Sıfıraraçal.com
  Hemen Teklif Al

Nissan Yıl Sonu Kampanyası

2 Aralık 2017 Cumartesi

Japon otomobil üreticisi Nissan yıl sonuna özel kampanyalarla satışlarını arttırmayı hedefliyor.

Nissan Aralık ayı kampanyasıyla SUV modellerinde 40.000 TL’ye varan kredi tutarları, %0 faiz imkanı ve 4.000 TL’ye varan fiyat avantajı sunuyor.

 

Yeni Qashqai’de Lasnmana Özel Finansman Desteği

Türkiye'nin en çok satan SUV modeli Qashqai yenilendi! Lansmana özel sunulan 40.000 TL, 12 ay, %0 faiz  finansman desteğiyle Yeni Qashqai heyecanı Nissan yetkili satıcılarında sizleri bekliyor.

Yeni Qashqai 40.000 TL / 12 ay / %0 faiz

Micra 12.000 TL / 12 ay / %0 faiz

Juke 18.000 TL /12 ay / %0 faiz

X-Trail 40.000 TL / 12 ay / %0 faiz

 

Nissan Modelleri Fiyat Listesi

 

Nissan Yeni Qashqai Fiyat Listesi

Nissan Micra Fiyat Listesi

Nissan Juke Fiyat Listesi

Nissan Pulsar Fiyat Listesi

Nissan Navara Fiyat Listesi

Nissan X-Trail Fiyat Listesi

Nissan Yıl Sonu Kampanyası İçin Görüşlerini Bildir
Gönder
ÖNERİLEN YAZILAR

Nissan Yorumları

Misafir
21.05.2024
Nissan X-Trail için yapılmış
17-Arka koltukta bulunan kol dayama kısmı çok basit görünümlü ve kapandığında direk bagaja bakıyor. Yani bagajın tüm kiri tozu direk kol dayamaya gelebilir. Arada koruyucu hiçbir ek parça koymamışlar. 18-Ambiyans aydınlatma sadece tek renk.
Misafir
21.05.2024
Nissan X-Trail için yapılmış
15-Yabancı sitelerde 360 derece görüşün özellikle geceleyin çok kötü performans gösterdiği şikayetleri yapılmıştır. 16-ABD de ROGUE olarak piyasaya sürülen XTRAİL 2024 yılı için güncellendi ve navigasyon sistemi Google ile anlaştıkları haberleri yer aldı. Hala web sitesinde 2023 XTRAİL ler satılıyor. 2024 modellerinde bu güncellemeler var mı bilinmiyor??
Misafir
21.05.2024
Nissan X-Trail için yapılmış
14-Ürettiğiniz araçların satış sonrası servis-bakım ve yedek parça temini gibi konularda, servis çalışanlarının mevcut arızalardan çok anlamadıkları ve geçiştirdikleri, özellikle e-power modellerinizde arıza olması halinde yedek parça (jeneratör, invertor, batarya vb) temininde 40 günden fazla sürdüğü belirtilen şikâyetler web sitelerinde sık sık dile getirilmekte ve muhatap bulunamadıkları belirtilmektedir. Personelin eğitilmesi, yedek parça stokunun belli seviyede tutulması gerekmektedir.
Misafir
21.05.2024
Nissan X-Trail için yapılmış
11-Araç hareket ettiğinde belli bir hıza ulaştığında kapılar otomatik olarak kapanmıyor. 12-Japonya da satılan X-Trail lerde standart olan geri görüş kamerasının görüntüsünün orta dikiz aynasına yansıtılmasının güvenlik açısından standart olması gerekmektedir. 13-Ülkemde tüm yollar kaliteli olmadığı için lastiklerin patlaması hatta lastik yanaklarının yırtılma ihtimali oldukça yüksektir. Tamir kiti yerine tam boy stepne koymayı tercih edilmemiştir.
Misafir
21.05.2024
Nissan X-Trail için yapılmış
9-Orta konsolda bulunan bardaklıların çapı büyük olduğu için daha küçük su şişeleri konduğunda onları tutacak olan ve 3-4 adet olan kenar çıkıntıları maalesef konulmamış. Hızlanma veya frenlemede şişeler düşebilir. 10-Yeni araçlarda orta konsoldaki piyano black plastik malzemelerin güneş ışıklarına (Ultraviyoleden dolayı) maruz kaldıklarında dolayı çatladıkları, soldukları belirtiliyor.
Misafir
21.05.2024
Nissan X-Trail için yapılmış
7-Avrupa da satılan modellerde ve Avrupa testlerinde otomatik park düğmesi (Orta konsolda) varken, bizim ülkemizde maalesef orada boş bir düğme var. Çünkü NİSSAN bizi Asya ülkesi grubuna sokmuştur. 8-Bizde de ön cam ısıtması donanımda yer alıyor. Ancak 1 testte (moto1 Avrupa lansman tanıtım testi) ön camdaki rezistansların göründüğü ve bunun rahatsızlık verdiği belirtilmiş olmasına rağmen, ben baktığımda o rezistansları göremedim. O yüzden bizde var mı yok mu emin değilim.
Misafir
21.05.2024
Nissan X-Trail için yapılmış
5-Araçtaki jeneratör, invertör gibi malzemelerde arıza olması durumunda yedek parça temininde uzun zaman alabileceği korkusu var. Şikayetimvar sitesinde bununla ilgili birçok olumsuz tespit var. Firmanın ve servislerin ilgisizliğinden çok şikayetler yapılmış. 6-Cam tavan yazın ince örtüsüne rağmen yeterli ısı izolasyonu sağlayamıyor. İçerisi cehennem gibi sıcaktı.
Misafir
21.05.2024
Nissan X-Trail için yapılmış
Aracın eksileri: 1-Kapı cepleri küçük ve içi kaplama olmadığı için ucuz görünümlü. 2-Arka kapılarda bulunan güneşliğin kenarları kalın tasarlanmadığı için tüm test araçlarında perdenin kenarları yırtılmıştı. 3-Arka kapıdaki plastikler sert malzemeydi. 4-Bagajda poşetlerin takıldığı kancalar maalesef yok.
Misafir
21.05.2024
Nissan X-Trail için yapılmış
5-Yol tutuşu, kullanımı, viraj güvenliği, direksiyonu ve frenleri gayet hisli ve güven vericiydi. 6-Eski versiyonda sert çelik kullanımı %17 iken yeni XTRAİL de bu %29 a yükseltildiği için burulma direnci çok yüksek. 7-2 adet 12,5 inçlik ekranların çözünürlüğü ve büyüklüğü çok iyi.
Misafir
21.05.2024
Nissan X-Trail için yapılmış
Bana göre aracın artıları: 1-En baz versiyonda bile Full güvenlik donanımı mevcut. 2-Kalite hissi çok yüksek. 3-Büyük ve heybetli görünmesine rağmen, sürüşü çok rahat ve zevkli. 4-Ön camlar çift katmanlı, kaput, ön ve arka çamurluklar ile kapılar alüminyumdan, bagaj kapağı ise kompozit malzemeden üretildiği için elektrikli olan test aracı nispeten sessiz bir araçtı.
X
Karşılaştırma Listem
Tamam
X
1

Marka

2

Model

3

Versiyon

4

Tamamla
Teklif almak istediğin markayı seç
Hangi marka otomobil için sana özel fiyat teklifi almak istersin ?
Hangi aracı alacağına karar veremedin mi ? araç karşılaştır.
Teklif almak istediğin modeli seç
Hangi model için özel teklif almak istersin ?
Versiyon seç
Hangi versiyon için özel teklif almak istersin ?
Benzin
Dizel
Otomatik
Manuel
Formu Doldur
İzinli İletişim Formu
"İzinli İletişim Form"unu kabul etmekle, Şirketimiz ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, size uygun pazarlama faaliyetleri, promosyon, satış- servis ve yedek parça kampanya bildirimleri, bilgilendirme, reklam, Toyota’m ve benzeri web üyelik işlemleri, anket ve müşteri memnuniyeti araştırmaları ve bu kapsamdaki hizmetlerin sağlanması amacıyla telefon, SMS, e-posta kanalları ile her türlü elektronik iletişim yapılması için Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş (“Toyota Türkiye”), ile Toyota Türkiye’nin bayileri tarafından toplanmasına, kaydedilmesine, işlenmesine, saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlar grup şirketlerimiz, ana hissedarımız, Şirketimizin ithalatını yaptığı araçların üretici firması olan yurt dışında yerleşik Toyota Motor Europe NV/SA, Toyota Motor Corporation; doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimiz, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar,iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, ile aktarılmasına/paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız. İşbu izinli iletişim onayınız Toyota Türkiye ile bayileri için geçerlidir. Onay vermemeniz halinde sizinle iletişime geçilmeyip, hiçbir ticari iletişimde bulunulmayacaktır. Bu bilgiler* sadece size sağlanacak hizmetlerin sağlıklı sunulabilmesi, olası gönderilerinizin tam ve doğru teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. *Vermiş olduğunuz bilgilerin kullanımına ilişkin bilgileri güncellemek istemeniz halinde Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., Cumhuriyet Mah. D-100 Kuzey Yan yol Cad. No: 5, Yakacık, Kartal İstanbul adresiyle Müşteri İlişkileri birimine ya da www.toyota.com.tr internet sitesindeki “bize ulaşın” sayfasına bildirimde bulunmanızı rica ederiz.”
KİŞİSEL VERİLERLE İLGİLİ AÇIK RIZA BEYAN FORMU
www.sifiraracal sitesinde Teklif Bilişim Hizmetleri Petrol Dış Ticaret Otomotiv San.ve Tic. Ltd. Şti. (Bundan böyle metinde “Şirket” olarak anılacaktır.) tarafından yayınlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni’ni okudum.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince, yine Şirket tarafından yayınlanan ve www.sifiraracal.com aracılığı ile sunulan
• Tüm otomotiv,kredi, sigorta ve kiralama ürün ve hizmetlerinin sağlanması, satışı, pazarlanması, tanıtımı ve satış sonrası destek hizmetleri süreçlerinin planlanması, takibi ve geliştirilmesi,
• Tarafıma avantajlı ve kullanım alışkanlıklarıma uygun ürün ve hizmetlerin sunulabilmesi ve reklam, tanıtım, satış, pazarlama, Müşteri İlişkileri Yönetimi ve müşteri sadakat programları, etkinlik yönetimi, bilgilendirme, promosyon ve kampanya bildirimi, üyelik işlemleri süreçlerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Dijital ve / veya diğer mecralarda reklam ve / veya tanıtım ve / veya pazarlama aktivitelerinin tasarlanması ve / veya uygulanması,
• Kurumsal iletişim faaliyetlerinin, anketlerin, müşteri ilişkileri yönetimi ve müşteri memnuniyeti arama ve süreçlerinin planlanması ve uygulanması,
faaliyetlerini içeren yukarıdaki kapsamdaki ürün ve hizmetlerin anılan kapsam ve amaçları doğrultusunda, yine yukarıda sayılan faaliyetlerin kapsamı ile sınırlı kalmak üzere, kişisel verilerimin yasadaki esaslar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, saklanmasına ve okumuş olduğum Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metninde geçen haklarım saklı kalmak üzere, otomotiv distribütör şirketleri, ikinci el otomotiv şirketleri, otomotiv kiralama şirketleri, finansman kuruluşları, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve bu kuruluşlara aktarılmasına, yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesine, e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesine, bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesine özgür irademle