Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Mercedes E Serisi Coupe

-

Mercedes E Serisi Coupe Renkleri

Aragonite Silver
Ateş Kırmızı
Beyaz
Cavansite Mavi
İnci Beyazı
İridyum Gümüş
Kahve
Metalik Gümüş
Metalik Siyah
Siyah
Tenorit Gri

Mercedes E Serisi Coupe Resimleri

Mercedes E Serisi Coupe Fiyat Analizi

* Gün içinde sistemde var olan en ucuz paket fiyatı baz alınmıştır.
1 Ay
3 Ay
6 Ay
1 Yıl

Mercedes E Serisi Coupe Versiyonları

Mercedes E Serisi Coupe Yorumları

Mercedes E Serisi Coupe Misafir 27.03.2019
avangart görüntüsüyle çok dikkat çeken bir araç hoşuma gidiyor açıkcası
(0)
Cevap Yaz

Mercedes E Serisi Coupe Misafir 22.01.2019
bu arabaya bindekden sonra başka arabaya binmk istemiyorum araba kusursuz 1 tane kusur bulamazsınız
(0)
Cevap Yaz

Mercedes E Serisi Coupe Misafir 8.05.2018
araba çok tatlı hoş tasarıma sahip çok güzel çok hoşuma gidiyor almayı düşünüyorum alıcam
(0)
Cevap Yaz

Mercedes E Serisi Coupe Misafir 3.11.2017
muhteşem performans ve şıklık birleşmiş
(0)
Cevap Yaz

Mercedes E Serisi Coupe Misafir 13.09.2016
Tasarımı çok hoş ve sade bir araç
(0)
Cevap Yaz

Daha Çok Kullanıcı Yorumu Gör
Mercedes E Serisi Coupe için Görüşlerini Bildir
Gönder

Sıkça Sorulan Sorular

Mercedes E Serisi Coupe Hakkında Genel Bilgiler

Tasarım-her açıdan en iyi şekilde
E-Serisi Coupé – dışa vurumcu ve çığır açısı
E-Serisi Coupé medeni sportmenliği şimdi her zamankinden daha çok temsil ediyor. Zarif şekilde kıvrımlı yanları bir coupé otomobilin karıştırılması olanaksız profilini çiziyor. Uyumlu dış tasarım konsepti, iç mekanda da hakim ve seçkin tasarım elemanlarıyla sürdürülüyor.

Dış görünüş – görülebilen dinamik ruh.
E-Sersi Coupé’ nin görünmesi, dinamik ruhu en üst düzeyde göklere çıkarıyor. Zira onun trend oluşturan tasarımı, üstün teknik özelliklerinin harici bir göstergesi olarak da görev yapıyor. Yeniden yorumlanan ön kısım, güçlü omuz çizgisi ve kaslı arka uç, yenilikçi coupé tasarımı konusunda ölçüt oluşturuyor.
Tampondaki büyük hava giriş yerleri ve çapraz bağlantıları ile E-Serisi Coupé’ nin dışa vurumcu ön kısmı ayırıcı “ikiz far” görünümümün tamamen yeniden yorumluyor. Ortasında Mercedes yıldızının yer aldığı tek kanatlı radyatör panjuru, daha da kapsamlı bir dinamik ruh ve sportiflik ifadesi ilave ediyor. 

Alçak tavan çizgisi ve LED fiber optik teknolojisine sahip iki renkli arka lambaların yer aldığı, görsel olarak genişletilmiş arka bölüm kuşkuya yer bırakmayan klasik coupé orantıları oluşturuyor. Otomobil, dört yan camın hepsini tamamen açılmasına olanak sağlayacak şekilde B direklerini atmak suretiyle segmentin e tek olma konumunu da belirginleştiriyor; çerçevesiz kapılarla birlikte bu, Mercedes-Benz için tipik olan sportif-şık coupé profilini oluşturuyor. 

Cazip boyalar ve alaşım jantlar için sunulan kapsamlı seçenekler müşterilerin aracın dış görünüşünü bireysel tercihlerine uyarlamalarına olanak sağlıyor.

İç mekan – benzersiz bir genişlik duygusu
Dış tasarım, sistematik şekilde iç mekanda devam ediyor. Gösterge panelinin ve sürücü mahallinin uçak tasarımından esinlenen çarpıcı çizgileri, bol miktarda dirsek mesafesi ile birlikte ilginç bir dinamizm oluşturuyor.
Ön göğüsün ortasında yer alan 3 tüplü yeni kombi gösterge, beyaz zemin üzerinde siyah yazılı kadranlar, 3 kollu çok fonksiyonlu direksiyon simidi ve düz çerçeve tasarımlı renkli ekran dikkat çekiyor. Yeniden tasarlanan hava çıkış yerleri ile gümüş krom kumanda elemanlarının arasında yer alan analog saat ile yeni bir kaplamaya sahip gösterge paneli asil bir dinginlik yayıyor. 

Coupé’ ye özgü koltuklar, spor ve konfor taleplerini karşılıyor. Yeni donanım ve kontrast renkleri - örneğin ipek beji donanım rengi ile birlikte derin deniz mavisi - iç mekana taze bir hava veriyor ve yeni parlatılmış alüminyum tasarımı ile uyum sağlıyor. İç mekan için 8 renk dünyası sunuluyor.

İsteğe bağlı donanım olarak sunulan elektrikli perdelerle donatılmış, panoramik sürgülü cam tavan geniş bir ferahlık duygusu veriyor ve arka koltuklara kadar uzanıyor. Alışılagelmiş sürgülü cam tavanının yaklaşık iki misli büyüklükteki bu cam tavan iç mekana özellikle aydınlık ve sevecen bir ambiyans sağlıyor. 
Şanzıman - Vitesleri daha hızlı ve daha hassas değiştirin.
Daha fazla dinamizm ve çekiş gücü için
Aynı kullanım ilkesine sahip bu şanzımanlar, hızlı ve hassas vites değiştirme işlemlerine olanak sağlayarak olabilecek en iyi güç aktarımı ile birlikte daha az yakıt tüketimi sağlar.

7G-TRONIC PLUS 7 vitesli otomatik şanzıman
Tüketim ve verimlilik açısından iyileştirilmiş olan 7G-TRONIC PLUS otomaik şanzıman ikna edici ölçüde daha düşük bir yakıt tüketimi, son derece yumuşak vites geçişleri ve daha düşük bir gürültü düzeyi sunar.
• Yedi ileri vites: En küçük ile en büyük vites arasında daha geniş bir tahvil oranı aralığı ile vitesler arasındaki tahvil oranı farklarının daha az olması, daha konforlu bir sürüş deneyimi sağlar.
• En uygun motor devir sayısı: Sonuç - daha az yakıt tüketimi ve neredeyse hiç hissedilmeyen vites değişiklikleri.
• Güçlü tork: Bir seferde birden fazla kademe vites küçültülmesi hızın ani şekilde arttırılabilmesini sağlar.
• Tork konverterin yeni kuşağı: Yenilikçi şanzıman teknolojisi sayesinde daha uzun hizmet ömrü, daha düşük gürültü düzeyi ve daha dinamik bir tepki.
• Daha az yakıt tüketimi: ECO start/stop fonksiyonu kırmızı ışıkta ve trafik tıkandığında motoru geçici olarak durdurur.
• Konforlu veya sportif: Orta konsoldaki, bir düğmeden yararlanarak sürücü, "E" (Ekonomi) veya "S" (Spor) şeklindeki iki sürüş programından birisini seçebilir. Direksiyon simidinin üzerindeki vites değiştirme düğmeleri ile seçilen üçüncü bir şanzıman modu, "M" (Manuel),viteslerin daha da hızlı değiştirilmesini sağlar.

Süspansiyon. Her zaman dinamik
Her koşulda sürüş konforu
E-Serisi Coupé, fabrika çıkışı olarak taleplerinizi karşılayacak şekilde konfigüre edilmiş olup, kendisini konforlu veya sportif bir sürüş tarzına otomatik olarak uyarlar. Dikkat çekici ilave teknik özellikler daha da fazla sürüş keyfi sunar ve benzersiz bir sürüş deneyimi sağlar.
Seçici amortisör sistemi ile birlikte AGILITY CONTROL (ataklık kontrolü) süspansiyon sistemi
AGILITY CONTROL (ataklık kumandası) süspansiyon sistemi yolu algılayarak çukur ve tümseklere tepki verir, lastik konforunu arttırır ve böylece azami sürüş güvenliği ve keyif sağlar.
Süspansiyon sistemi, otomatik olarak kendisini yol koşullarına ve sizin sürüş tarzına uyarlayabilir. Bunun için çarpma daha zayıf olduğunda bir valf her bir tekerlekteki sönümleme gücünü otomatik şekilde azaltarak daha iyi bir lastik konforu oluşturur. Daha güçlü uyarılarda sistemin sönümleme etkisi artar ve aracın genel kullanımı iyileşir.

İsteğe balı olarak sunulan direkt direksiyon oranı [1] da dahil olmak üzere AGILITY CONTROL (ataklık kontrolü) spor süspansiyon
Şimdi gerçektende sportif hale geliyor. E-Serisi Coupé’ nin kullanımını daha da sportif yapmak isterseniz tam istediğiniz şeye sahibiz. AGILITY CONTROL spor süspansiyon sisteminde yaylar ve amortisörler, standart donanımdaki AGILITY CONTROL süspansiyon sistemine kıyasla daha da sert ayarlanmıştır.
Bu - özellikle de sürüş tarzı dinamikse - aracın sağa-sola sallanma hareketlerinin azalmasına ve kullanımının iyileşmesine yol açar. Daha da direkt direksiyon oranı, direksiyon hareketlerinin daha ani şekilde yola aktarılmasına olanak sağlamak suretiyle süspansiyona yardımcı olur.

Dinamik kullanım paketi (isteğe bağlı donanım)[2]
Sportmence sürüş daha da sportif hale gelebilir. Dinamik kullanım paketiyle direksiyondayken sadece bir düğmeye basmakla otomobil kullanmaktan daha fazla keyif alacaksınız. Zira bu şekilde hangi süspansiyon ve şanzıman ayarlarının kullanılacağını siz belirleyeceksiniz.
SPORT (spor) modunda sistem, amortisörlerin sertliğini ayarlamak ve hatta gaz pedalının tepkisini ve şanzımanda vites değiştirme noktalarını değiştirmek suretiyle motorun tepkisini daha güçlü şekilde hissetmenizi sağlar. Konfor modu, özellikle sakin ve konforlu bir seyir duygusu sağlar. 

Hangi sürüş modunu seçerseniz seçin elektronik kumandalı amortisör sistemi daima kendisini sürüş durumuna ve yol koşullarına uyarlar. Bu, lastik konforunu ve sürüş güvenliğini ama her şeyden çok aracın ataklığını arttırır. 

Daha direkt bir direksiyon oranı, dinamik kullanım paketinin bir parçasıdır. Direksiyon sisteminin değişik karakteristik eğrisi özellikle sportif bir sürüş duygusu sağlar. 
İç mekan konforu - araca binin, rahat olun ve hareket edin
Sağlığınıza odaklanmış
E-Serisi Coupé’ bin iç mekanı tüm yolcuklara azami konfor sağlamak için tasarlanmıştır. Koltuklar ergonomik açıdan geliştirilmiştir ve klima sistemi sürekli olarak istenilen sıcaklığı muhafaza eder. Tüm koltuklarda olabilecek en iyi aydınlık ve görüş durumu ile daha geniş bir mekan duygusu için isteğe bağlı donanım olarak panoramik sürgülü tavan sunulmaktadır.

Arka bölüme daha kolay erişim sağlamak amacıyla ön koltuklar için EASY-ENTRY (kolay biniş) sistemi
EASY-ENTRY (kolay biniş) sistemi, arka koltuklara rahatça erişilebilmesini sağlar. İyileştirilmiş bir katlama mekanizması, ön koltukların bir kolu hareket ettirmek gerekmeksizin otomatik olarak orijinal konumlarına dönmelerine olanak sağlar

Ön koltuklar için, kumanda düğmesi ön göğüsün ortasında olan otomatik kemer açma tertibatları
Otomatik kemer açma tertibatı, emniyet kemerlerini kolayca erişilebilir konuma getirmek suretiyle sürücünün ve öndeki yolcunun emniyet kemerlerini bağlamalarına yardımcı olur. Kemer açma tertibatı da gösterge panelindeki bir düğme ile aktif duruma geçirilebilir.

THERMATIC otomatik klima[1]
THERMATIC otomatik klima aracın iç mekanında sıcaklıkların bireysel şekilde ayarlanması suretiyle hoş iklim şartları sağlar.
İç mekanın sol ve sağ tarafları için tercih edilen sıcaklıklar ve hava dağılımı iki bölge için ayrı ayrı ayarlanabilir. Buna ilaveten dış havadaki toz parçacıklarını tutan özel bir filtre, olabilecek en iyi hava kalitesini sağlar

THERMOTRONIC otomatik klima (isteğe bağlı donanım)[2]
THERMOTRONIC otomatik klima sistemi sürücünün ve öndeki yolcunun oturdukları yerdeki koşulları, birbirlerinden bağımsız olarak kendi bireysel isteklerine göre ayarlayabilmelerini sağlar. Kuvvetli güneş ışığında bile sistem, otomatik olarak sıcaklığı istenilen düzeyde tutar.
Bu amaçla sensörler aracın içindeki ve dışındaki sıcaklıkları tespit ederek her bir bölge için ısıtmaya, soğutmaya ve fana istenilen değerlere göre ayrı ayrı kumanda eder.
• Her zevke uyacak şekilde: Otomatik modda seçilebilen üç klima tarzı (DIFFUSE (dağınık), MEDIUM (orta) ve FOCUS (odaklanmış)) mevcuttur. İç mekandaki klima koşullarını kendi bireysel tercihlerinize göre ayarlamak için bu tarzlardan yararlanabilirsiniz. Dış sıcaklık, rutubet ve güneş ışıması gibi faktörler dikkate alınır. Ön göğüsteki bir difüzör (dağıtıcı) paneli hava cereyanını azaltır.
• Temiz hava: Toz ve rahatsız edici gaz sensörleri, aracın içine neredeyse hiçbir kirletici maddenin girmemesini sağlar. Gereğinde hava çıkış yerleri otomatik olarak kapanır.
• İkinci sırada da hoş klima koşulları: Arka koltuklarda oturan yolcular arkadaki klima koşullarını: Hava akımının şiddetini, yönünü ve istenilen sıcaklığı bir düğmeye basmak suretiyle bireysel olarak kolayca ayarlama seçeneğine sahiptir.

• Hafıza paketi (isteğe bağlı donanım)[2]
• Hafıza paketi, sık sık sürücü değiştirilmesini çok daha kolay hale getirir. Azami üç kişi için sürücü ve ön yolcu koltuk ayarları hafızaya kaydedilir. Sürücü sadece bir düğmeye basmak suretiyle bir ayar seçer ve koltuklar (dört yönde elektrikle ayarlanabilen bel desteği de dahil olmak üzere), direksiyon kolonu ve dış aynalar otomatik olarak hafızaya kaydedilmiş konumlara getirilir. PRE-SAFE® konumlandırma fonksiyonu da kritik durumlarda ön yolcu koltuğunu daha “avantajlı” bir çarpışma konumuna getirilebilir.

• Ergonomik koltuklar (isteğe bağlı donanım)
• Gerçek koltuk konforu, öndeki ergonomik koltukların sunduğu ergonomi, güvenlik ve sportifliği birleştirir. Ayrı ayrı kumanda edilen hava cepleri bireyin vücuduna en uygun şekilde ayarlanabilir. Koltuk minderinin uzunluğu, koltuk yan yükseltileri ve bel desteği pnömatik olarak ayarlanabilir.
• Ergonomik koltuklar omurgaya gelen baskı kuvvetini azaltır ve hassas bir şekilde sürücünün ve öndeki yolcunun ergonomik özelliklerine göre ayarlanabilir. Koltuk yüzeyindeki yan yükseltilerde, sırt dayanaklarında ve bel/omuz bölgelerindeki kaviste bulunan değişken hava keselerindeki basınç da ayarlanabilir. Kumandalar koltuk yüzeyi ile orta konsol arasında minderlerin hemen yanına yerleştirilmiştir.

Panoramik sürgülü cam tavan (isteğe bağlı donanım)
Ağ şeklinde iyileştirilmiş bir rüzgar deflektörüne sahip panoramik sürgülü cam tavanın sunduğu büyük cam yüzeyi tüm koltuklarda olabilecek en iyi görüş ve ışık koşulları ile daha da büyük bir genişlik hissi sağlar.
• İyi havalandırılmış: Değişik açılma konumlarından yararlanmak suretiyle tavan açıkken iç mekana bireysel arzularınıza uygun şekilde temiz hava verilebilir.
• Güneşi önlemek: Güneş ışınları çok kuvvetli şekilde geldiğinde bir düğmeye basmak suretiyle donanım renginde iki güneş perdesi kapatılabilir
• Güvenli kullanım: Cam tavanın ve güneş perdelerinin otomatik geri dönme fonksiyonu, kullanım güvenliğini arttırır.
Multimedya sistemleri. Hareket ederken daha fazla şey yaşa
Büyük bir eğlence ve doğru navigasyon için ihtiyacınız olan her şey
E-Serisi Coupé trafikte güvenli ve konforlu bir şekilde yol almanızı sağlar. Yoldayken her şeyi yapabilirsiniz. Mercedes-Benz’ in multimedya ve audio sistemleri buna olanak sağlar. Bu sistemler sürüş keyfinizi arttırır, mükemmel bir sürüş duygusu sağlar ve gideceğiniz yere çabucak varmanıza yardımcı olur.

Audio 20 CD
Audio 20 CD eğlence sağlar ve isteğe bağlı olarak entegre altılı CD değiştirici ile donatılabilir. Audio 20 CD, çok fonksiyonlu direksiyon simidi vasıtasıyla kumanda edilir ve aracın iç mekanına uygun şekilde seçilmiş hoparlörler de içerir.
Sistem; 14.7 cm köşegen ölçüsünde bir renkli ekran, orta kol dayanağında USB bağlantısı, CD çalar ve telefon tuş takımı gibi kapsamlı donanımlara sahiptir. Şimdi Bluetooth® vasıtasıyla metin mesajlarının görüntülenmesi ve harici bir cihazdan radyoya müzik aktarılması mümkündür. Tabii ki klasik eller serbest şekilde konuşma fonksiyonu mevcuttur. 

Becker® MAP PILOT (isteğe bağlı donanım)
Standart donanımdaki Audio 20 CD radyo, Becker® MAP PILOT ile eksiksiz bir navigasyon sistemine dönüştürülebilir. Kumanda kutusu, torpido gözüne önceden monte edilmiş brakete kolayca yerleştirilip tespit edilebilir. Kumanda kutusu istendiğinde her an kolayca sökülebilir ve güncelleme amacıyla bilgisayara bağlanabilir.

İçerik olarak ise:
• Sürüş önerilerinin aracın hoparlörleri vasıtasıyla duyulur şekilde yayınlanması
• Haritaların ve bilgilerin internet vasıtasıyla kolayca güncellenmesi
• Birçok yoldaki hız sınırlarının ve başka trafik işaretlerinin görüntülenmesi
• Kol dayanağının ön tarafındaki merkezi kumanda ile kullanılır, sözlü şekilde adres girişi de mümkündür
• Kombi göstergede şerit önerisi göstergesi
• Kalan mesafe, tahmini varış zamanı ve sokak adları hakkında bilgi
• Audio 20 CD radyonun ekranında 2D/3D görüntülerle haritalı navigasyon
• Trafik sıkışıklıklarından dinamik şekilde kaçırmak için trafik mesajları kanalı (TMC)
• Dijital radyo (DAB) (isteğe bağlı donanım)
• Dijital radyo (DAB) için ilave bir anten kullanılır. Bu, CD kalitesine yakın bir kalitede alış ve daha çok sayıda istasyon seçeneği ile birlikte daha ayrıntılı program ve trafik bilgileri sunar. Şebeke kapsama durumuna ve sinyal şiddetine bağlı olarak analog ve dijital alış arasında otomatik geçiş yapılır.
• Harman Kardon® Logic 7® surround ses sistemi (isteğe bağlı donanım)
• Dolby Digital 5.1/DTS, 450 watt gücünde çok kanallı bir amplifikatör ve bir subwoofer da dahil olmak üzere 12 adet yüksek performanslı hoparlöre sahip Harman Kardon® Logic 7® surround ses sistemi fevkalade ses karakteristikleri sunar. Her zaman aynı kalan bir ses izlenimi sağlamak için hıza duyarlı ses şiddeti kontrolü sürekli olarak ses şiddetini aracın hızına göre ayarlar.
• Konforlu telefon (isteğe bağlı donanım)
• Konforlu telefon için ihtiyacınız olan şeyler, ekranlı bir Mercedes-Benz ana ünite, uyumlu bir cep telefonu ve telefonunuzu orta konsoldaki sabit arabirim vasıtasıyla harici antene bağlamak için bir altlıktır.
• Entegre Bluetooth® arabirimi uyumlu bir cep telefonu ile kablosuz etkileşime olanak sağlar. Telefonunuzun fonksiyonlarına ekran vasıtasıyla erişilebilir. Genel metin mesajları da burada görüntülenebilir. Bir görüşme yapmak istediğinizde kumada kutusundan yararlanarak aradığınız kişiyi güvenli ve içgüdüsel bir şekilde bulabilirsiniz. Bir şarj fonksiyonu ve harici antene bağlantı vasıtasıyla iyileştirilmiş alış kalitesi de bu donanım yelpazesinin sunduğu özelliklere ilavedir.

Medya arabirimi (isteğe bağlı donanım)
Tüketici kablo seti de dahil olmak üzere iyileştirilmiş medya arabirimi, standart USB bellekler vasıtasıyla bağlanamayan orta konsoldaki taşınabilir medya çalarları bağlamak için bir çözüm sunar. Bu iPod® ve iPhone® ile medya aktarma protokolü (MTP) olan, örneğin Creative, Philips, Sandisk, Samsung veya Sony medya çalarları içerir. Sistem iz adı, albüm, sanatçı vs gibi ilave bilgileri (varsa) aracın ana ekranında okumayı kolaylaştırır. 
Taşınabilir medya çalar bağlandıktan sonra şu fonksiyonlar kullanıma sunulur:
• Tüm Audio izleri çalınabilir (DRM korumalı izler sadece iPod®’ dan)
• Videolar iPod®’ dan ve iPhone®’ dan oynatılabilir
• Kapak görüntüsünden (Cover Art) yararlanarak albüm seçimi (sadece COMAND Online olduğunda)
• Varsa, o anda çalınmakta olan ize ait kapak görüntülenir
• Çalınmakta olan ize ait sanatçı, parça ve albüm adı ile izin statüsü görüntülenir. (Audio dosyasında bir ID3 etiketi olarak mevcutsa)
• Kategori listelerinden seçim
• Tesadüfi çalma mümkün (parça, ortam karışımı)
• Şarj fonksiyonu
• Son mod fonksiyonu:
• Otomobil çalıştırıldığında iz, daha önce durdurduğu noktadan başlar.
• Bağlanan cihazın yardımcı verilerinde anahtar sözcük arama (sadece COMAND Online olduğunda)
• Sözlü kumandayla anahtar sözcük arama (sadece COMAND Online olduğunda)
• İleriye/geriye atlama ve hızlı ileri/hızlı geri fonksiyonları

COMAND Online multimedya sistemi (isteğe bağlı donanım)
COMAND Online multimedya sistemi yeni telematik kuşağının dikkat çekici özelliğidir. Bu yenilikçi sistem bir internet örün tarayıcısına sahiptir. Ve tüm Audio, telefon ve navigasyon fonksiyonlarını birleştirir .
COMAND Online multimedya sisteminin bileşenleri:
• Aux-in ve USB bağlantısı
• Eller serbest şekilde kullanım ile birlikte Bluetooth® arabirimi
• Dijital kullanım kılavuzu
• MP3 çalabilen, video ve Audio DVD’ leri/CD' leri için DVD sürücü (6’ lı DVD değiştirici isteğe bağlı donanım)
• 17.8 cm ölçüsünde renkli TFT ekran
• 2D / 3D harita görüntülü sabit diskli navigasyon
• Hava tahminleri gibi entegre internet servislerine erişim veya yerel görülecek yer aramak ile internette sörf yapmak için internet örün tarayıcı (Bluetooth® arabirimi ile birlikte internet erişimi olan bir mobil telefon gereklidir).
• Aracın ilk tescilinden başlayarak üç yıl süreyle 39 Avrupa ülkesi için ücretsiz harita güncellemesi.
• Mercedes-Benz acil çağrı sistemi (otomatik ve manuel)
• Sıkıştırılmış Audio dosyaları (MP3, WMA, AAC) için 10 GB belleğe sahip MÜZİK DİZİNİ (MUSIC REGISTER)
• Ekolayzerli ve ses şiddeti araç hızına bağlı olarak değişen radyo
• LINGUATRONIC sözlü kumanda sistemi
• Trafik mesajları kanalı (TMC Pro)
• SD bellek kartı yuvası
• Merkezi kumandalar vasıtasıyla entegre kullanım
• Trafik işaretleri asistanı
SPLITVIEW (isteğe bağlı donanım)
• Aynı anda iki farklı programı gösteren ekran: Sürücü navigasyon talimatlarını incelerken önde oturan yolcu aynı ekranda bir sinema filminin keyfini çıkarabilir. Büyük bir teknik gelişmişlik ve fevkalade ve görüntü kalitesi ile birlikte mükemmel audio ve video eğlence.
• Eğlence programının, sürücünün dikkatini dağıtmamasını sağlamak için önde oturan yolcu seçtiği programın keyfini çıkarırken kulaklık kullanabilir. Öndeki yolcunun, yolculuk sırasında telefon ve navigasyon sistemini kullanabileceğini ve COMAND kullanım ve görüntüleme sistemindeki tüm bilgilere erişebileceğini söylemeye bile gerek yok.
SAP profili ile birlikte Bluetooth® telefon modülü (isteğe bağlı donanım)
SAP profili ile donatılmış Bluetooth® telefon modülü konforlu telefona bir ilavedir. Bluetooth® SAP profili (SIM erişim profili) vasıtasıyla bir mobil telefonun bağlanabilmesini veya SIM kartı entegre SIM kart okuyucusuna takmak suretiyle telefona doğrudan kumanda edilebilmesini sağlar. 

Bir bakışta fonksiyonlar:
• SIM karttaki iletişim numaralarının otomatik olarak aktarılması
• Telefonları seçmek ve eşleştirmek, zil seslerini seçmek ve PIN numaralarını kaydetmek için telefon modülünün ana ünite vasıtasıyla kolayca kullanılması
• Telefon ve COMAND Online fonksiyonlarını paralel şekilde kullanımı mümkündür.
• Hızlı veri iletişimini destekler (mobil telefon operatörüne ve kullanılan ana üniteye bağlı )
• Kablosuz modda Bluetooth® SAP profilini veya entegre SIM kart okuyucu vasıtasıyla doğrudan SIM kartı destekleyebilir.
• Cep telefonu için USB şarj fonksiyonu
TV alıcısı (isteğe bağlı donanım)
• TV alıcısı, molalar sırasında televizyon izlemeye olanak sağlar: Alıcı ünite, DVB-T standardındaki dijital sinyalleri işler ve görüntünün de gösterildiği ekranı, sürücünün ana görüş alanı içinde bulunan COMAND Online mültimedya sistemi ile kumanda edilir.
• Ses çıkışı aracın hoparlör sistemi vasıtasıyla olur. Alış anteni arka camın içine yerleştirilmiştir. Güvenlik nedeniyle, yaklaşık 6 km/h’ nin üzerindeki hızlarda görüntü kaldırılır ve ancak aracın hızı bu sınırın altına düştüğünde tekrar görünür.
Destek sistemleri. Yaşamı kolaylaştıran teknoloji
Tüm sürüş durumlarında destek
Arkanıza yaslanın ve rahat edin. Sonuçta günlük işler yeteri kadar stresli olabilir. E-Serisi Coupé’ ye bindiğiniz zaman güvende olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Karayolunda giderken veya zorlu sürüş manevraları sırasında geniş bir yenilikçi destek sistemi yelpazesi size yardımcı olacaktır.
360 derece kamera (isteğe bağlı donanım)[1], [2]
360 derece kamera sistemi, aracın kuş bakışı çevresini COMAND Online mültimedya sisteminin ekranında görüntüler. Aracın tüm dört yanının izlenmesi, manevralar sırasında değerlendirme yapmayı kolaylaştırır.
Sistem, aracın ve çevresinin kuş bakışı bir görüntüsünü sağlayan dört kamera ve bir kumanda kutusuna sahip kısa menzilli bir kamera sisteminden oluşur. Kameralardan biri radyatör panjurunda merkezi bir yere, iki tanesi dış aynalara ve biri de bagaj kapağının orta noktasına yerleştirilmiştir. Kamera görüntülerinin oluşturduğu “sanal bakış açısı” aracın önünde ve arkasında yaklaşık üç metrelik bir alanı kapsar. Görüntü, ana ünite ekranında gösterilir. 

Geri giderken veya park yaparken, oryantasyona ve park manevralarına yardımcı olmak için geri sürüş kamerası fonksiyonundan bilinen ilave kılavuz çizgiler görüntülenir. Direksiyon döndürüldüğünde taranan alan, aracın yanları boyunca gösterilir. Vites değiştirildiğinde (ileri/geri) kamera görüntüsü otomatik olarak değişir. Dört kameranın görüntüsü, ana ünitedeki merkezi kumandalarla ayrı ayrı da seçilebilir
DİREKSİYON KUMANDASI ile birlikte DISTRONIC PLUS takip mesafesi kumandası (isteğe bağlı donanım)[3]
DISTRONIC PLUS takip mesafesi kumandası, 0 ila 200 km/h arasında bir hızla yol alırken sürücünün öndeki araca belli bir mesafeyi korumasına yardımcı olur. Şimdi ilaveten şerit çizgilerini de baz alan DİREKSİYON KUMANDASI fonksiyonu eklenmesi suretiyle arttırılmış olan işlevsellik, sürücülerin şeridinde kalmalarına yardımcı olur.
PRE-SAFE® fren ile birlikte BAS PLUS, arkadan çarpma şeklindeki kazalardan daha etkin şekilde kaçınmaya yardımcı olur. Radar sensörleri olası bir çarpışma belirlediği ve sürücü fren yaptığı takdirde duruma uygun bir fren kuvveti uygulamak için BAS PLUS devreye sokulur. BAS PLUS fonksiyonu şimdi ilk kez, özellikle şehir içi trafikte ve kavşaklarda önemli olan karşıdan karşıya geçen nesneleri ve yayaları da kapsayacak şekilde genişletilmiştir. 

30 km/h’ nin üzerindeki hızlarda potansiyel bir çarpışma tehlikesi tespit edildiği ve sürücü fren yapmadığı takdirde PRE-SAFE® fren sistemi görsel ve sesli uyarı sinyalleri verir. Sürücü bu uyarıya tepki vermediği takdirde tahmini çarpışma anından yaklaşık 1.6 saniye önce 4m/s2 yavaşlama ivmesi ile özerk şekilde bir kısmi frenleme başlatılır. Durum çok kritikse ve sürücü tepki vermiyorsa kaçınılmaz olduğu düşünülen çarpışmadan 0.6 saniye önce özerk ve otomatik olarak tam frenleme başlatılır. 

Uyarlamalı uzun far asistanı plus (isteğe bağlı donanım)[4]
İsteğe bağlı donanım olarak ışıklı diyotlu (LED) akıllı far sistemi ile birlikte alınabilen yeni uyarlamalı uzun far asistanı, karşıdan gelen veya önde giden araçlara göre far aydınlatma mesafesini otomatik olarak ayarlar. 

Uyarlamalı uzun far asistanının yumuşak geçişlerle ve uyarlamalı kısa far aydınlatma mesafesi kumandası ile yaptığı, bilinen otomatik uzun far aydınlatma mesafesi ayarına ilave olarak karşıdan gelen veya önde giden araçlar olması durumunda uzun farın ışık konisinin bir bölümü kapatılır. Böylece yolun kenarı, yolu kullanan başka kişilerin gözlerini kamaştırmaksızın aydınlatılır. Bu amaçla LED farların ışık konisinin uygun bölümü bir silindir ile kapatılır. Işığı çok güçlü şekilde yansıtan trafik işaretleri dolayısıyla sürücülerin kendi gözlerini kamaştırmasını önlemek için uyarlamalı uzun far asistanı bu gibi durumlarda kısa farları yakar. 

Durdurma (HOLD) fonksiyonu ve fren kurutma fonksiyonu ile birlikte UYARLAMALI FREN sistemi
UYARLAMALI FREN sistemi ABS kilitlemesiz fren sisteminin temel fonksiyonu ile kritik frenleme manevralarını daha güvenli şekilde yapmaya yardımcı olmak suretiyle seyir konforunu ve güvenliğini arttırırken konfor fonksiyonları, her gün karşılaşılan sürüş durumlarında sürücüye destek sağlar.
• Destekleyici tutma (HOLD) fonksiyonu: UYARLAMALI FREN sisteminin fren pedalına kısa bir süre basmak suretiyle aktif duruma geçirilen tutma (HOLD) fonksiyonu trafik ışıklarında veya dur-kalklı trafikte durdurulan aracın istenmeden kaymasını önler.
• Ekstra yardım: Rampada kalkış asistanı, yokuşta kalkış sırasında sürücü ayağını fren pedalından gaz pedalına geçirirken aracın istenmeyen şekilde geri kaymasını önler.
• Gecikmesiz fren etkisi: "Fren kurutma" fonksiyonu ıslak yollarda fren disklerinin üzerinde oluşan su tabakasını temizler.
• Daha da hızlı bir tepki için: "Ön doldurma" fonksiyonu, sürücü ayağını hızla gaz pedalından çektiği takdirde fren balatalarını fren disklerine yaklaştırır.

Uyarmalı fren asistanı da dahil olmak üzere ÇARPIŞMA ÖNLEME ASİSTANI çarpışma uyarısı
Çarpışma önleme asistanı (COLLISION PREVENTION ASSIST) 30 ila 250 km/h aralığındaki hızlarda önde giden araca olan mesafeyi ve öndeki aracın hızını ölçmek için ön tampona yerleştirilmiş sensörlerden yararlanır. Hareketsiz nesneler için denetim yapılan hız aralığı 7 ila 72 km/h arasındadır. Önde giden bir araç tespit edildiği ve araca olan mesafe belli bir eşik değerin altında olduğu takdirde görsel bir uyarı yapılır (kombi göstergedeki uyarı lambası yanar). Bu durumda takip mesafesi yetersiz demektir. Statik yakınsaklık uyarısı sadece 30 km/h veya daha büyük bir hızla hareket eden nesneler için yapılır.
Uzun far asistanı
Etraf karardığında kısa farları, arka lambaları ve plaka aydınlatmasını otomatik olarak yakmak suretiyle far asistanı sürücünün üzerindeki yükü azaltır. Bu destek sistemi, yağmur veya kar yağarken bile ön cam sileceklerinin çalışmasını belirlemek suretiyle bu görevi yerine getirir.

LED akıllı far sistemi (isteğe bağlı donanım)
Alacakaranlıkta ve geceleyin daha iyi görüş, yolu kullanan başka kişiler tarafından daha iyi görülebilme ve başkalarının gözlerini kamaştırmaksızın yolun akıllıca aydınlatılması: Bu sistem her durumda olabilecek en iyi aydınlatma kalitesini sağladığı için güvenli sürüş konusunda önemli bir yol oynar.
LED akıllı far sistemi; ışıklı diyotlu (LED) kısa ve uzun farları, dönüş sinyal lambalarını, gündüz seyir lambalarını, pozisyon işaretleme lambalarını, kırsal karayollarında, otoyollarda ve yoğun siste değişken ışık dağıtımını, aktif lamba fonksiyonunu, dinamik far aydınlatma mesafesi ayarını ve viraj lambası fonksiyonunu içerir.
• Karanlığa ışık: Kırsal karayolu lambası modunda kısa farların ışığı, yolun kenar bölgeleri alışılagelmiş farlara göre çok daha iyi aydınlatılacak şekilde dağıtılır.
• Dinamik şekilde artış: Otoyol modu otomatik olarak iki kademede aktif duruma geçirilir: Aracın hızı 90 km/h’ yi aştığında sistem, bi-xenon lambaların gücünü arttırır. Hız 110 km/h’ yi aştığında aracın bulunduğu şeridin iç tarafındaki farın ayarı da şeridin tüm genişliği yaklaşık 120 metre mesafeye kadar muntazam bir şekilde aydınlatılacak şekilde değiştirilir.
• Güvenliğin arttırılması: Sistem, daha da geliştirilmiş sis lambası ile sisli havalarda görüşü iyileştirir. Bu amaçla soldaki LED far dışa doğru döner ve aynı anda ışık konisi aşağıya doğru çevrilir. Arka sis lambası devrede ve araç 70 km/h’ nin altında bir hızla yol alırken bu lamba fonksiyonu otomatik olarak aktif duruma geçirilir.
• Her virajın takip edilmesi: Aktif far fonksiyonu sürücünün direksiyon hareketlerini izler: Araç viraj almaya başladığında direksiyon açısı, aracın düşey eksen etrafında dönme hızı ve aracın hızı ile ilgili sensör verileri farların saniyenin kesri kadar bir zamanda yana döndürülebilmesini sağlar. Viraj lambası fonksiyonu, sürücü dönüş sinyali verdiğinde veya direksiyonu çevirdiğinde viraj lambalarını otomatik olarak yakar.
• Kendi görülebilirliğini arttırmak: LED gündüz seyir lambaları aracın yolu kullanan başka kişilerce görülmesini sağlarken entegre far temizleme tertibatı farların üzerinde pislik birikmesini en aza indirir. Önlerdeki yan işaret lambaları, arka lambalar, dönüş sinyal lambaları ve plaka lambası da LED teknolojisi ile tasarlamıştır.

• Geri sürüş kamerası (isteğe bağlı donanım)[2]
• Geri sürüş kamerası konfor ve ilave güvenlik sağlar. Bagaj kapağına yerleştirilmiş olan bu kamera, isteğe bağlı bir ekstra donanım olan COMAND Online multimedya merkezi ekranına aracın arkasındaki bölgenin bir görüntüsünü iletir. Kamera görüntüsü sadece park yapmayı kolaylaştırmayıp aynı zamanda görüşün kısıtlı olduğu yerlerde manevra yaparken de yardımcı olur.
• Dijital görüntü aktarımı ve ilave elektronik yakınlaştırma fonksiyonları ile birlikte yeni optik sistemi tüm sürüş durumlarında olabilecek en iyi görüntüyü sağlar. Manevra yaparken sürücü, aracın gidiş yolunun dinamik kılavuz çizgilerle gösterildiği “geri geri giriş” modunu seçebilir. 

Araç bir römork bağlantı kaplini ile donatılmışsa bir başka mod daha mevcuttur. "Geri geri giriş” modunda sürücüye önce aracın merkez ekseni ile aynı hizaya gelecek şekilde geri geri çeki okuna yaklaşma sırasında destek sağlanır. Sürücü römorka yaklaştığında “Zoom” (yakınlaştırma) modu aracı mutlak bir hassasiyetle römork hizasına getirmesini sağlar. Bu sırada ilgili direksiyon açısında römork bağlantı kaplininin izleyeceği yolu gösteren dinamik bir kılavuz çizgi sürücüye yardımcı olur.

• Trafik işaretleri asistanı (isteğe bağlı donanım)[2][4]
• Bu genişletilmiş sistem, mevcut hız sınırı asistanını baz almaktadır. Trafik işaretleri, ön camın arkasına yerleştirilmiş bir kamera sistemi yardımıyla optik olarak algılanır.
• Sistemin fonksiyonu, şimdiye kadarki trafik işaretlerine ilaveten “sollama yasağı” ve “girilmez” işaretleri ile bu yasakları kaldıran işaretleri ve kapsayacak şekilde genişletilmiştir. Algılanan trafik işaretleri hafızada kayıtlı trafik işaretleri ile karşılaştırılır ve çakıştıkları takdirde görüntülenir. Kendi belleğinde kaydedilmiş işaretlere göre bir mantıksallık kontrolünün yanı sıra sistem, navigasyon sisteminin verilerinden de yararlanır.
Güvenlik-tüm düşüncelerimizin temeli
Mercedes-Benz’ in entegre güvenlik konsepti, araç güvenliğini dört evreye ayırır:
Başka hemen hiçbir alan Mercedes-Benz mühendisleri için yeni güvenlik teknolojileri konulu araştırmalarda sürekli etkileyici sonuçlar elde etmek kadar cazip değildir. Güvenlik konusunda ilk önemli kilometre taşına, 1950’ lerde Béla Barényi tarafından icat edilen güvenli yolcu hücresi ile ulaşılmıştır. Günümüzde bu, Mercedes-Benz araçları kazasız sürüş vizyonumuza her gün biraz daha yaklaştıran entegre güvenlik konseptinin çok sayıdaki bileşeninden sadece birisidir.
1. evre: Güvenli sürüş
Kazaların çoğu; konsantrasyondaki bir azalma, kötü görüş koşulları veya ön görülemeyen tehlikeler dolayısıyla esas çarpışmadan çok daha önce başlar. İşte bu nedenle Mercedes-Benz güvenlik konsepti, günlük kullanımda güvenli sürüşe destek sağlamak ve kritik durumlarda kontrolünüzü muhafaza etmek için bir dizi önlemden yararlanır.

360° kamera (isteğe bağlı donanım)[1]
360 derece kamera sistemi, aracın kuş bakışı çevresini COMAND Online mültimedya sisteminin ekranında görüntüler. Aracın tüm dört yanının izlenmesi, manevralar sırasında değerlendirme yapmayı kolaylaştırır.
Sistem, aracın ve çevresinin kuş bakışı bir görüntüsünü sağlayan dört kamera ve bir kumanda kutusuna sahip kısa menzilli bir kamera sisteminden oluşur. Kameralardan biri radyatör panjurunda merkezi bir yere, iki tanesi dış aynalara ve biri de bagaj kapağının orta noktasına yerleştirilmiştir. Kamera görüntülerinin oluşturduğu “sanal bakış açısı” aracın önünde ve arkasında yaklaşık üç metrelik bir alanı kapsar. Görüntü, ana ünite ekranında gösterilir. 

Geri giderken veya park yaparken, oryantasyona ve park manevralarına yardımcı olmak için geri sürüş kamerası fonksiyonundan bilinen ilave kılavuz çizgiler görüntülenir. Direksiyon döndürüldüğünde taranan alan, aracın yanları boyunca gösterilir. Vites değiştirildiğinde (ileri/geri) kamera görüntüsü otomatik olarak değişir. Dört kameranın görüntüsü, ana ünitedeki merkezi kumandalarla ayrı ayrı da seçilebilir.

STEER CONTROL (DİREKSİYON KONTROLÜ) ile birlikte DISTRONIC PLUS yakınsaklık kumandası (isteğe bağlı donanım)[2]
DISTRONIC PLUS takip mesafesi kumandası, 0 ila 200 km/h arasında bir hızla yol alırken sürücünün öndeki araca belli bir mesafeyi korumasına yardımcı olur. Şimdi ilaveten şerit çizgilerini de baz alan DİREKSİYON KUMANDASI fonksiyonu eklenmesi suretiyle arttırılmış olan işlevsellik, sürücülerin şeridinde kalmalarına yardımcı olur.
PRE-SAFE® fren ile birlikte BAS PLUS, arkadan çarpma şeklindeki kazalardan daha etkin şekilde kaçınmaya yardımcı olur. Radar sensörleri olası bir çarpışma belirlediği ve sürücü fren yaptığı takdirde duruma uygun bir fren kuvveti uygulamak için BAS PLUS devreye sokulur. BAS PLUS fonksiyonu şimdi ilk kez, özellikle şehir içi trafikte ve kavşaklarda önemli olan karşıdan karşıya geçen nesneleri ve yayaları da kapsayacak şekilde genişletilmiştir. 

30 km/h’ nin üzerindeki hızlarda potansiyel bir çarpışma tehlikesi tespit edildiği ve sürücü fren yapmadığı takdirde PRE-SAFE® fren sistemi görsel ve sesli uyarı sinyalleri verir. Sürücü bu uyarıya tepki vermediği takdirde tahmini çarpışma anından yaklaşık 1.6 saniye önce 4m/s2 yavaşlama ivmesi ile özerk şekilde bir kısmi frenleme başlatılır. Durum çok kritikse ve sürücü tepki vermiyorsa kaçınılmaz olduğu düşünülen çarpışmadan 0.6 saniye önce özerk ve otomatik olarak tam frenleme başlatılır. 
Yanıp sönen uyarlamalı fren lambaları
Arkadan gelen araçların sürücüleri için daha iyi algılama güvenliği ve daha kısa tepki süreleri: Arkadan gelenlere bir acil durum frenleme manevrası yapılmakta olduğunu belirtmek suretiyle uyarlamalı fren lambası, arkadan çarpma şeklinde kazaları önlemek konusunda önemli bir katkı sağlayabilir.
Sürücü 50 km/h’ nin üzerinde bir hızla giderken acil olarak durduğu takdirde arkadan gelenleri uyarmak için fren lambaları yanıp sönmeye başlar. Araç 70 km/h’ nin üzerinde bir hızla giderken durduğunda dörtlü flaşörler otomatik olarak yakılır.
PARKTRONIC sistemini de içeren aktif park asistanı
Aktif park asistanı, park yeri ararken ve park yaparken sürücüye yardımcı olur. Sistem, ultrason sensörleri ile bir park yerinin yola paralel veya dik şekilde park etmek için yeterli büyüklükte olup olmadığını tespit edebilir.
Aktif park asistanı, güvenli ve konforlu sürüşe önemli bir katkı yapar. Sürücülerin yola paralel veya yola dik uygun park yerleri bulmalarına, park etmelerine, aktif direksiyon ve fren müdahaleleri ile park yerinden çıkmalarına yardımcı olur. Entegre PARKTRONIC aracın önündeki ve arkasındaki engellere karşı uyarı yapar. 

Sürücü, gösterilen park yerinin önünde durarak aracı geri vitese takmak ve kombi göstergede görünen komutu onaylamak suretiyle park manevrasını başlatır. Aktif park asistanı (azami 10 km/h hızla) direksiyon motorları yardımıyla park yerine giriş sırasında direksiyona kumanda eder. Sürücü sadece gaz ve fren pedallarına kumanda eder.

Aktif şerit takip asistanı (isteğe bağlı donanım)[2]
Araç, istenmeden sistem tarafından tespit edilmiş bir şerit çizgisinin üzerinden geçtiği ve bulunduğu şeridi terk ettiği takdirde aktif şerit takip asistanı hemen direksiyon simidinin belirgin şekilde titreşmesi suretiyle sürücüyü uyarır.
Şerit çizgisi kesiksiz şekilde ve sürücü uyarıya tepki vermezse sistem münferit tekerlekleri gerekli şekilde frenler. Bu, aracı şeridine geri döndürebilir. Ancak şerit çizgisinin üzerinden geçmeden önce sürücü dönüş sinyali verdiyse veya direksiyon simidini iyice döndürdüyse sistem, şerit değişikliğinin istenerek yapıldığını varsayar ve tepki vermez. İlk kez E-Serisinde kullanılan bu genişletilmiş sistem kesikli şerit çizgilerinin üzerinden geçerken başka tehlikeleri ve karşıdan gelen trafiği de algılar.

Aktif kör nokta asistanı (isteğe bağlı donanım)[2]
Aktif kör nokta asistanı, sürücünün araç şerit değiştirirken sağda ve solda bulunan araçların oluşturduğu potansiyel tehlikelerden kaçınmasına yardımcı olur.
30 ila 250 km/h arasındaki hızlarda yakın bölge radar sensörleri zor görülen kör nokta bölgelerini gözetim altında tutar. Sistem, gözetim altında tutulan bölgede başka bir araç bulunduğunu belirlediği takdirde ilgili dış aynada tehlike uyarısı olarak bir üçgen görünür. Sürücü bundan sonra dönüş sinyali verdiği takdirde sesli bir uyarı yapılır. İki şerit ötedeki araçlar, aracın bulunduğu şeride girdiğinde de bu şekilde uyarı yapılır. Sürücü uyarı sinyaline tepki vermezse sistem, olası bir kazayı önlemek için münferit tekerlekleri otomatik olarak frenler.

Kilitlemesiz fren sistemi (ABS)
Kilitlemesiz fren (ABS) sistemi, özellikle kritik frenlemeler sırasında sürüş güvenliğini arttırır. Kuvvetli fren yapıldığında ABS, her bir tekerlekteki fren basıncını ayarlamak suretiyle tekerleklerin bloke olmasını azaltır. 

Bu, aracın gidiş yönünü korumasını ve azami fren kuvveti uygulanırken direksiyona kumanda edilebilmesini sağlar. 

Başka bir deyişle: ABS, bir kazadan kaçınmak için sürücünün aynı anda fren yapmasını ve aracı yönlendirmesini mümkün kılarak hassas şekilde kaçış manevrası yapmasına olanak sağlar.
Anti-patinaj sistemi (ASR)
Anti-patinaj kumandası (ASR), kalkış ve hızlanma sırasında tekerleklerin patinaj yapmamasını sağlar. Özellikle karda, buzda ve gevşek zeminde ilk hareket sırasında anti-patinaj kumandası münferit tekerleklerin patinaj yaparak aracın yana kaymasını önler.
Sistem, tekerleklerin kayma karakteristiklerini izlemek için devir sayısı sensörlerinden yararlanır. Sistem, bir tekerleğin patinaj yapmaya başladığını algıladığında anti patinaj kumandası, fren yapmak ve motor yönetim sistemine müdahale etmek suretiyle tekerleğin devir sayısını düzelterek tekerleğin kaymasını azaltır ve patinaj yapmasını önler.

Dikkat asistanı (ATTENTION ASSIST)
Dikkat asistanı (ATTENTION ASSIST) özellikle uzun yolculuklarda ve geceleyin araç kullanırken yardımcı olur; sistem, sürücünün yorulduğunu ve dikkatinin azaldığını tespit ettiğinde sürücüyü uyarır.
Dikkat asistanı (ATTENTION ASSIST) 60 ila 200 km/h arasındaki hızlarda dalgınlık veya dikkatsizlik belirtileri tespit ettiğinde sürücüyü görsel ve sesli olarak uyarır. Geri plan bilgisi: Daha önceden belirlenmiş olan bireysel sürücü profiline kıyasla herhangi bir değişikliği belirlemek için sensörler sürücünün sürüş davranımını analiz eder.
Otomatik çocuk koltuğu algılama tertibatı (ACSR) (isteğe bağlı donanım)
Otomatik çocuk koltuğu algılama sistemi, Mercedes-Benz aksesuar yelpazesinde yer alan transponderli çocuk koltuklarını algılar ve ön yolcu hava yastığını otomatik olarak aktif durumdan çıkarır.
Ön yolcu koltuğuna entegre edilmiş bir anten sinyaller gönderir. Ön yolcu koltuğunda Mercedes-Benz aksesuar yelpazesinde yer alan bir çocuk koltuğu varsa çocuk koltuğundaki transponderler bu sinyalleri tespit eder ve bir geri besleme sinyali gönderir. Otomatik çocuk koltuğu algılama sistemi, bu geri besleme sinyaline dayanarak çocuk koltuğu ister öne, ister arkaya bakar şekilde monte edilmiş olsun, ön yolcu hava yastığını aktif durumdan çıkarır. Hava yastığının aktif durumdan çıkartılmış olduğunu belirtmek için bir gösterge lambası yanar. Kemer gerdirici ve ön yolcu tarafında bulunan yan hava yastığı, kalça hava yastığı ve baş hava yastığı gibi diğer hava yastıkları çocuğu korumak için aktif olarak kalır. Çocuk koltuğu söküldükten sonra ön yolcu hava yastığı otomatik olarak tekrar aktif duruma geçirilir.

Tutma (HOLD) ve fren kurutma fonksiyonu ile birlikte UYARLAMALI FREN (ADAPTIVE BRAKE) sistemi
UYARLAMALI FREN sistemi ABS kilitlemesiz fren sisteminin temel fonksiyonu ile kritik frenleme manevralarını daha güvenli şekilde yapmaya yardımcı olmak suretiyle seyir konforunu ve güvenliğini arttırırken konfor fonksiyonları, her gün karşılaşılan sürüş durumlarında sürücüye destek sağlar.
• Destekleyici tutma (HOLD) fonksiyonu: UYARLAMALI FREN sisteminin fren pedalına kısa bir süre basmak suretiyle aktif duruma geçirilen tutma (HOLD) fonksiyonu trafik ışıklarında veya dur-kalklı trafikte durdurulan aracın istenmeden kaymasını önler.
• Ekstra yardım: Rampada kalkış asistanı, yokuşta kalkış sırasında sürücü ayağını fren pedalından gaz pedalına geçirirken aracın istenmeyen şekilde geri kaymasını önler.
• Gecikmesiz fren etkisi: "Fren kurutma" fonksiyonu ıslak yollarda fren disklerinin üzerinde oluşan su tabakasını temizler.
• Daha da hızlı bir tepki için: "Ön doldurma" fonksiyonu, sürücü ayağını hızla gaz pedalından çektiği takdirde fren balatalarını fren disklerine yaklaştırır.
Uyarlamalı fren asistanı da dahil olmak üzere COLLISION PREVENTION ASSIST (çarpışma önleme asistanı) çarpışma uyarısı
• Çarpışma önleme asistanı (COLLISION PREVENTION ASSIST) 30 ila 250 km/h aralığındaki hızlarda önde giden araca olan mesafeyi ve öndeki aracın hızını ölçmek için ön tampona yerleştirilmiş sensörlerden yararlanır. Hareketsiz nesneler için denetim yapılan hız aralığı 7 ila 72 km/h arasındadır. Önde giden bir araç tespit edildiği ve araca olan mesafe belli bir eşik değerin altında olduğu takdirde görsel bir uyarı yapılır (kombi göstergedeki uyarı lambası yanar). Bu durumda takip mesafesi yetersiz demektir. Statik yakınsaklık uyarısı sadece 30 km/h veya daha büyük bir hızla hareket eden nesneler için yapılır.
Otomatik farlarla birlikte far asistanı
• Etraf karardığında kısa farları, arka lambaları ve plaka aydınlatmasını otomatik olarak yakmak suretiyle far asistanı sürücünün üzerindeki yükü azaltır. Bu destek sistemi, yağmur veya kar yağarken bile ön cam sileceklerinin çalışmasını belirlemek suretiyle bu görevi yerine getirir.

LED akıllı far sistemi (isteğe bağlı donanım)
Alacakaranlıkta ve geceleyin daha iyi görüş, yolu kullanan başka kişiler tarafından daha iyi görülebilme ve başkalarının gözlerini kamaştırmaksızın yolun akıllıca aydınlatılması: Bu sistem her durumda olabilecek en iyi aydınlatma kalitesini sağladığı için güvenli sürüş konusunda önemli bir yol oynar.
LED akıllı far sistemi; ışıklı diyotlu (LED) kısa ve uzun farları, dönüş sinyal lambalarını, gündüz seyir lambalarını, pozisyon işaretleme lambalarını, kırsal karayollarında, otoyollarda ve yoğun siste değişken ışık dağıtımını, aktif lamba fonksiyonunu, dinamik far aydınlatma mesafesi ayarını ve viraj lambası fonksiyonunu içerir.
• Karanlığa ışık: Kırsal karayolu lambası modunda kısa farların ışığı, yolun kenar bölgeleri alışılagelmiş farlara göre çok daha iyi aydınlatılacak şekilde dağıtılır.
• Dinamik şekilde artış: Otoyol modu otomatik olarak iki kademede aktif duruma geçirilir: Aracın hızı 90 km/h’ yi aştığında sistem, bi-xenon lambaların gücünü arttırır. Hız 110 km/h’ yi aştığında aracın bulunduğu şeridin iç tarafındaki farın ayarı da şeridin tüm genişliği yaklaşık 120 metre mesafeye kadar muntazam bir şekilde aydınlatılacak şekilde değiştirilir.
• Güvenliğin arttırılması: Sistem, daha da geliştirilmiş sis lambası ile sisli havalarda görüşü iyileştirir. Bu amaçla soldaki LED far dışa doğru döner ve aynı anda ışık konisi aşağıya doğru çevrilir. Arka sis lambası devrede ve araç 70 km/h’ nin altında bir hızla yol alırken bu lamba fonksiyonu otomatik olarak aktif duruma geçirilir.
• Her virajın takip edilmesi: Aktif far fonksiyonu sürücünün direksiyon hareketlerini izler: Araç viraj almaya başladığında direksiyon açısı, aracın düşey eksen etrafında dönme hızı ve aracın hızı ile ilgili sensör verileri farların saniyenin kesri kadar bir zamanda yana döndürülebilmesini sağlar. Viraj lambası fonksiyonu, sürücü dönüş sinyali verdiğinde veya direksiyonu çevirdiğinde viraj lambalarını otomatik olarak yakar.
• Kendi görülebilirliğini arttırmak: LED gündüz seyir lambaları aracın yolu kullanan başka kişilerce görülmesini sağlarken entegre far temizleme tertibatı farların üzerinde pislik birikmesini en aza indirir. Önlerdeki yan işaret lambaları, arka lambalar, dönüş sinyal lambaları ve plaka lambası da LED teknolojisi ile tasarlamıştır

• Lastik basıncı kaybı uyarı sistemi
• Lastik basıncı kaybı uyarı sistemi münferit yastıkların basınçlarında eşit olmayan bir şekilde azalma tespit ettiğinde hemen sürücüye haber verir, bu da kazaları önlemeye yardımcı olur. Sistem, münferit tekerleklerin dönme hızlarını izler ve bu hızların değişmesine bağlı olarak önemli basınç kayıplarını fark edebilir. Uyarı, kombi göstergedeki bir ekran vasıtasıyla yapılır.
Geri sürüş kamerası (isteğe bağlı donanım)[3]
• Geri sürüş kamerası konfor ve ilave güvenlik sağlar. Bagaj kapağına yerleştirilmiş olan bu kamera, isteğe bağlı bir ekstra donanım olan COMAND Online multimedya merkezi ekranına aracın arkasındaki bölgenin bir görüntüsünü iletir. Kamera görüntüsü sadece park yapmayı kolaylaştırmayıp aynı zamanda görüşün kısıtlı olduğu yerlerde manevra yaparken de yardımcı olur.
• Dijital görüntü aktarımı ve ilave elektronik yakınlaştırma fonksiyonları ile birlikte yeni optik sistemi tüm sürüş durumlarında olabilecek en iyi görüntüyü sağlar. Manevra yaparken sürücü, aracın gidiş yolunun dinamik kılavuz çizgilerle gösterildiği “geri geri giriş” modunu seçebilir. 

Araç bir römork bağlantı kaplini ile donatılmışsa bir başka mod daha mevcuttur. "Geri geri giriş” modunda sürücüye önce aracın merkez ekseni ile aynı hizaya gelecek şekilde geri geri çeki okuna yaklaşma sırasında destek sağlanır. Sürücü römorka yaklaştığında “Zoom” (yakınlaştırma) modu aracı mutlak bir hassasiyetle römork hizasına getirmesini sağlar. Bu sırada ilgili direksiyon açısında römork bağlantı kaplininin izleyeceği yolu gösteren dinamik bir kılavuz çizgi sürücüye yardımcı olur.

• Şerit takip asistanı (isteğe bağlı donanım)[4]
• Araç, sürücü istemeden şerit çizgilerinin üzerinden geçtiği ve bulunduğu şeridi terk ettiği takdirde şerit takip asistanı direksiyon simidinin belirgin şekilde titreşmesi suretiyle sürücüyü uyarır. Şerit çizgisinin üzerinden geçmeden önce dönüş sinyali verilmiş veya direksiyon simidi iyice döndürülmüşse sistem, şerit değişikliğinin istenerek yapıldığını varsayar ve tepki vermez.

• Direksiyon kumandası (STEER CONTROL) (isteğe bağlı donanım)
• STEER CONTROL (direksiyon kumandası) destek sistemi, aracın arkasını bırakması durumunda ve yol düzeyinin sürtünme özelliklerinin farklı olduğu yerlerde fren yaparken düzeltici müdahalelerde bulunmak suretiyle güvenliği arttırır.
• ESP® kumanda kutusu söz konusu durumda gereken ilave direksiyon torkunu hesaplar. Daha sonra elektrikli servo desteği (EPS), uygun direksiyon komutunu icra eder. Araç savrulmaya başladığında sistem, direksiyon simidinin duyulur şekilde sarsılmasıyla sürücünün direksiyonu gerekli şekilde karşı yönde çevirmesine yardımcı olur.
• Kör nokta asistanı (isteğe bağlı donanım)[4]

2. evre: Kritik durumlarda
Mercedes-Benz, otomotivde güvenlik demektir. İşte bu nedenle araçlarımız, her yolculuğu olabildiğince güvenli kılmak için kritik sürüş durumlarında bile yolcularına destek sağlayabilirler.

Yandan gelen trafik asistanı ve yaya koruması ile birlikte BAS PLUS fren asistanı (isteğe bağlı donanım)[2]
BAS PLUS sistemi şimdiye kadar aracın önde giden bir araca veya hareketsiz bir cisme çarpacağı durumlarda sürücüye yardımcı oluyordu. 250 km/h hıza kadar aktif olan bu sistem, bir acil durumda sürücü fren yaptığında gerekli fren kuvvetini sağlar.
E-Serisinde BAS PLUS fonksiyonu ilk kez hareketsiz nesneleri (kavşak asistanı) ve aracın önünde karşıdan karşıya geçen yayaları kapsayacak şekilde genişletilmiştir, ki bu özellikle şehir içi trafiği ve kavşaklar açısından önemlidir. Sistem, aracın ön tarafında karşıdan karşıya geçen veya hareketsiz duran yada yavaş hareket eden yayaları ve nesneleri algılayarak sürücüyü uyarır ve 72 km/h’ ye kadar olan hızlarda bir acil frenleme sırasında yardımcı olur.

PRE-SAFE® yolcu koruma sistemi
PRE-SAFE® yolcu koruma sistemi kritik sürüş durumlarını algılar ve gerekirse araçta bulunanların yaralanması tehlikesini azaltmak için tersinir güvenlik sistemlerini önleyici mahiyette aktif duruma geçirebilir.
Bu, ESP® ve BAS gibi sistemlerden gelen sensör verilerinin PRE-SAFE® tarafından sürekli izlenerek aracın önden kayması/arkasını bırakması gibi sürüş durumlarının ve acil duruşların tespit edilmesine dayanır.

Kritik bir sürüş durumunun tipik özellikleri tespit edildiği takdirde saniyenin kesri kadar bir zamanda elektronik kemer gerdiriciler aktif duruma geçirilir, elektrikle ayarlanabilen ön yolcu koltuğu (sadece hafıza paketi olduğunda) çarpışma açısından daha uygun bir konuma getirilir ve yan camlar ile panoramik sürgülü cam tavan (isteğe bağlı donanım) otomatik olarak kapatılır. 

PRE-SAFE® fren (isteğe bağlı donanım)[2]
7 ila 200 km/h aralığındaki hızlarda potansiyel bir çarpışma tespit edildiği ve sürücü yeteri kadar erken fren yapmadığı takdirde PRE-SAFE® fren sistemi görsel ve sesli sinyaller çıkarır.
Sürücü bu uyarıya tepki vermediği takdirde sistem hesabi çarpışma anından 1.6 saniye önce azami 4m/s2 yavaşlama ivmesi ile özerk şekilde bir kısmi frenleme başlatır. 
Sistem, durumu son derece kritik olarak değerlendirdiği ve sürücüden herhangi bir tepki gelmediği takdirde, kaçınılmaz olduğu düşünülen çarpışmadan 0.6 saniye önce otomatik olarak bir tam frenleme başlatılır. E-Serisinde PRE-SAFE® fren ilk kez, yayalar algılandığında da aktif duruma geçmektedir.

PRE-SAFE® PLUS (isteğe bağlı donanım)[2]

3. evre: Bir kazada
Mercedes-Benz otomobiller kazaları önlemek için çok sayıda güvenlik sistemine sahiptir. Ancak olabilecek en kötü şey meydana geldiği taktirde araçta bulunan herkesi olabilecek en iyi şekilde korumak için bir dizi farklı güvenlik önlemi devreye sokulur.
Sürücü ve öndeki yolcu için hava yastıkları
Sürücü ve ön yolcu hava yastıkları bir çarpışmada vücudun üst kısmını ve başı korumaya yardımcı olur-ve aynı zamanda vücudun tümü için ilave stabilite sağlar. Böylece bir kazada oluşan yaralanmaların şiddeti azaltılabilir. Çarpışma sensörleri belli bir şiddette bir çarpışma tespit ettiği takdirde hava yastıkları açılır.

Aktif motor kaputu
Aktif kaput fonksiyonu, kaputla çarpışan yayalar ve bisikletlilerin yaralanma tehlikesini azaltır. Çarpışmayı hafifletmek için aktif kaputun arka tarafı yay kuvveti ile yaklaşık 5 santim havaya kalkar

ISOFIX çocuk koltuğu tespit noktaları
ISOFIX çocuk koltuğu tespit noktaları, ISOFIX tespit sisteminin kullanıldığı çocuk koltukları için tasarlanmıştır. Bu sistemin çocuk koltuklarının tespit edilmesini kolaylaştırması, çocuk koltuklarının hatalı şekilde tespit edilmesi tehlikesini azaltır. İlave Top Tether tespit noktalarının her birine bir kayış daha tespit edilerek çocuk koltuğunun öne devrilmesi önlenir. Bu da çocuk koltuğu tespit sistemini daha da sağlam hale getirir.

Sürücü için diz hava yastığı
Sürücü tarafında standart olan diz hava yastığı bir çarpma sırasında bacakları korumaya yardımcı olur ve aynı zamanda vücudun tamamına destek sağlayarak kaza sonucu oluşan yaralanmaların potansiyel şiddetini azaltır. Çarpışma sensörleri belli şiddette bir çarpma algıladığında diz hava yastığı açılır

Önde NECK-PRO lüks koltuk başlıkları
Sistem, bir arkadan çarpma tespit ettiğinde aktif duruma geçirilen sürücü ve ön yolcu için NECK-PRO lüks koltuk başlıkları bir boyun travması tehlikesini azaltabilirler. Bir çarpışma meydana geldiğinde bu koltuk başlıkları, bir yay mekanizması yardımıyla öne ve yukarıya doğru hareket ederek çarpışmanın erken bir evresinde başın desteklenmesini ve belkemiğine gelen yükün azaltılmasını sağlar. Koltuk başlıkları devreye girdikten sonra manuel olarak orijinal konumlarına döndürülebilirler.
Önde yan hava yastıkları ve kalça hava yastıkları

4. evre: Bir kazadan sonra
Bir kazadan sonra olabilecek hasarları azaltmak ve kurtarma servislerinin çalışmalarına destek sağlamak için kazanın tipine ve şiddetine bağlı olarak bir dizi farklı eylem başlatılır:
• Olabilecek en iyi koruma: Motor otomatik olarak durdurulur ve yakıt beslemesi kesilir.
• Göz alıcı aydınlatma: Yeni bir kaza tehlikesini azaltmak ve otomobilin bulunmasını kolaylaştırmak için dörtlü flaşörler ve iç lambalar otomatik olarak yakılır.
• Kaçışın kolaylaştırılması: Kapı kilit mekanizmaları otomatik olarak açılır.
• Kurtarmaya yardımcı olacak önlemler: Çamurluk ile kapı arasındaki entegre çarpışma mafsalları bir önden çarpmadan sonra kapıların açılmasını kolaylaştırabilir.
• Yardımcı bağlantı: COMAND Online’ nın bir parçası olan Mercedes-Benz acil çağrı sistemi, araç içi emniyet sistemi bir kaza olduğunu algılar algılamaz devreye alınan ve araca bağlanan bir mobil telefonla otomatik olarak bir acil durum çağrısı yapar. Aynı anda araç ile ilgili GPS konum verileri ve diğer veriler Mercedes-Benz acil çağrı merkezine bildirilir. O zaman merkez ile görüşülmesi mümkün olur. Acil durum kumanda sistemi manuel olarak da tetiklenebilir.
Kurtarma servisleri için bir bilgi kaynağı olarak Mercedes-Benz, çok sayıda dilde hazırlanmış (ve internet vasıtasıyla dünyanın her yerinden erişilebilen) kurtarma talimatları da yayınlamıştır.

Çevre - Hızlı şekilde yarına
Çevreyle uyumlu konseptler
Mercedes-Benz BlueEFFICIENCY, öncü verimlilik teknolojileri ile birlikte yakıt tüketimi ve emisyon düzeylerini iyileştirilmesi temelinde yenilikçi önlem paketleri anlamına gelir.
BlueEFFICIENCY önlemleri
BlueEFFICIENCY önlemleri, yakıt tasarrufuna ve çevre üzerindeki yükü hafifletmeye yardımcı olabilecek kapsamlı iyileştirme faaliyetleridir. E-Serisi Cabrio’ da da yakıt tüketimini en aza indirmek için, en verimli motorlarla olabilecek en iyi aerodinamik ve enerji yönetimi önlemleri bir araya getirilmiştir
ECO göstergesi
Kombi göstergedeki ECO ekranı kişinin sürüş tarzının verimliliği hakkında bilgi sağlayarak sürücüyü, sürüş tarzını değiştirmek suretiyle yakıt tüketimini azaltmaya teşvik eder.

ECO start/stop fonksiyonu
ECO start/stop fonksiyonu, otomobil durduğunda (örneğin trafik tıkanıklığında veya trafik ışıklarında) motoru otomatik olarak durdurmak suretiyle yakıt tüketimini ve emisyonları azaltır.
ECO start/stop fonksiyonu ile donatılmış araçlar, marş motoru yerine bir marş motoru/alternatör ile donatılmıştır. Akıllı kumanda elektroniği, araç yol alırken marş motoru/alternatörün aracın elektrik sistemi için enerji sağlamasını ve marş motoru modunda motoru çalıştırmak için gerekli torku vermesini sağlar.
• Potansiyel tasarruf: Manuel şanzımanlı araçlarda kombi göstergede görüntülenen vites değiştirme önerisi, yakıt tasarrufu için sürücünün erkenden vites büyütmesini talep eder.
• konfigürasyon seçenekleri: ECO start/stop fonksiyonu manuel olarak aktif durumdan çıkarılabilir ve örneğin iç mekan sıcaklığı belirlenmiş bir değerin altına düştüğünde otomatik olarak devreden çıkarılır (klima sistemiyle ağ halinde çalışır).
• Aerodinamik
• Aerodinamik etkinlik amaçlanarak tasarlanmış dış aynalar ve radyatör davlumbazının iç tarafında bulunan ve ihtiyaca göre kumanda edilen panjurlar (E 350 BlueTEC dışında 4 ve 6 silindirli modellerde) aracın aerodinamiğini iyileştirerek yakıt tüketimini azaltmaktadır.

E Serisi Coupé’ yi verimli kılan teknolojiler
CDI dizel motorların en yeni kuşağı, karşı konulmaz performans karakteristikleri ile düşük yakıt tüketimini bir arada sunmaktadır. Enjeksiyon basıncı arttırılarak çalışma sükuneti arttırılmış ve gürültü düzeyi azaltılmış; sıkıştırma oranının azaltılması emisyonların azalmasını sağlamıştır.

Yeni benzinli motorlarda kullanılan direkt enjeksiyon, arttırılan sıkıştırma oranı ve turbo besleme olağanüstü tork ve güç değerleri ile birlikte daha az gürültü sağlamaktadır. Yenilikçi motor teknolojisi, önceki modellere kıyasla yakıt tüketimini ve emisyonları önemli ölçüde azaltmıştır. 

BlueDIRECT motor teknolojisi
Gaz pedalına hızlı bir tepki için V6 ve V8 silindirli BlueDIRECT motorların en yeni kuşağı; motor hacminin küçültülmesi, direkt benzin enjeksiyonu ve turboşarj (E 400 ve E 500) gibi önlemler içermektedir. Yenilikçi BlueDIRECT motor teknolojisi, yakıt tüketiminin ve egzoz emisyonlarının önceki modellere kıyasla önemli ölçüde azaltılabilmesini sağlamıştır.

BlueTEC katalizatör teknolojisi
BlueTEC katalizatör teknolojisinde egzoz gazlarının temizlenmesi için AdBlue® maddesinden yararlanılır. Bu, azot oksit emisyonlarının %90’ a varan oranda azaltılabilmesini sağlamaktadır. Dünyanın bu gelmiş geçmiş en temiz dizel teknolojisi, gelecekte yürürlüğe girecek Euro 6 emisyon normları ile istenen şartları şimdiden sağlamaktadır.
İç mekan konseptleri: Lüks ve eşsiz
Coupé otomobilinize bireysel bir hava verin.
E-serisi Coupé, sıradan bir araç değildir. ELEGANCE ve AVANTGARDE tasarım konseptleri, aracın iç mekanını kendi kişisel tarzınıza uydurmanızı sağlar. Seçenekler arasında döşeme renkleri ve kaplama tasarımları vardır

ELEGANCE
ELEGANCE iç mekan konsepti, sportif E-Serisi Coupé otomobilin şıklığını vurgular. Polisajlı alüminyum süs parçalarının yer aldığı iç mekan renk içinde renk (tone-in-tone) görünümlü olup A ve C direkleri ile tavan, açık renkli bir kumaşla kaplanmıştır.
Renk konsepti, kontrast olan fakat çok göze batmayan bir renkte kombi gösterge ve direksiyon simidi ile vites kolunun bulunduğu sürücü mahallinde devam eder (iç mekan renginin siyah olduğu otomobiller hariç). 

Döşeme için standart seçenekler, siyah veya alpaka grisi renkte kumaş/ARTICO yapay deri kombinasyonudur. İsteğe bağlı donanım seçenekleri arasında siyah, alpaka grisi ve badem beji renkte deri veya napa deri vardır.

İsteğe bağlı donanım olarak kahverengi çam ağacı, kök ceviz veya siyah piyano boyası (badem beji ile birlikte sunulmamaktadır) süs parçaları da mevcuttur. Gösterge panelinin üst kısmı daha da bireyselleştirilebilir, üzerinde süs dikişleri olan donanım renginde napa deri ile de kaplanabilir
AVANTGARDE
E Serisi Coupé otomobilinizin sportif yanını vurgulamak isterseniz, temel rengin siyah olduğu, siyah A ve C direkleri ile siyah tavan döşemesine sahip AVANTGARDE iç mekan konseptini seçebilirsiniz.
Koltuklar, kapı orta panelleri ve arka yan elemanlar için temel siyah renge ilaveten dört kontrast renk seçeneği sunulmaktadır: Standart donanım olan siyah renkli kumaş/ARTICO yapay deri kombinasyonu veya isteğe bağlı donanım olarak siyah, alpaka grisi, badem beji, flamenko kırmızısı ve doğal bej renklerde deri. İsteğe bağlı olarak tüm bu renklerde napa deri de alınabilir.

İsteğe bağlı olarak süs parçaları, siyah dişbudak ağacı veya siyah piyano boyası olarak da alınabilir. Gösterge panelinin üst kısmı, üzerinde süs dikişleri olan donanım renginde napa deri ile de kaplanarak daha da bireyselleştirilebilir.
Donanım paketleri – özel istekleri her zaman hoş karşılarız
Coupé otomobile kendi kişisel havanızı verin
Ayrıcalıklı donanım paketleri E-Serisi Coupé’ nin performansını daha da güçlendirebilmenizi sağlar. Sistemler, daha da dinamik bir tepki veya daha da konforlu bir sürüş deneyimi sağlayabilirler.

Eşya koyma yerleri paketi (isteğe bağlı donanım)
Eşya koyma yeri seçeneklerinin çokluğu, iç mekanda tertip ve düzen oluşturur. Ön koltukların altlarındaki eşya sandıkları ve arkadaki ayak bölmelerinde bulunan eşya fileleri bunu sağlar.

Eşya koyma yerleri paketi (isteğe bağlı donanım)
Hırsızlığa karşı koruma paketi, aracı soygunlara, hırsızlığa ve yetkisiz şekilde çekip götürmeye karşı korumaya yardımcı olan çeşitli donanımları birleştirmektedir. Bunların arasında, çekme koruması ile birlikte soygun-hırsızlık (EDW) alarm sistemi ve iç mekan denetim sistemi vardır. Araç kilitlenirken sistem uzaktan kumanda ile aktif duruma geçirilmişse bir hırsızlık veya araca yetkisiz şekilde giriş durumunda bir alarm sesi çıkarılır.
Sadece yetki olduğunda: Yetkisiz bir kişi aracın kapılarından birini, bagaj kapağını veya motor kaputunu açtığı takdirde sistem alarm verir. Kontak kilidi kısa devre edildiği/söküldüğü veya fren pedalına basıldığı takdirde de alarm verilir. 

Hareket durumunda: Aracı çekerek götürmeye karşı koruma fonksiyonu aracın konumundaki değişikliklere tepki verir ve istendiğinde - örneğin otomobil çekilecek veya başka bir aracın üzerine yüklenecekse-aktif durumdan çıkarılabilir.
Sürüş destek paketi Plus (isteğe bağlı donanım)
Daha da geliştirilmiş sürüş destek paketi Plus günlük kullanım durumlarında güvenliğe aktif bir katkı yapar. Gidilecek yere güvenle ulaşmak için takip mesafesi kumandası, şerit değiştirme kumandası, kör nokta uyarısı ve duruş mesafesinin kısaltılması fonksiyonları son derece önemlidir.
Donanımlara gelen bakış:

Direksiyon kumandası (STEER CONTROL) ile birlikte DISTRONIC PLUS takip mesafesi kumandası, sürücünün önde giden araçla arasında önceden belirlenmiş bir mesafeyi veya seçilmiş bir hızı muhafaza etmesine yardımcı olur. Ancak sistem, sadece öndeki araca olan mesafeyi ölçmez; direksiyon kumandası (STEER CONTROL) alt fonksiyonu oryantasyon için şerit çizgilerinden yararlanarak sürücünün şeridinde kalmasına yardımcı olur. Gerekli düzeltmeler, bu amaçla kombi göstergede bir direksiyon simidi sembolü ve direksiyon simidi vasıtasıyla sürücüye geri besleme sağlayan elektrikli direksiyon sistemi tarafından yapılır. 
Aktif kör nokta asistanı, radar sensörlerinden yararlanarak aracın sağında, solunda ve arkasındaki kör noktaları gözetim altında tutar. Gözetim altında tutulan bölgede bir araç olduğu belirlendiğinde sürücü tarafındaki dış aynada bir uyarı sembolü görüntülenir. Sürücü bu uyarıyı dikkate almayıp şerit değiştirmeye başladığında ESP® sistemi aktif olarak müdahale eder.
Aktif şerit takip asistanı sürekli olarak şerit çizgilerini izler. Sistem aracın kontrolsüz şekilde bir şerit çizgisinin üzerinden geçtiğini belirlediği takdirde aktif bir fren müdahalesi ile buna karşı koyabilir. İlk kez E-Serisinde kullanılan bu geliştirilmiş sistem, kesikli şerit çizgilerinin üzerinden geçerken ve sollama sırasında karşıdan gelen araçlar gibi başka tehlikeleri de fark eder.
İleri görüşlü BAS PLUS fren asistanı geçmişte düz gidiş sırasında önde giden araçlara veya hareketsiz nesnelere arkadan çarpma olasılığı durumunda sürücü acil fren yaptığında gerekli fren kuvvetini sağlamak suretiyle sürücülere yardımcı olmuştur. BAS PLUS fren destek sistemi şimdiye kadar 250 km/h’ ye kadar hızlarla doğrusal bir trafik akışında sürücünün önde giden bir araca veya hareketsiz bir nesneye çarpması tehlikesi olduğu ve sürücünün bir acil frenleme başlattığı durumlarda gerekli fren kuvvetini sağlardı
Şimdi geliştirilmiş BAS PLUS fonksiyonu ilk olarak E-Serisinde özellikle şehir içi trafikte ve kavşaklarda önemli olan karşıdan karşıya geçen nesneleri (karşıdan karşıya geçen trafik asistanı) ve yayaları (yaya koruması) da kapsamaktadır. Aracın önündeki bölgede karşıdan karşıya geçen nesneler ile hareketsiz veya yavaş hareket eden yayalar sistem tarafından fark edilerek sürücü uyarılır ve 72 km/h’ ye kadar olan hızlarda bir acil fren uygulamasına yardım edilir. 
PRE-SAFE® fren arkadan çarpma şeklinde kazaları önlemeye yardımcı olur. Sistem bir arkadan çarpma tehlikesi belirlediğinde sürücüyü uyarır. Sürücü tepki vermediği takdirde sistem, esabi çarpma anından 1.6 saniye önce özerk şekilde bir kısmi frenleme başlatarak azami fren gücünün yaklaşık %40’ ı (4 m/s2) ile aracı yavaşlatır. Bu, sürücünün harekete geçmesi için diğer bir uyarı oluşturur. Sürücü bu duyulur sinyale de tepki vermediği takdirde PRE-SAFE® fren özerk şekilde acil frenleme yaparak aracı durdurur. E-Serisinde PRE-SAFE® fren, yayalar tespit edildiğinde de aktif duruma geçer.
Güçlendirilmiş PRE-SAFE® PLUS sistemi arkadan gelen araçların oluşturduğu potansiyel tehditlere tepki verebilir. PRE-SAFE® PLUS sisteminde arka tamponda bulunan bir radar sensörü, araca arkadan çarpma tehlikesi olan nesneleri tespit eder ve frenleri kilitlemek gibi uygun önleyici önlemleri başlatabilir. Arkada dış taraflardaki koltuklar için yüksekliği ayarlanabilen kemer açma tertibatları sistemi tamamlar. Bunlar kemerlerin takılmasını kolaylaştırır ve tehlikeli durumlarda Pre-Safe® mekanizmaları tetiklendiği zaman kemerlerin güvenlik açısından gerdirilmesini sağlarlar.
Çarpışma önleme asistanı (COLLISION PREVENTION ASSIST) , 30 ila 250 km/h arasındaki hızlarda önde giden araca olan mesafeyi ve aracın göreceli hızını ölçmek için ön tampona yerleştirilmiş bir sensörden yararlanır. Hareketsiz nesneler için denetim yapılan hız aralığı 7 ila 72 km/h arasındadır. İleride giden bir araç tespit edildiğinde ve araca olan mesafe belli bir eşik değerin altındaysa görsel bir uyarı yapılır (kombi göstergedeki lamba yanar). Bu durumda takip mesafesi yetersiz demektir. Statik yakınsaklık uyarısı sadece hızı 30 km/h veya daha fazla olan harektli nesneler için yapılı

Dinamik kullanım paketi (isteğe bağlı donanım)[1]
Sportmence sürüş daha da sportif hale gelebilir. Dinamik kullanım paketiyle direksiyondayken sadece bir düğmeye basmakla otomobil kullanmaktan daha fazla keyif alacaksınız. Zira bu şekilde hangi süspansiyon ve şanzıman ayarlarının kullanılacağını siz belirleyeceksiniz.
SPORT (spor) modunda sistem, amortisörlerin sertliğini ayarlamak ve hatta gaz pedalının tepkisini ve şanzımanda vites değiştirme noktalarını değiştirmek suretiyle motorun tepkisini daha güçlü şekilde hissetmenizi sağlar. Konfor modu, özellikle sakin ve konforlu bir seyir duygusu sağlar. 

Hangi sürüş modunu seçerseniz seçin elektronik kumandalı amortisör sistemi daima kendisini sürüş durumuna ve yol koşullarına uyarlar. Bu, lastik konforunu ve sürüş güvenliğini ama her şeyden çok aracın ataklığını arttırır. 

Daha direkt bir direksiyon oranı, dinamik kullanım paketinin bir parçasıdır. Direksiyon sisteminin değişik karakteristik eğrisi özellikle sportif bir sürüş duygusu sağlar.

İç aydınlatma paketi
İç lamba paketi gece yolculuklarında hoş bir ambiyans oluşturur ve otomobilin içinde oryantasyonu kolaylaştırır. Aydınlatılmış sembolleri olmayan kumandaları bulmayı kolaylaştırmak suretiyle algılama güvenliğini arttırmaya da yardımcı olur ve karanlıkta otomobile binmeyi ve inmeyi kolaylaştırır.
İç lamba paketi; aracın kilitleri açıldığında otomatik olarak yanan iç lambaları, sürücü ve ön yolcu için okuma lambalarını ve orta kol dayanağında, öndeki ayak bölmelerinde ve kapı kollarında bulunan ambiyans aydınlatmasını içerir.

Hafıza paketi (isteğe bağlı donanım)[1]
Hafıza paketi, sık sık sürücü değiştirilmesini çok daha kolay hale getirir. Azami üç kişi için sürücü ve ön yolcu koltuk ayarları hafızaya kaydedilir. Sürücü sadece bir düğmeye basmak suretiyle bir ayar seçer ve koltuklar (dört yönde elektrikle ayarlanabilen bel desteği de dahil olmak üzere), direksiyon kolonu ve dış aynalar otomatik olarak hafızaya kaydedilmiş konumlara getirilir. PRE-SAFE® konumlandırma fonksiyonu da kritik durumlarda ön yolcu koltuğunu daha “avantajlı” bir çarpışma konumuna getirilebilir.

Park paketi (isteğe bağlı donanım)
Dar yerlerde park veya manevra yaparken sürücüye yardımcı olan park paketi bir yenilikle donatılmıştır: Bir 360° kamera sistemi aracın çevresinin kuşbakışı görünüşünü COMAND Online multimedya sisteminin ekranında görüntüler. Aracın dört yanının izlenmesi manevra durumlarının değerlendirilmesini kolaylaştır. Aracın önünde ve arkasında bulunan engelleri görsel ve sesli şekilde haber vermek suretiyle manevralar sırasında oluşabilecek hasarları önler.
Bu sistem şunları içerir: 

360° kamera: Sistem, beraberce aracın ve çevresinin kuşbakışı bir görünüşünü oluşturan dört kameradan ve bir kumanda kutusundan oluşan bir kısa mesafe kamera sistemi içerir. Kameralardan biri radyatör panjurunun ortasında bir yere, biri bagaj kapağına ve birer adedi sağ ve sol dış aynaya yerleştirilmiştir. Kamera görüntülerinin oluşturduğu “sanal bakış açısı” aracın önünde ve arkasında yaklaşık 3 metrelik bir bölgeyi kapsar. Görüntü, ana ünitenin ekranında gösterilir. Geri geri giderken veya park yaparken, oryantasyona ve park manevrasına yardımcı olmak için geri sürüş kamerası fonksiyonundan bilinen ilave kılavuz çizgiler görüntülenir. Direksiyon simidi döndürüldüğünde taranan alan aracın yanlarında gösterilir. Varsayılan ayar olarak kamera görüntüsü vitese takıldığında (ileri/geri) otomatik olarak gösterilir. Ana ünitedeki merkezi kumandalar yardımıyla dört kameranın görüntüsü ayrı ayrı da izlenebilir.
Aktif park asistanı araç 0 ila 35 km/h arasında bir hızla yol alırken uygun park yerlerini belirlemek için ön tampona yerleştirilmiş altı adet ultrason sensöründen yararlanır. Otomatik park yeri arama fonksiyonu, kombi göstergede bir “P” sembolü ile belirtilir. Aktif park asistanı bir park yeri bulduğunda “P” sembolünün yanında bir ok görünür. Varsayılan ayar olarak aktif park asistanı yol sağ tarafında park yeri arar. Sola dönüş sinyali verilmişse yolun sol tarafındaki park yerleri de tespit edilir. Sürücü, belirtilen park yerinin önünde durmak, aracı geri vitese takmak ve kombi göstergede görünen komutu onaylamak suretiyle parka giriş işlemlerini başlatır. Aktif park asistanı, 10 km/h’ ye kadar olan bir hızda direksiyona kumanda eder. Sürücü sadece gaz ve fren pedallarına kumanda eder. En fazla beş hareketle park manevrası tamamlanır. Park manevrasının bittiği, ekranda “Parking Assist complete” (park desteği tamam) mesajı ile belirtilir. Bu mesaja sesli bir sinyal eşlik eder. < E Serisinde ilk kez aktif direksiyon ve fren müdahalesi ve yanlarda bulunan engellere karşı ilave boylamasına koruma ile otomatik olarak parka girme ve parktan çıkma fonksiyonları sunulmaktadır.
PARKTRONIC: Yaklaşık 16 km/h hıza kadar aktif olan bu sistem, aracın önünde ve arkasında tespit ettiği engellere kaşı uyarı yapmak için görsel ve sesli sinyaller verir.

Sigara içenler paketi (isteğe bağlı donanım)
Sigara içenler paketi, araçta kullanışlı şekilde konumlandırılmış bir küllük ve çakmak sunar. Çakmak aynı zamanda 12 Volt priz olarak görev yapar

Ayna paketi (isteğe bağlı donanım)
İç dikiz aynası ile sürücü tarafındaki dış aynada bulunan otomatik kararma fonksiyonu güvenlik ve konforu arttırmaya yardımcı olur. Dış aynalar kumanda panelinden konforlu bir şekilde elektrikle kapatılabilir/açılabilir. İster dar giriş ve çıkış yerlerinden geçiyor, isterse otomobili park ediyor veya bir otomatik yıkama tesisinden geçiyor olun bu önleyici önlem dış ayna muhafazalarının hasar görmesini önler.

Spor dış görünüş paketi (isteğe bağlı donanım)[1]
İsteğe bağlı donanım olarak sunulan dış görünüş spor paketi ile aracınıza daha da sportif bir görünüş sağlayın. Alçaltılmış gövde, önde üzerinde Mercedes-Benz yazısı olan kaliperler ve beş ikiz kollu hafif alaşım jantlar E-Serisi otomobilinize fevkalade atak bir dış görünüş sağlar. 

Bir bakışta spor dış görünüş paketindeki donanımlar: 
• AGILITY CONTROL (ataklık kumandası) spor süspansiyon
• Önde 235/40 R 18 lastiklerle birlikte 8J x 18 ölçüsünde ve arkada 255/35 R 18 lastiklerle birlikte 8.5J x 18 ölçüsünde 5 ikiz kollu AMG alaşım jantlar
• Önde, üzerinde "Mercedes-Benz” yazısı olan fren kaliperleri
• Önde çapraz delikli fren diskleri
• Tampona entegre edilmiş polisajlı paslanmaz çelikten köşeli uç borularına sahip çift borulu egzoz sistem


Şerit izleme paketi (isteğe bağlı donanım)
Şerit izleme paketi karayolu güvenliğine belirleyici bir katkı yapar: Şerit takip asistanı fonksiyonu aracın istenmeden şerit çizgilerinin üzerinden geçtiğini tespit edebilir ve sürücüyü uyarabilirken kör nokta asistanı sistemi aracın sağında ve solundaki kritik bölgeleri gözetim altında tutar.
• Güvenli sürüş: Araç, sistemin belirlediği şerit çizgilerinin üzerinden istenmeden geçerek bulunduğu şeridi terk ettiği takdirde şerit takip asistanı direksiyon simidinin belirgin şekilde titreşmesi suretiyle sürücüyü uyarır. Dönüş sinyali verildiği veya direksiyon simidi kuvvetli şekilde döndürüldüğü takdirde sistem, şerit değişikliğinin istenerek yapıldığını varsayar ve uyarı yapmaz.
• Dijital gözler: Aracın sağında veya solunda kritik bölge içinde başka bir araç olduğunda ölü nokta asistanı sistemi sürücüyü tehlikeli şerit değişikliği yapmaması konusunda uyarır.
AMG – kuşkuya yer bırakmayacak şekilde atletik
AMG spor paketleri – görebildiğiniz ve hissedebildiğiniz performans
Mercedes-AMG tarafından sunulan iki ayrıcalıklı spor paketi, önemli ölçüde daha fazla dinamizm sağlar. Kapsamlı görsel ve teknik donanım özellikleri E-Serisi Coupé’ yi insanların başını döndüren ve her virajı müthiş bir deneyim haline getiren gerçek bir spor otomobile dönüştürür.
AMG spor paketi
AMG spor paketi belirgin şekilde daha güçlü bir dinamizm ve daha atletik bir görünüm sağlar. Aracın dış görünüşü ve iç mekanı için sunulan AMG’ ye özgü çok sayıda donanım ve teknik özelliği bunu mümkün kılar.

Bir bakışta AMG spor paketinin dış görünüş özellikleri:
• AGILITY CONTROL (ataklık kumandası) spor süspansiyon
• Önde 235/40 R 18 lastiklerle birlikte 8J x 18 ölçüsünde ve arkada 255/35 R 18 lastiklerle birlikte 8.5J x 18 ölçüsünde parlak titanyum grisi 5 ikiz kollu AMG alaşım jantlar
• AMG gövde tasarımı (ön ve arka etekler ile yan etekler)
• Öndekilerin üzerinde "Mercedes-Benz” yazısı olan ön ve arka fren kaliperleri
• Önde çapraz delikli fren diskleri
• Tampona entegre edilmiş polisajlı paslanmaz çelikten trapez biçimli uç borularına sahip çift borulu egzoz sistemi
Bir bakışta AMG spor paketinin iç mekan özellikleri:
• Üzerinde AMG yazısı olan paspaslar
• Otomatik şanzıman için direksiyonda siyah renkli vites kumanda düğmeleri (E/S/M butonu vasıtasıyla otomatik şanzımanda manuel vites değiştirme modu)
• Tutma yeri perfore napa deri kaplı ve alt kısmı düz olup üzerinde 12 adet çok fonksiyonlu düğme olan 3 kollu, çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi
• Ergonomik ön koltuklar
• Siyah renkli ARTICO yapay deri döşeme
• Üzerinde lastik saplamalar olan polisajlı paslanmaz çelikten spor pedallar

AMG Plus spor paketi
Sadece 7G-TRONIC PLUS şanzımanla birlikte alınabilen yeni AMG Plus spor paketi, özenli bir şekilde uyumlandırılmış iç ve dış donanımlar sayesinde araca ilerici, sportmen bir görünüm verir ve dinamik kullanımını güçlendirir.

Bir bakışta AMG Plus spor paketinin dış görünüş özellikleri:
• AGILITY CONTROL (ataklık kumandası) spor süspansiyon
• AMG gövde tasarımı (ön ve arka etekler ile yan etekler)
• AMG ayırma kenarı
• Önde 235/35 R 19 lastiklerle birlikte 8.5J x 19 ölçüsünde ve arkada 255/30 R 19 lastiklerle birlikte 8.5J x 19 ölçüsünde parlak siyah 7 ikiz kollu AMG alaşım jantlar
• Önde çapraz delikli fren diskleri
• Öndekilerin üzerinde "Mercedes-Benz” yazısı olan ön ve arka fren kaliperleri
• Tampona entegre edilmiş polisajlı paslanmaz çelikten trapez biçimli uç borularına sahip çift borulu egzoz sistemi
Bir bakışta AMG Plus spor paketinin iç mekan özellikleri:
• Entegre koltuk başlıklarına sahip AMG spor koltuklar ve arkada tekli koltuklar
• Üzerinde kırmızı renkli kontrast dikişler olan kol dayanağı, orta konsol ve kapı orta bölüm panelleri
• Üzerinde AMG yazısı ve kırmızı kenar şeritleri olan paspaslar
• Direksiyon simidinde gümüş renkli vites değiştirme düğmeleri
• Üzerinde kırmızı renkli kontrast dikişler olan, tutma yeri perfore napa deri kaplı ve alt kısmı düz olup üzerinde 12 adet çok fonksiyonlu düğme olan 3 kollu, çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi
• DINAMICA mikrofiber kapı orta bölüm panelleri de dahil olmak üzere üzerinde kırmızı renkli kontrast dikişler olan siyah renkli ARTICO yapay deri / DINAMICA mikrofiber döşeme
• Kırmızı renkli emniyet kemerleri
• Üzerinde lastik saplamalar olan polisajlı paslanmaz çelikten spor pedallar
Orijinal aksesuarlar
Bir Mercedes-Benz, sadece bir otomobilden fazlasıdır. O bir yol arkadaşı, bir büro, bir oturma odası olabilir. Mercedes-Benz orijinal aksesuarları bu amaca mükemmel şekilde uygundur.

Aracınızı daha da lüks hale getirin. Görsel tasarım elemanları alın – veya Mercedes otomobilinize daha fazla işlevsellik sağlayan pratik aksesuarlar seçin. Tüm ürünlerimiz mükemmel şekilde aracınızla uyumlandırılmıştır ve üstün kalite ve güvenlik düzeyleri ile öne çıkarlar.


Zengin kapsamlı aksesuar yelpazesinden bir seçki:
Tavan sandıkları
Havaleli eşyalar taşımayı mı düşünüyorsunuz? 330 ve 450 litre hacimli aerodinamik ve sağlam tavan sandıkları yelpazesinden başka yere bakmanıza gerek yok

Bir iPhone® 4/4S cihazının entegrasyonu amacıyla iPhone® için Sürüş Kiti Plus
iPhone® için Sürüş Kiti (Drive Kit) Plus, iPhone® 4 veya 4S cihazınızı E Serisi otomobilinize bağlayarak devrimci grafik tasarımlı ve kırmızı aydınlatmalı şeffaf sembollere sahip yeni bir kullanıcı arayüzü oluşturur.
Apple® iTunes® dükkanından ücretsiz olarak temin edilebilen Dijital Sürüş Tarzı (Digital DriveStyle) uygulaması, otomobil kullanırken iPhone cihazınızdaki en önemli içeriklere güvenli bir şekilde erişebilmenizi sağlar. COMAND Online veya Audio 20 ekranında kolayca görülebilen bu uygulama, orta kol dayanağındaki kumanda ünitesi ile kolayca kullanılır. Sığ bir menü yapısı ve araca uyacak şekilde büyütülmüş görüntü ile içerikler, fonksiyonlara hızlı bir erişim için "sosyal", "meyda" ve "yerler" kategorilerine ayrılmıştır. iPhone® cihazınızı bağlamak ve şarj etmek için torpido gözünde bir arabirim vardır.
• Garmin firmasının, internet bazlı, gerçek zamanlı trafik bilgileri ile çevrim içi (online) görülecek yer (POI) arama ve 3D harita görüntüleme özellikleri sunan gelişmiş navigasyon çözümü
• Google vasıtasıyla yerel POI arama ve hedefin navigasyon sistemine aktarılması
• AUPEO! Kişisel radyodan bireysel akıtmalı müzik (custom music stream) ile kişiselleştirilmiş internet radyosu
• iPhone® cihazınızda kayıtlı parçalara erişim
• Aktüel parça adının örneğin Facebook ve Twitter vasıtasıyla paylaşılması suretiyle sosyal olarak interaktif deneyim
• Aracınızın yerini otomatik olarak hafızaya kaydeden içgüdüsel otomobil bulucu
Alustyle temel taşıyıcı çubuklar
• Değişken ve aerodinamik tasarımlı alüminyum temel taşıyıcı isteğe bağlı olarak sunulan tüm Mercedes-Benz taşıma ve eğlence çözümleri için temel oluşturur. Tavan sandıklarından bisiklet ve kayak taşıma tertibatlarına kadar seçenekler vardır.
Sportiflik – her konuda formda
Atletler daima bir yarış içindedir – ve yeni E Serisi Coupé daima grubun ilerisindedir. Onun dış görünüşü, iç mekanı ve fevkalade teknik özellikleri, üstün bir dinamik ruhun göstergesidir. Merkezinde belirgin Mercedes yıldızının yer aldığı yeni ön bölüm ve isteğe bağlı olarak sunulan çok sayıda AMG donanım özellikleri bunu yansıtır – ama daha çok hissedilebilir: Merkezkaç kuvvet çekim kuvvetine dönüşür – sürücü için ve izleyenlerin gıpta edici bakışları için. 
Dış görünüş – hareketsiz dururken bile görünür şekilde dinamik
Sportmen potansiyel, dış görünüşün gergin çizgilerinde belirgindir. İsteğe bağlı olarak sunulan AMG spor paketi, AMG Plus spor paketi ve dış görünüş spor paketi atletik görünümü daha da güçlendirir.
Bu, örneğin AMG Plus spor paketinin çarpıcı ön ve arka etekler ile yan etekler, büyük AMG alaşım jantlar ve AMG ayırma kenarı ile olur. Dinamik ruh nadiren kendini daha açık şekilde belli eder.

İç mekan – performans merkezi
En iyi spor donanımları, sahibinin ergonomik gereksinimlerine mükemmel şekilde uyarlanmıştır. Bu, yeni E Serisi Coupé’ nin iç mekanı için de doğrudur: Standart donanımdaki açık renkli, çapraz çizgili alüminyumdan yapılmış süs elemanları bile aracın sportif hırsını vurgular.
Bunlara ilaveten müşteriler, iç mekana görsel ve teknik olarak dinamik bir karakter sağlayan AMG spor paketini veya AMG Plus spor paketini seçebilirler.

Bunun için örnekler, hızla viraj alırken bile mükemmel bir yanal destek sağlayan AMG spor koltuklar ve arka bölümdeki tek koltuklardır. Veya üzerinde vites değiştirme düğmeleri olan, kırmızı renkli kontrast dikişlerle süslenmiş napa deri kaplı üç kollu, çok fonksiyonlu direksiyon simidi. Yeni E Serisi Coupé’ nin sportmen karakterini fark etmemek olanaksızdır.

Teknik özellikler – mükemmel antremanlı
Sporda başarıyı getiren şey, tekniğin doğru olmasıdır. 7G-TRONIC Plus otomatik şanzıman saniyenin kesri kadar bir zamanda vites değiştirir – ani ataklar için olmazsa olmaz. Motor sporlarından alınan direksiyondaki vites değiştirme düğmeleri de bu açıdan son derece yararlıdır. Dahası, direkt direksiyon veya AGILITY CONTROL süspansiyon sistemi gibi standart donanımdaki teknik özellikler hissedilebilen dinamik ruhu kesinlikle konforlu bir deneyime dönüştürür.
Gönlünüzde daha da direkt bir sürüş deneyimi varsa AMG spor paketini veya AMG Plus spor paketini seçebilirsiniz. Bu durumda daha sert ayarlı AGILITY CONTROL spor süspansiyon veya değişiklik yapılmış fren sistemi sportifliği belirten açık bir ifade oluşturur.


Bu aracın üretimi durdurulmuştur.
Teklif talebi alamazsınız.
Son 24 saatte 10 kişi bu modeli inceledi.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle