yeni C-Serisi Estate, gözle görülür ölçüde büyümüştür, organik tasarım tarzı açıkça kendini önceki sürümlerden ayırır. Çizgiler, kenarlar, içbükey ve dışbükey yüzeyler arasındaki zengin etkileşim, tüm araçta canlı ve heyecan verici kontrastlar yaratır.
Klasik 3B radyatör panjuru veya merkezi yıldızlı sportif tasarım da dahil olmak üzere tasarım ve donanım serisi ile tanımlanan ön bölümde, yeni C-Serisi Estate'in gece ve gündüz kendine güvenen klasik yüzünü göstermek için geniş hava girişleri ve keskince tanımlanmış far konturları yerini alır.
Yalın, net çizgili arka bölüme doğru akan farklı omuzlar ise aracın görsel genişliğini vurgular ve yeni C-Serisi Estate'in her varyantına şık bir sportif özellik ile dinamik bir karizma katar.

İç - Seçkin kalite
Yeni C-Serisi Estate'in dış görünüşünün güçlü görsel etkisi, iç mekanda tekrar teyit edilir. Yüksek kalite kaplamalar ve materyaller, yaratılan sportif tarz, zevkli bir renk skalası ve akıllı detaylar, rahat bir denge ve güven atmosferi yaratır.
Kapı panelleri ve gösterge paneli için kullanılan birinci sınıf materyaller ise iç mekanın yüksek kalite deneyimine katkı sağlar. Yeniden yorumlanan orta konsol netlik, olağanüstü bir kalite ve kompakt tasarım sunar. Değişken iç mekan aydınlatması konsepti, özel bir aydınlatma efekti ve bir ferahlık hissi getirir.

Mercedes-Benz Akıllı Sürüş.
Kazasız sürüşe giden yolda.
PRE-SAFE® ile on yıldan uzun bir süre önce başladığımız ve DISTRONIC PLUS ile devam ettirdiğimiz konsept, sürüşte artık yeni bir boyut haline geldi: Mercedes-Benz Akıllı Sürüş - konfor ve güvenliğin birleşimi. C-Serisi Estate'de bunu görebilir ve hissedebilirsiniz.

Destek sistemleri, güvenlik uzmanlarımızın "sensör füzyonu" adını verdiği ağı kullanarak karmaşık durumları analiz eder. Ve iyileştirilmiş çevresel sensörler sayesinde yol trafiğindeki tehlikeleri daha etkili bir şekilde tanımlar.

Donanımın kullanılabilirliği, seçili motora ve yapılandırmaya bağlıdır. Her model için donanım bilgilerinde detayları bulabilirsiniz.

DİREKSİYON KONTROLÜ ve Dur-Kalk Pilotlu DISTRONIC PLUS yakınlık kontrolü (isteğe bağlı)
Sonuç olarak otomatik bir şekilde güvenli takip mesafesini korur ve şeridinizde kalırsınız. Sürüş destek sistemi, öndeki trafiğe güvenli bir mesafeyi koruma ve aracı şeridin ortasında tutma konusunda size yardım eder.
Bu işlevler, özellikle uzun yolculuklarda veya dur-kalk trafikte sürüş stresini azaltmaya önemli bir katkı sağlar. Radar bazlı sistem, gerektiğinde aracı frenler ve mümkün olduğunda seçilmiş istenilen hıza aracı geri hızlandırır. Bu da arkadan çarpmalı kaza riskini azaltır ve sürüş konforunu artırır. 
BAS PLUS Fren Yardımı sistemi de arkadan çarpmalı kazalardan daha etkili bir şekilde kaçınmaya yardımcı olur. Radar sensörleri arkadan çarpmalı kaza tehdidi tanımlar ve sürücü frene basarsa BAS PLUS, mevcut fren mesafesini tam olarak kullanmak için gerekli fren basıncını sağlamaya hazırlanır.
200 km/sa'ya kadar olan bir hız aralığında çarpışma tehlikesi tespit edilirse PRE-SAFE® Freni görsel ve işitsel sinyaller ile uyarır. Sürücü, bu uyarıya tepki vermezse PRE-SAFE® fren sistemi hesaplanan çarpışmadan 1,6 saniye önce bağımsız bir kısmi frenleme başlatır ve kapsamlı PRE-SAFE® tedbirlerini devreye sokar.
Sistem durumu son derece kritik olarak sınıflandırırsa ve halen sürücüden bir tepki yoksa, bağımsız tam fren uygulaması kaçınılmaz olarak hesaplanan çarpışmadan 0,6 saniye önce otomatik olarak başlatılabilir. Sonuç olarak hem çarpışma hızı ve dolayısıyla da kazanın ciddiyeti azaltılır. İlk hız 30 km/sa'dan düşükse kaza tamamen bile önlenebilir.
İsteğe bağlı Sürüş Destek Plus paketinin bir parçasıdır.

Aktif Şerit Takip Yardımcısı (isteğe bağlı)
Yoruluyor musunuz yoksa dikkatsiz misiniz? Bu sistem gözünü üstünüzde tutar. Kasıtsız şeritten ayrılışları tespit edip aracı şeridine döndürmeniz için size sinyal verebilir. Sizin ve diğer yol kullanıcılarının güvenliği için.
Bir stereo kamera yardımıyla, Aktif Şerit Takip Yardımcısı sürekli ya da kesik şerit çizgileri kasıtsız olarak aşıldığında, sistem bu durumu algılayabilir. Böyle bir durumda sürücü anında direksiyon simidinin darbeli titreşimi ile uyarılır.
Sürücü uyarıya tepki vermezse sistem aracı tek taraflı fren müdahaleleri ile şeridine döndürmeye yardımcı olabilir. Fren müdahaleleri daima araç kasıtsız olarak sürekli şerit çizgilerini aştığında gerçekleştirilir. Sürekli çizgilerin olduğu bir durumda, sadece radar sensörleri, örneğin yaklaşan, sollama yapan ya da aynı yönde ilerleyen başka bir araç olması nedeniyle, bitişik çizgide bir çarpışma olması tehlikesini algılarsa müdahale edilir. 
Sadece isteğe bağlı Sürüş Destek Paketi Plus ile birlikte mevcuttur.

Aktif Kör Nokta Yardımcısı (isteğe bağlı)
Sistem trafikte en büyük tehditlerden birini görünür kılar: kör noktadaki araçlar. Örneğin şerit değiştirirken olası bir çarpışmayı engellemek için sürücüyü uyarabilir ve tekerleklerde ayrı ayrı seçici frenleme uygulayabilir.
Görülen menzil içinde bir araç saptanırsa sürücünün dış aynasında bir uyarı sembolü belirir. Sürücü uyarıyı görmez ve şerit değiştirmeye başlarsa ESP® sistemi aktif bir şekilde müdahale edip aracı şeride geri yönlendirebilir.
Sadece isteğe bağlı Sürüş Destek Paketi Plus ile birlikte mevcuttur.

Konsantrasyon Kaybı Yardımcısı ATTENTION ASSIST
Sistemlerimiz, gözlerini üzerinizden ayırmaz. Ve bunu sadece sizin iyiliğiniz için yapar. Sürüşünüz hakkındaki analiz ile zamanında mola vermeyi hatırlamanızı sağlarız. Sadece kendi güvenliğiniz için.
Özellikle uzun yolculuklarda ve gece sürüşlerinde, bu sistem sürüş güvenliğini artırabilir. Sürücünün eylemlerine bağlı olarak konsantrasyon kaybı yardımcısı ATTENTION ASSIST, tipik yorgunluk işaretlerini ve ciddi dikkatsizlikleri fark eder ve yaklaşan küçük uyku atakları için görsel ve işitsel uyarılar verir.

Kavşak yardımcısına sahip acil fren destek sistemi BAS PLUS (isteğe bağlı)
Fren Destek sistemi BAS PLUS, arkadan ve kavşakta çarpışma riskini azaltabilir. Aracın önündeki durumu kalıcı bir şekilde kaydetmek ve değerlendirmek için radar sensörleri ve bir stereo kamera kullanılır.
Bunu yaparken sistem sadece öndeki aracı değil, ama aynı zamanda 72 km/sa hıza kadar geçen araçları ve yayaları da değerlendirir.
Sürücü potansiyel bir kaza algılar ve frene basarsa BAS PLUS, çarpışmayı önlemek için ek fren basıncı sağlar. Darbe kaçınılmaz ise tam fren uygulaması, darbe hızını mümkün olduğunda düşürür.
Sadece isteğe bağlı Sürüş Destek Paketi Plus ile birlikte mevcuttur.

ÇARPIŞMA ÖNLEME YARDIMCISI PLUS
Günümüzün araçları, gittikçe daha öngörülü teknolojiler sunar. Araçlarımız, "görme", "hissetme" ve hatta "bağımsız hareket etme" becerileri olan "düşünen" ortaklara dönüşmüştür. Bu sistem de hiç şüphesiz pazardaki en iyilerden biridir.
Ciddi kazaların temel nedenlerinden biri de araçlar arasında çok az mesafe bırakılmasıdır. ÇARPIŞMA ÖNLEME YARDIMCISI PLUS, arkadan çarpışma riskini en aza indirmeye ve bir kazanın sonuçlarını azaltmaya yardımcı olur. Sistem, güvenli olmayan takip mesafeleri konusunda görsel olarak sürücüyü uyarır. Çarpışma tehlikesi tespit ederse sürücünün frenleme eylemi desteklenebilir ve eğer sürücü tepki vermezse, araç hızı bağımsız olarak azaltılabilir.
Öndeki araca mesafe birkaç saniye için 30 ile 250 km/sa hız aralığında önceden belirlenen değerin altına düşerse gösterge panelinde bir uyarı lambası yanar. Mesafe hızla azalmaya devam ederse aralıklı bir ses de duyulur.
7 ile 250 km/sa hız aralığında hareketli bir nesne ve 7 ile 70 km/sa hız aralığında duran bir nesne ile çarpışma ihtimali saptanabilir. Sürücü acil frenleme ile tepki verirse Otomatik Fren Yardımcısı yardım edebilir. Gerekirse mümkün olduğu yerlerde çarpışmayı önlemeye yardımcı olmak için fren basıncını artırır. 
Sürücü tepki vermezse sistem, otonom kısmî frenlemeyi başlatır. Bu frenleme yol hızını önemli oranda düşürür ve sürücüye ek bir dokunsal uyarı yapılır. Nispeten düşük hızlarda bu müdahale, bir arkadan çarpışmayı önlemek için yeterlidir.
Otomatik Fren Yardımcısının uygulama alanının aksine hareketli nesnelere tepki olarak bağımsız kısmî frenleme, sadece 105 km/sa'e ve DISTRONIC PLUS ile 200 km/sa'e kadar mevcuttur.

ÇARPIŞMA ÖNLEME YARDIMCISI PLUS'a genel bakış:
• Sürücü tepki vermezse sistem, bağımsız kısmî frenlemeyi başlatır.
• Otomatik Fren Yardımcısı, fren basıncını yükseltir.
• Mesafe uyarısı, fren güçlendirici ve bağımsız kısmî frenleme birleşimi
• Görsel uyarı (lamba), 30 ile 250 km/sa hız aralığında etkindir.
• Sistem, arkadan çarpmalı kaza tehlikesini azaltır ve kazanın sonuçlarını en aza indirir.
• Öndeki araca mesafe hızla düşmeye devam ederse işitsel ek bir uyarı daha yapılır.
PRE-SAFE® fren (isteğe bağlı)
• Bir araç veya bir yaya ile potansiyel bir çarpışma saptandığında PRE-SAFE® fren, sürücüye işitsel ve görsel bir uyarı gönderir. Sürücü, bu uyarıya tepki vermezse sistem tam fren uygulamasına kadar bağımsız bir frenleme desteği sağlayabilir. Bu şekilde kazalardan kaçınılır ve bir kazanın sonuçları azaltılır.
Sadece isteğe bağlı Sürüş Destek Paketi Plus ile birlikte mevcuttur.
Güvenlik - tüm düşüncelerimizin kalbinde
Mercedes-Benz'den Entegre Güvenlik Konsepti, araç güvenliğini dört aşamaya böler:
Neredeyse başka hiçbir alan, Mercedes-Benz mühendislerini yeni güvenlik teknolojilerini araştırmak kadar tutarlı biçimde etkileyici sonuçlar üretmeye itmemiştir. Güvenlik konusunda ilk önemli dönüm noktası, Béla Barényi tarafından icat edilen yolcu güvenlik hücresinin geliştirildiği 1950'lere dayanır. Bugün bu, Mercedes-Benz araçlarını kazasız sürüş vizyonumuza daha da yaklaştıran Entegre Güvenlik Konseptinin birçok bileşeninden sadece biridir.

Donanımın kullanılabilirliği, seçili motora ve yapılandırmaya bağlıdır. Her model için donanım bilgilerinde detayları bulabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için:
• Mercedes-Benz Akıllı Sürüş'e gidin
Aşama 1: güvenli sürüş
Kazaların çoğu, gerçek çarpışmadan çok önce başlar: konsantrasyon kaybıyla, zayıf görüşle veya öngörülemeyen tehlikeler ile. İşte bu nedenle Mercedes-Benz güvenlik konsepti, günlük kullanım sırasında güvenli sürüşü desteklemek ve kritik durumları kontrolünüz altına almanıza yardımcı olmak için bir dizi tedbir kullanır.
Kilitlemesiz fren sistemi (ABS)
Kritik durumların daha da kötüye gitmesini engellemek için: onlarca yıl denenen ve test edilen kilitlemesiz fren sistemi Mercedes-Benz mühendisleri tarafından yapılan çalışmanın sonucu olarak ilk ve en önce sofistike dijital teknoloji ile iyileştirilmiştir.
Özellikle acil durum freninde kilitlemesiz fren sistemi (ABS), tekerleklerin kilitlenmesini engelleyerek daha fazla sürüş güvenliği sağlar. Bu da örneğin kaçma manevraları sırasında veya kaygan bir yolda fren yaparken sürücünün aracın kontrolünü korumasına yardımcı olur.

DİREKSİYON KONTROLÜ ile DISTRONIC PLUS yakınlık kontrolü (isteğe bağlı)
Sonuç olarak otomatik bir şekilde güvenli takip mesafesini korur ve şeridinizde kalırsınız. Sürüş destek sistemi, öndeki trafiğe güvenli bir mesafeyi koruma ve aracı şeridin ortasında tutma konusunda size yardım eder.
Bu işlevler, özellikle uzun yolculuklarda veya dur-kalk trafikte sürüş stresini azaltmaya önemli bir katkı sağlar. Radar bazlı sistem, gerektiğinde aracı frenler ve mümkün olduğunda seçilmiş istenilen hıza aracı geri hızlandırır. Bu da arkadan çarpmalı kaza riskini azaltır ve sürüş konforunu artırır. 
BAS PLUS Fren Yardımı sistemi de arkadan çarpmalı kazalardan daha etkili bir şekilde kaçınmaya yardımcı olur. Radar sensörleri arkadan çarpmalı kaza tehdidi tanımlar ve sürücü frene basarsa BAS PLUS, mevcut fren mesafesini tam olarak kullanmak için gerekli fren basıncını sağlamaya hazırlanır.
200 km/sa'ya kadar olan bir hız aralığında çarpışma tehlikesi tespit edilirse PRE-SAFE® Freni görsel ve işitsel sinyaller ile uyarır. Sürücü, bu uyarıya tepki vermezse PRE-SAFE® fren sistemi hesaplanan çarpışmadan 1,6 saniye önce bağımsız bir kısmi frenleme başlatır ve kapsamlı PRE-SAFE® tedbirlerini devreye sokar.
Sistem durumu son derece kritik olarak sınıflandırırsa ve halen sürücüden bir tepki yoksa, bağımsız tam fren uygulaması kaçınılmaz olarak hesaplanan çarpışmadan 0,6 saniye önce otomatik olarak başlatılabilir. Sonuç olarak hem çarpışma hızı ve dolayısıyla da kazanın ciddiyeti azaltılır. İlk hız 30 km/sa'dan düşükse kaza tamamen bile önlenebilir.
İsteğe bağlı Sürüş Destek Plus paketinin bir parçasıdır.

Aktif Şerit Takip Yardımcısı (isteğe bağlı)
Yoruluyor musunuz yoksa dikkatsiz misiniz? Bu sistem gözünü üstünüzde tutar. Kasıtsız şeritten ayrılışları tespit edip aracı şeridine döndürmeniz için size sinyal verebilir. Sizin ve diğer yol kullanıcılarının güvenliği için.
Bir stereo kamera yardımıyla, Aktif Şerit Takip Yardımcısı sürekli ya da kesik şerit çizgileri kasıtsız olarak aşıldığında, sistem bu durumu algılayabilir. Böyle bir durumda sürücü anında direksiyon simidinin darbeli titreşimi ile uyarılır.
Sürücü uyarıya tepki vermezse sistem aracı tek taraflı fren müdahaleleri ile şeridine döndürmeye yardımcı olabilir. Fren müdahaleleri daima araç kasıtsız olarak sürekli şerit çizgilerini aştığında gerçekleştirilir. Sürekli çizgilerin olduğu bir durumda, sadece radar sensörleri, örneğin yaklaşan, sollama yapan ya da aynı yönde ilerleyen başka bir araç olması nedeniyle, bitişik çizgide bir çarpışma olması tehlikesini algılarsa müdahale edilir. 
Sadece isteğe bağlı Sürüş Destek Paketi Plus ile birlikte mevcuttur.

Aktif Kör Nokta Yardımcısı (isteğe bağlı)
Sistem trafikte en büyük tehditlerden birini görünür kılar: kör noktadaki araçlar. Örneğin şerit değiştirirken olası bir çarpışmayı engellemek için sürücüyü uyarabilir ve tekerleklerde ayrı ayrı seçici frenleme uygulayabilir.
Görülen menzil içinde bir araç saptanırsa sürücünün dış aynasında bir uyarı sembolü belirir. Sürücü uyarıyı görmez ve şerit değiştirmeye başlarsa ESP® sistemi aktif bir şekilde müdahale edip aracı şeride geri yönlendirebilir.
Sadece isteğe bağlı Sürüş Destek Paketi Plus ile birlikte mevcuttur.
Konsantrasyon Kaybı Yardımcısı ATTENTION ASSIST
Sistemlerimiz, gözlerini üzerinizden ayırmaz. Ve bunu sadece sizin iyiliğiniz için yapar. Sürüşünüz hakkındaki analiz ile zamanında mola vermeyi hatırlamanızı sağlarız. Sadece kendi güvenliğiniz için.
Özellikle uzun yolculuklarda ve gece sürüşlerinde, bu sistem sürüş güvenliğini artırabilir. Sürücünün eylemlerine bağlı olarak konsantrasyon kaybı yardımcısı ATTENTION ASSIST, tipik yorgunluk işaretlerini ve ciddi dikkatsizlikleri fark eder ve yaklaşan küçük uyku atakları için görsel ve işitsel uyarılar verir.

OTOMATİK FREN frenleme sistemi
Araçlarımızda standart donanımdan başlayarak güvenliğe öncelik veririz. Karayolu trafiğinde her gün meydana gelen durumlarda sizi korumak için kendini kanıtlamış sistemler.
Frenleme sistemi, sürüş konforunu ve güvenliğini artırır. Bir yandan ABS kilitlemesiz frenleme sisteminin temel işlevi ile kritik frenleme manevralarını yapmaya yardımcı olurken, diğer yandan kullanışlı işlevleri de günlük sürüş durumları ile başa çıkmayı kolaylaştırır.

Frenleri hazırlayarak sürücü gaz pedalından ayağını aniden çektiğinde fren balatalarının fren disklerine yaklaşmasını sağlar. Sonuç olarak kazanılan bu değerli zaman, fren tepki süresini kısaltır ve böylece durma mesafesini de azaltabilir.

Sistem, aynı zamanda yukarı doğru yokuşlarda aracı desteklemek için de müdahale ederek yolculuğun daha rahat hale getirilmesine yardımcı olur. Yokuşta Başlatma Yardımcısı işlevi, aracın frenden gaz pedalına geçişte geriye doğru kaymasını engeller.

Ve son olarak fren kurutma işlevi, güvenliği bir kat daha artırır: Sürücü tarafından fark edilemeyecek kadar kısa frenleme tepkileri, ıslak koşullarda fren disklerinde oluşan su katmanının temizlenmesini ve frenlerin tepki süresinin önemli oranda kısaltılmasını sağlar.

ÇARPIŞMA ÖNLEME YARDIMCISI PLUS
Günümüzün araçları, gittikçe daha öngörülü teknolojiler sunar. Araçlarımız, "görme", "hissetme" ve hatta "bağımsız hareket etme" becerileri olan "düşünen" ortaklara dönüşmüştür. Bu sistem de hiç şüphesiz pazardaki en iyilerden biridir.
Ciddi kazaların temel nedenlerinden biri de araçlar arasında çok az mesafe bırakılmasıdır. ÇARPIŞMA ÖNLEME YARDIMCISI PLUS, arkadan çarpışma riskini en aza indirmeye ve bir kazanın sonuçlarını azaltmaya yardımcı olur. Sistem, güvenli olmayan takip mesafeleri konusunda görsel olarak sürücüyü uyarır. Çarpışma tehlikesi tespit ederse sürücünün frenleme eylemi desteklenebilir ve eğer sürücü tepki vermezse, araç hızı bağımsız olarak azaltılabilir.
Öndeki araca mesafe birkaç saniye için 30 ile 250 km/sa hız aralığında önceden belirlenen değerin altına düşerse gösterge panelinde bir uyarı lambası yanar. Mesafe hızla azalmaya devam ederse aralıklı bir ses de duyulur.
7 ile 250 km/sa hız aralığında hareketli bir nesne ve 7 ile 70 km/sa hız aralığında duran bir nesne ile çarpışma ihtimali saptanabilir. Sürücü acil frenleme ile tepki verirse Otomatik Fren Yardımcısı yardım edebilir. Gerekirse mümkün olduğu yerlerde çarpışmayı önlemeye yardımcı olmak için fren basıncını artırır. 
Sürücü tepki vermezse sistem, otonom kısmî frenlemeyi başlatır. Bu frenleme yol hızını önemli oranda düşürür ve sürücüye ek bir dokunsal uyarı yapılır. Nispeten düşük hızlarda bu müdahale, bir arkadan çarpışmayı önlemek için yeterlidir.
Otomatik Fren Yardımcısının uygulama alanının aksine hareketli nesnelere tepki olarak bağımsız kısmî frenleme, sadece 105 km/sa'e ve DISTRONIC PLUS ile 200 km/sa'e kadar mevcuttur.

ÇARPIŞMA ÖNLEME YARDIMCISI PLUS'a genel bakış:
• Sürücü tepki vermezse sistem, bağımsız kısmî frenlemeyi başlatır.
• Otomatik Fren Yardımcısı, fren basıncını yükseltir.
• Mesafe uyarısı, fren güçlendirici ve bağımsız kısmî frenleme birleşimi
• Görsel uyarı (lamba), 30 ile 250 km/sa hız aralığında etkindir.
• Sistem, arkadan çarpmalı kaza tehlikesini azaltır ve kazanın sonuçlarını en aza indirir.
• Öndeki araca mesafe hızla düşmeye devam ederse işitsel ek bir uyarı daha yapılır.
Şerit Takip Yardımcısı (isteğe bağlı)
• Dikkatsizlik ve yorgunluk, siz hiç fark etmeden şeritten çıkmanıza neden olabilir. Sistem bu kasıtsız şeritten ayrılışları fark eder ve sürücüyü direksiyon simidi titreşimleri ile uyarır.
Şerit Takip Paketinin bir parça

• Kör Nokta Yardımcısı (isteğe bağlı)
Aşama 2: kritik durumlarda
Mercedes-Benz, otomotiv güvenliği demektir. İşte bu nedenle araçlarımız kritik sürüş durumlarında bile yolcularını destekleyerek her yolculuğun mümkün olduğunca güvenli geçmesini sağlar.

Kavşak yardımcısına sahip acil fren destek sistemi BAS PLUS (isteğe bağlı)
Fren Destek sistemi BAS PLUS, arkadan ve kavşakta çarpışma riskini azaltabilir.
Aracın önündeki durumu kalıcı bir şekilde kaydetmek ve değerlendirmek için radar sensörleri ve bir stereo kamera kullanılır. Bunu yaparken sistem sadece öndeki aracı değil, ama aynı zamanda 72 km/sa hıza kadar geçen araçları ve yayaları da değerlendirir.

Sürücü potansiyel bir kaza algılar ve frene basarsa BAS PLUS, çarpışmayı önlemek için ek fren basıncı sağlar. Darbe kaçınılmaz ise tam fren uygulaması, darbe hızını mümkün olduğunda düşürür.
Sürüş Destek Plus paketinin bir parçası.

PRE-SAFE® önleyici yolcu koruma sistemi (isteğe bağlı)
Aşama 3: kaza halinde
Mercedes-Benz'in ürettiği arabalar, kazaları önlemek için bir dizi güvenlik sistemine sahiptir. Ama yine de en kötüsü olursa, bir dizi yolcu güvenliği tedbiri etkinleştirilir. Bunlar arasında araç yolcularının yanı sıra diğer yol kullanıcıları için de korumalar mevcuttur.
Sürücü ve ön yolcu için hava yastıkları
Araçlarımız bir dizi güvenlik teknolojisi sunar. Bunlardan bazılarını hiç görmeyeceksiniz. Ve bu iyi bir şey, çünkü bu teknolojiler en kötü senaryolar için var. Sizi ve yolcularınızı korumak için.
Bir çarpışma anında hava yastıkları sürücünün ve yolcunun üst bedenini ve başını korur. Aynı zamanda bütün gövdeyi sabitlemeye yardımcı olur. Bu da kaza halinde ciddi yaralanma riskini azaltabilir. Hava yastıklarının açılması, darbenin şiddeti ile orantılıdır.

Entegre otomatik koltuk doluluk sensörü, fark edilen koltuk doluluğundan bağımsız olarak sınıflandırma sonucuna göre basınca duyarlı sensör matı kullanarak ön yolcu hava yastığını etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilir. Ön yolcu hava yastığı, örneğin arkaya dönük bir çocuk koltuğu bulunması halinde devre dışı bırakılır.
Sürücü için diz yastığı
Sürücü tarafındaki diz yastığı, bir çarpışma halinde dizleri korumaya yardımcı olur ve aynı zamanda bütün gövdeyi sabitler. Böylece bir kazada oluşabilecek yaralanmaların şiddetini azaltmaya yardımcı olur.
Sürücü ve ön yolcu için yan yastıklar
Yandan çarpışma anında, yan hava yastıkları sürücünün ve ön yolcunun üst bedenini ve pelvik bölgesini korur. Aynı zamanda bütün gövdeyi sabitlemeye yardımcı olur. Bu da kaza halinde ciddi yaralanma riskini azaltabilir
Sürücü ve ön yolcu için pencere yastıkları

Aşama 4: kaza sonrasında
Bir kaza sonrasında ilgili hasarı en aza indirmek ve kurtarma hizmetlerine destek olmak için sistem tarafından kaydedilen darbenin türüne ve ciddiyetine bağlı olarak bir dizi farklı eylem başlatılır:
• Mümkün olan en iyi koruma: motor, otomatik olarak kapatılabilir ve yakıt beslemesi kesilebilir.
Dikkat çeken aydınlatma: kaza riskini azaltmak ve arabanın yerinin bulunmasını kolaylaştırmak için tehlike ve acil durum iç lambaları otomatik olarak etkinleştirilebilir.
Otomatik havalandırma: bir hava yastığı açılırsa elektrikli pencereler otomatik olarak alçalır.
Kolay açılma: kaza sonrasında yolcuların ve kurtarma ekiplerinin kapıları daha rahat açmasını sağlamak için kapıların kilitleri otomatik olarak açılır.
Kurtarmaya yardımcı olacak tedbirler alma: kanat ve kapı arasındaki dahili çarpışma mafsalları, bir önden çarpmadan sonra kapının açılmasını kolaylaştırabilir.
Yardımcı bağlantı: kaza veya arıza halinde Mercedes-Benz acil durum çağrı sistemi (bağlı mobil telefon ile birlikte), otomatik olarak bir acil durum çağrı merkezi ile temasa geçebilir.
Aşama 4: kaza sonrasında
Bir kaza sonrasında ilgili hasarı en aza indirmek ve kurtarma hizmetlerine destek olmak için sistem tarafından kaydedilen darbenin türüne ve ciddiyetine bağlı olarak bir dizi farklı eylem başlatılır:
• Mümkün olan en iyi koruma: motor, otomatik olarak kapatılabilir ve yakıt beslemesi kesilebilir.
• Dikkat çeken aydınlatma: kaza riskini azaltmak ve arabanın yerinin bulunmasını kolaylaştırmak için tehlike ve acil durum iç lambaları otomatik olarak etkinleştirilebilir.
• Otomatik havalandırma: bir hava yastığı açılırsa elektrikli pencereler otomatik olarak alçalır. Kolay açılma: kaza sonrasında yolcuların ve kurtarma ekiplerinin kapıları daha rahat açmasını sağlamak için kapıların kilitleri otomatik olarak açılır.
• Kurtarmaya yardımcı olacak tedbirler alma: kanat ve kapı arasındaki dahili çarpışma mafsalları, bir önden çarpmadan sonra kapının açılmasını kolaylaştırabilir.
• Yardımcı bağlantı: kaza veya arıza halinde Mercedes-Benz acil durum çağrı sistemi (bağlı mobil telefon ile birlikte), otomatik olarak bir acil durum çağrı merkezi ile temasa geçebilir.
Bir kaza sonrasında konu yolcuları kurtarmak olduğunda her saniye önemlidir. İşte bu nedenle Daimler, acil durum ekiplerinin kaza yerinde güvenlikle ilgili araca özel tasarım detaylarına anında erişmesine olanak tanıyan küçük ama etkili kurtarma etiketini tasarlamıştır. QR kodlu bu etiketler, aracın yakıt deposu kapağına ve karşı taraftaki B-direğine yapıştırılır. Bunlar kolaylıkla takılabilir ve tüm yeni araçlar için seri özelliklerinin bir parçasıdır. Acil bir durumda kurtarma ekipleri çalışmalarında onlara yardımcı olacak ilgili kurtarma kartına hızlı ve güvenilir bir şekilde erişmek için bir akıllı telefon veya tablet yardımıyla QR kodunu tarayabilir (1).

İç Konfor - Çeşitlilik. Birinci sınıf kalite. Cazibe.
Konforlu ve şık.
Bir Mercedes içinde oturduğunuzu hemen hissedeceksiniz. Her araç, üretim hattından detaylara gösterilen mükemmel özen ile çıkar. İç tasarımdaki yüksek kalite kaplamaları, çalışma kolaylığını artıran zekice çözümleri, daha fazla depolama alanını ve değişken oturma konseptini takdir edeceksiniz. Konfor Bölgesine hoş geldiniz.
Donanımın kullanılabilirliği, seçili motora ve yapılandırmaya bağlıdır. Her model için donanım bilgilerinde detayları bulabilirsiniz.
4 yönlü koltuk ayarı, kısmen elektrikli
Manüel baş dayama yeri ve ön koltuklar için uzunlamasına ayarlar; koltuk yüksekliği ve sırt dayama yeri açısı elektrikli olarak ayarlanabilir. Kısmen elektrikli 4 yönlü koltuk ayarı, konfor ve güvenlik sunar.

Bir iklim bölgeli THERMATIC otomatik iklim kontrolü
İç iklimi sabit bir seviyede tutmak için THERMATIC sistemi otomatik olarak sıcaklığı, hava miktarını ve hava dağılımını kontrol eder. Birden çok sensör de iç ve dış sıcaklığı ve de araca nüfuz eden güneş ışınlarını göz önünde bulundurarak gerekli sıcaklığa havanın ısınmasını veya soğutulmasını sağlar.

Sadece C 180 için mevcuttur.

İki iklim bölgeli THERMATIC otomatik iklim kontrolü
İki iklim bölgeli THERMATIC otomatik iklim kontrolü, bireysel iklim kontrolü sağlar. Sıcaklık, her iki yan için ayrı ayrı kontrol edilebilir. Hava, ayara göre otomatik olarak serinletilir veya ısıtılır.

C 180 için isteğe bağlı ekstra donanım; COMAND Online multimedya sistemi ile birlikte standart donanım.
3 kollu çok işlevli siyah deri direksiyon simidi
Çok işlevli direksiyon simidinin on iki ergonomik işlev anahtarı, gösterge panelindeki ve Audio / COMAND Online ekranındaki ekran menülerini kontrol eder. Sağ taraftan ise sürücü ses cihazları, telefon ve navigasyon sistemi için ses seviyesini ayarlar.
Çevre. Geleceğe doğru hızla ileri sarın.
Çevreye uyumlu konseptler
Mercedes-Benz'den BlueEFFICIENCY, öncü bir verimlilik teknolojisinin yanı sıra ideal yakıt tüketimi ve emisyon seviyelerine dayanan yenilikçi tedbirler paketi anlamına gelir.

Donanımın kullanılabilirliği, seçili motora ve yapılandırmaya bağlıdır. Her model için donanım bilgilerinde detayları bulabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için:
• Teknoloji Merkezinde BlueEFFICIENCY
• Sürdürülebilirlik Raporuna gidin
BlueEFFICIENCY tedbirleri
BlueEFFICIENCY tedbirleri, yakıt tasarrufu sağlamaya ve çevre yükünü azaltmaya yardımcı, kapsamlı araç optimizasyonlarıdır. Yeni C-Serisi Estate'de de en verimli motorlar, yakıt tüketimini minimumda tutmak için her zaman mevcut olan en iyi özellikler ile birleştirilir.
Bunlar da aşağıdakileri içerir:

ECO başlat/durdur işlevi
Yakıttan tasarruf etmenin ve emisyon seviyelerini düşürmenin en iyi yolu nedir? İhtiyaç duyulmadığı her seferinde motoru kapatmak. Araç dururken motoru kapatma, fren serbest bırakıldığında motoru açma. Bu bizim araçlarımızdaki normal işleyiştir.
Örneğin trafik kuyruklarında veya trafik ışıklarında durur konumdayken motoru otomatik olarak kapatmak yakıt tüketimini ve emisyonları düşürür ve yakıt maliyetlerinden tasarruf sağlar. EKO başlatma/durdurma işlevi ise özellikle etkili, hızlı ve sessiz bir şekilde çalışır.

Akıllı enerji yönetimi
Önemli tasarruflar, aynı zamanda bir dizi küçük katkı ile gelir. Yeni C-Serisi Estate'ı daha ekonomik kılma hedefi ile Mercedes-Benz mühendisleri, enerji gereklilikleri konusunda tüm temel montajları incelediler. Bu montajları daha bile verimli kılmak için yöntemler geliştirdiler.
Verimli enerji yönetim tedbirlerine genel bakış:
• Verimli alternatör yönetimi: Fren yaparken ve yavaşlarken üretilen kinetik enerji, aküyü şarj etmek için kullanılır.
• Daha verimli yakıt yönetimi: Yakıt pompasının basıncı, geçerli yakıt ihtiyacı ile uyumlanır.
• Talep üzerine iklimlendirme: Motoru soğutma ihtiyacı yoksa kompresör otomatik olarak motorun kayış tahrikinden ayrılır.
Çevresel olarak sürdürülebilir
• C-Serisi Estate, aynı zamanda çevresel uyumlulukta da liderliği elden bırakmaz - geliştirme ve üretimden otomotiv operasyonuna ve uzun, faydalı bir ürün ömrünün sonunda geri dönüşüme kadar.

Çevreye uyumlu özellikler:
• Örnek niteliğinde verimlilik ile üstün performansı birleştiren ve Euro 6 emisyon standardını karşılayan motorlar kullanırız.

Gövde, şasi, şanzıman ve iç donanım ağırlıklarını düşürdük.

Hava sürtünme katsayısını (Cd) önceki serilere kıyasla 0,27 kadar düşük bir seviyeye çektik.

Aracın iç ve dış aydınlatması, büyük oranda enerji tasarruflu ve dayanıklı LED teknolojisini kullanır (modele bağlı).
• İdeal yuvarlanma direncine sahip lastikler
• Lastiklerin yuvarlanma direncinin, aracın tüketimi üzerinde büyük bir etkisi vardır. İşte bu nedenle Mercedes-Benz, yeni C-Serisi Estate'de de düşük yuvarlanma direnci olan lastikleri kullanır.
• Farklı bir şekilde tasarlanırlar ve geleneksel lastiklere kıyasla farklı bir kauçuk bileşiği kullanırlar. Değişmeyen yol tutuş ve fren özellikleri ile yuvarlanma direnci, bunlarla önemli oranda azaltılabilir.
İdeal oranlı şanzıman

Yeni C-Serisi Estate'deki verimlilik teknolojileri
En son nesil benzinli motorlardaki doğrudan enjeksiyon, yüksek duyarlılıklı enjektörler, artan sıkıştırma ve turbo şarj, istisnai derecede düşük gürültü seviyelerinde inanılmaz bir tork ve güç üretir. Yenilikçi motor teknolojisi, emisyonları ve yakıt tüketimini önemli oranda azaltmıştır.

Mercedes C Serisi Estate Haberleri

Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 5 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle